beni dinlemiyoo, iletişim problemiii :/

kitapkurdu35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
45
2
1
Yalova
Erkek arkadaşımla aram şu an gayet iyi birlikte gülüyoruz eğleniyoruzzz ama ben ona aklıma takılan bi sorundan bahsetsem off puf yapıp duruyo. mesela niye güzel şeyler soylemıyosun desem ( ki ben bunu şakaya vurup derim pek de inatçı diilim bu konuda ) Uff ama falan diyo biz 2 ay önce baya kavga ettik o zamandan beri böyle yani ben ona niye mesaj atmadın veya yanıma niye gelmiyosun tarzı şeyler sorduğumda doğru düzgün cevap versin istiyorum gerekirse sertce söylesın bi şey ne bilım olmaz desin anlatsın ama açıklama yapsın yani Uf diyo ya böyle baştan savma, gerınıp ağzına iki tane cakasım geliyo içimi şişirdi yemin ederim ya :D her şeyde inatçı bi de iletişim problemi var aramızda 2 aydır nasıl yenerım bu inadı yaa tatlı dil ile olur mu sizce olursa nasıl olurrr yardımm hiç bi şey anlatamıyorum çünküü böyle olmaz kii ? ???

Söylememeye çalışın siz de. O kadar basit bir kuralı var ki bu işin:9:
Kaçan kovalanıyor, net. Siz sordukça, önemsedikçe o mızmızlanacak. Ama onun size davrandiği gibi davranırsanız, ''noluyo ya'' deyip ilgilenmeye başlayacak sizinle. :21:

Bu kadar düşmeyin bu adamların üstüne ya. Sıkılmış belli ki seni dinlemekten. Söyleme bişey artık, bu kadar da kafaya takma.

Sürekli sürekli ayni seyleri sorunca adamda bunaliyo sonucta mesela nerdesin?
Ne yapiyosun?
Yaninda kim var ?
Bu sorulardan erkekler cabuk slklliyo sormamak en iyisi .

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli sürekli ayni seyleri sorunca adamda bunaliyo sonucta mesela nerdesin?
Ne yapiyosun?
Yaninda kim var ?
Bu sorulardan erkekler cabuk slklliyo sormamak en iyisi .

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben zaten soru soran biri değilim öyle Küçük bi ornek verdim sadece ve onu bunalmadim ki sadece bu aralar yoğun galiba ama uf yapınca gergin oluyorum ben de

Erkek arkadaşımla aram şu an gayet iyi birlikte gülüyoruz eğleniyoruzzz ama ben ona aklıma takılan bi sorundan bahsetsem off puf yapıp duruyo. mesela niye güzel şeyler soylemıyosun desem ( ki ben bunu şakaya vurup derim pek de inatçı diilim bu konuda ) Uff ama falan diyo biz 2 ay önce baya kavga ettik o zamandan beri böyle yani ben ona niye mesaj atmadın veya yanıma niye gelmiyosun tarzı şeyler sorduğumda doğru düzgün cevap versin istiyorum gerekirse sertce söylesın bi şey ne bilım olmaz desin anlatsın ama açıklama yapsın yani Uf diyo ya böyle baştan savma, gerınıp ağzına iki tane cakasım geliyo içimi şişirdi yemin ederim ya :D her şeyde inatçı bi de iletişim problemi var aramızda 2 aydır nasıl yenerım bu inadı yaa tatlı dil ile olur mu sizce olursa nasıl olurrr yardımm hiç bi şey anlatamıyorum çünküü böyle olmaz kii ? ???

aynı benimki:) ben de sorundan bahsedince öf püf ediyo ama alıştım artık sevince katlanıyo insan

Erkeklerin geneli en ufak bir sorguya bile dır dır gözüyle bakıyor:D
Ben ilişkinin başlarında çok kapalı bir insandım bir şeye canım sıkılsa dahi söylemezdim. Kendisi zorlaya zorlaya en ufak bir şeyi söylememi istedi. Zamanla açıldım, bir baktım bu sefer de dır dır ediyorsun diyor. Ben de eski halime döndüm:) öyle nerdesin, napıyorsun, kimlesin diye sormuyorum kendim de sorulmadıkça söylemiyorum. Şimdi de ilgisizliğimden şikayetçi.
İnsan ne istediğini önce bi bilmeli :)

Son düzenleme:
Ben ilişkinin başlarında çok kapalı bir insandım bir şeye canım sıkılsa dahi söylemezdim. Kendisi zorlaya zorlaya en ufak bir şeyi söylememi istedi. Zamanla açıldım, bir baktım bu sefer de dır dır ediyorsun diyor. Ben de eski halime döndüm:) öyle nerdesin, napıyorsun, kimlesin diye sormuyorum kendim de sorulmadıkça söylemiyorum. Şimdi de ilgisizliğimden şikayetçi.

Çok çok haklısın gerçekten bilmeli, ama mesela ben bi sorun olduğunda bunu konuşarak çözmek istiyorum gerçekten dır dır etmek değil niyetim sırf içim rahat olsun diye mesela bi şey soruyorum ona bana dese ki hayır olmaz çünkü şöyle ben kabul ederim ama o şekilde kaçması sinir bozucu :/

kaçan kovalanır canım benim biraz üzerine düşme bence ama bazı şeyleri ciddiye almaması da kötü bi durum bence herkes gülüp eğlenirken iyidir önemli olan ciddi konularda da anlaşmaya varabilmek dinleyip anlayabilmek diye düşünüyorum ben olsam ciddi bi konuşma yapıp daha sonrada davranışlarını gözlemlerdim:8:

Çok çok haklısın gerçekten bilmeli, ama mesela ben bi sorun olduğunda bunu konuşarak çözmek istiyorum gerçekten dır dır etmek değil niyetim sırf içim rahat olsun diye mesela bi şey soruyorum ona bana dese ki hayır olmaz çünkü şöyle ben kabul ederim ama o şekilde kaçması sinir bozucu :/

Aynen benimki de öyle konuşmak istemiyor. Sanki sorun yaratıyormuşum gibi davranıyor, biz konuşmayınca sorun yok olacakmış gibi:)
Erkeklerin genel yapısı düz, basit, çözümleyici değil üzerini örtücü...

kaçan kovalanır canım benim biraz üzerine düşme bence ama bazı şeyleri ciddiye almaması da kötü bi durum bence herkes gülüp eğlenirken iyidir önemli olan ciddi konularda da anlaşmaya varabilmek dinleyip anlayabilmek diye düşünüyorum ben olsam ciddi bi konuşma yapıp daha sonrada davranışlarını gözlemlerdim:8:
Aslında iyi bi fikir teşekkür ederimm ona adam akıllı anlatsam bak fikrini soyle ama Uflama desem belki olur ama inan ki bunu bile bazen içim yapmak istemiyor o hareketi yüzünden

aynıı biizz:) eşim de nişanlıyken beni konuşturmak için çabalardı benim daha çok dinleyesim olurdu..evlenince çenem açıldı bu kez ne çok konuşuyosun demeye başladı ben de eski halime döndüm şimdi de ilgisiz oldumm :)) ama memnunun bu son durumdan hadi hayırlısı :))

Aslında iyi bi fikir teşekkür ederimm ona adam akıllı anlatsam bak fikrini soyle ama Uflama desem belki olur ama inan ki bunu bile bazen içim yapmak istemiyor o hareketi yüzünden

canım sevgi aşk mutluluk huzur emek ister sakın unutma içim yapmak istemiyor diye birşey yok canım benim emek ver meyvelerini topla 7 yıllık ilişkim var ve bu yolla uzun zamandır devam ediyoruz:24:

canım sevgi aşk mutluluk huzur emek ister sakın unutma içim yapmak istemiyor diye birşey yok canım benim emek ver meyvelerini topla 7 yıllık ilişkim var ve bu yolla uzun zamandır devam ediyoruz:24:

7 yıl mı vaaov maşallah size Allah nazarlardan korusun inşallah ya, çok sağol gerçekten o zaman konuşmalı bu konuyu peki ya gene uflarsa ay bak içim daraldı :D

2 yılı geçtii 26 aydırr

canım bak şimdi kendimden örnek vericem sana :1: sevgilim benim ilk aşkım lise 1 de tanıdım onu ilk zamanlar tanıma aşamaları filan derken zaman ilerledi kavgalar başladı inan bazen ağlmaktan gözlerimi açımıyordum sinir krizi geliordu resmen dinleme kendimizi ifade sorunumuz vardı ama insan birbirini daha iyi tanıdıkça emek verdikçe kendini ifade etmeye gayret gösterdikçe herşey degişiyor inan bana bu sene en güzel zamanlarımızı yaşıyoruz sakın gülüp eğleniyoruz gitmediğimiz yer kalmadı neler neler konuşuruz sevgilim askerde durup düşününce herşey zaman inat ve sabırla oluyor inan bana ama şuanda karşındaki adam çabayı hak ediyormu ona karar ver eğer evet hak ediyor diorsan devam et inan sen gayret edince karşındakide sana ayak uyduruyor :3:

Formülü ne biliyo musun sen de ona bi'şey dediğinde of diyeceksin:27:
Mesela benimkine en ufak bi'şey diyeyim işine gelmesin hemen "of" derdi daha ilk dememde, uyardım düzelmedi sen misin of diyen aynısını yapmaya başladım nezaman bozuldu, alındı ozaman anladı beni.

Şimdi sadece kızdırmak istediğinde şakasına of der:9:

Bunaltmışsındır diyen arkadaşlar var ama alakası yok bu adamlar biz işlerine gelmeyen bi'şey dedik mi tırıvırı olarak algılıyo hemen üf püf.

Valla ben diyorum of püf diyeceğine bana bunları dedirtme
:ssz:

Son düzenleme:
Back
X