Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benim dostum hatta kardesim gibi bildiğim kişiyle artık hiç konuşmuyoruz.olay gecen seneden basladı.ben hamile kaldım.hemen kanamalarım basladı düşük riskim vardı ve hep yatmam lazımdı.okula gidemedim buarada öğretmenim.9 ay yattım ve birkez bile yanıma gelmedi.mesafede 15 dakika.6hafta çalıştım mecburi raporlarım bitmişti.yanıma arada bir uğruyordu.ben yerimden kalkamıyordum sınıfta çakılı oturuyordum.neyse bu süre zarfı içine arada bir konuşuyorduk zamana bıraktım.kendine bir grup yaptı.onlarla geziyor canı isterse uğruyordu.bana zor zamanda gelmeyen kişi doğumdan 3 gün sonra gelip altın taktı.hiç istemedim takmasını ama sasırmıştım zaten.burada 6yılımız bir gecti
yediğimiz içtiğimiz birdi.ben o sırada kötü günümde yalnız bırakmayan yan sınıfın öğretmeniyle samimi oldum.cünkü okulda yalnız kalmıştım.bu senede suanda beni çıldırtmak için herseyi yapıyor.onu sinir etmerk ben napabilirim akla ihtiyacım var.inanın bu tarz seylere kafam basmaz.dün toplantı vardı .sonrasında hadi yemek yiyelim dedi herkese.para topladı bir güzel yediler. bize soran yok. okadar sinirlendimki.resmen zafer kazanmış gibi.
arkadaslar benim dostum hatta kardesim gibi bildiğim kişiyle artık hiç konuşmuyoruz.olay gecen seneden basladı.ben hamile kaldım.hemen kanamalarım basladı düşük riskim vardı ve hep yatmam lazımdı.okula gidemedim buarada öğretmenim.9 ay yattım ve birkez bile yanıma gelmedi.mesafede 15 dakika.6hafta çalıştım mecburi raporlarım bitmişti.yanıma arada bir uğruyordu.ben yerimden kalkamıyordum sınıfta çakılı oturuyordum.neyse bu süre zarfı içine arada bir konuşuyorduk zamana bıraktım.kendine bir grup yaptı.onlarla geziyor canı isterse uğruyordu.bana zor zamanda gelmeyen kişi doğumdan 3 gün sonra gelip altın taktı.hiç istemedim takmasını ama sasırmıştım zaten.burada 6yılımız bir gecti
yediğimiz içtiğimiz birdi.ben o sırada kötü günümde yalnız bırakmayan yan sınıfın öğretmeniyle samimi oldum.cünkü okulda yalnız kalmıştım.bu senede suanda beni çıldırtmak için herseyi yapıyor.onu sinir etmerk ben napabilirim akla ihtiyacım var.inanın bu tarz seylere kafam basmaz.dün toplantı vardı .sonrasında hadi yemek yiyelim dedi herkese.para topladı bir güzel yediler. bize soran yok. okadar sinirlendimki.resmen zafer kazanmış gibi.
üzülmeyin artık insanların yarısından çoğu böyle oldu.bir ton insan aynı dertten yakınıyor.yapmak gereken bence o kişiyle fazla sıkı fıkı olmamak.haklsınız.sizin zor zamanınızda yanınızda olmayanın iyi günde yeri olamaz.ama bende aynı sizin gibiyim.ama bir baktım eleye eleye etrafımda insan kalmamış.yanii herkes böyle oldu şimdi.bencil insanlar artık.sizde göreceksinizki elemeye başlayınca arkası kesilmiyor.insanları olduğu gibi kabullenmekden başka yol yok sanırım.
biranda oldu.aslında evlenip boşandı 2ay içinde.sonra değişmeye basladı.boşandığı adam hemen baskasıyla evlendi.sonra bizimki bar disko şımarmalara basladı.ben osırada hamile kaldım.hamile kaldıktan sonra biranda değişti.gelmedi aramadı doğru dürüst.suanda selam bile vermiyoruz.ama inat davranıyo.artık bende ona gıcık oluyorum.sinir olsun bana diye ne yapmam gerek.kendimi okulda kötü hissediyorum.karsıma geciyo yanındakiyle bana bakıp gülüşmeler
çok ayıp ya birde öğretmen yani bunu yapan..çok ilginç bir anda kafasına taş mı düştü bu kadının...çok garip yani.öyle bakmalar gülüşmeler onun kalıtesını gösteriyor bence sinir etmeye çalışma görmezden gel o zaman daha çok çıldırır.
bence böyle insanı dikkate almamak ona verilecek en iyi cevaptır alınacak en iyi tavırdır onu sinir etmek istiyorsanız böyle davranın bi arkadaşın bu konuya değindiği gibi böyle insanlar o kadar çok ki eledikçe etranıfınıza baktığında kimse kalmıyor yalnızları oynuyorsunuz ya insanları olduğu gibi kabulleneceksiniz ya da size zarar veriyorsa uzaklaşacaksınız tercih sizin ama önemsememek insana verilecek iyi bi cezadır diye düşünüyorum
İnanamıyorum gerçekten. Koskoca kadın ayrıca öğretmen ama liseli tripleri. Kesinlikle sorunları var. Onun evliliği bitmişken sizin hamile kalmanız onu kıskandırmış olabilir mi? Kesinlikle kıskançlık diyorum başka da bir şey demiyorum. Hele ki sorun yokken bu şekilde davranması ayrıca gruplaşmalar dışlamalar birine bakıp gülmeler resmen ergen kişiliği oturmamış sorunlu kız tavırları. Bir öğretmenimi bu şekilde hiç düşünemiyorum komik ve basit geliyor :) Ben olsam o hiç yokmuş gibi davranırdım bakın görmemiş gibi değil hiç yokmuş gibi. Bu ona yeter de artar bile basit insan bir de öğrencilerine örnek olacak sözde...
İnanamıyorum gerçekten. Koskoca kadın ayrıca öğretmen ama liseli tripleri. Kesinlikle sorunları var. Onun evliliği bitmişken sizin hamile kalmanız onu kıskandırmış olabilir mi? Kesinlikle kıskançlık diyorum başka da bir şey demiyorum. Hele ki sorun yokken bu şekilde davranması ayrıca gruplaşmalar dışlamalar birine bakıp gülmeler resmen ergen kişiliği oturmamış sorunlu kız tavırları. Bir öğretmenimi bu şekilde hiç düşünemiyorum komik ve basit geliyor :) Ben olsam o hiç yokmuş gibi davranırdım bakın görmemiş gibi değil hiç yokmuş gibi. Bu ona yeter de artar bile basit insan bir de öğrencilerine örnek olacak sözde...
bilmiyorum arkadaslar anlamadım.okadar tuhafki dayanamıyorum.yokmuş gibi davrandıkça üstüme geliyor.samimi olduğum kişiyede kötü davranıyor.çok ilginç biranda böyle olması.herkes onun evliliği bitip benim hamile kalmamı söylüyor sorun olarak.ama biliyorki benimde aham şaham bir evliliğim yok.üstelik kerndi diyor siz çok monotonsunuz böyle evlilikmi olur diye.offfffffffffff ya
bana arada kıskançlık, çekememezlik var gibi geldi. üzgünüm ama duyguların mesleği olmaz. kadın belli ki boşanmadan baya bir etkilenmiş. çevresinde de siz olunca direk tepki size olmuş. uzak durup kendiniz gibi olan insanlarla yakınlaşıp zaman geçirin. önemli olan çok arkadaş değil, dost olan bir kaç değerli kişidir.