Beni görmüyor..

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Çok etkilendiğim biri var.daha önceki konumda da belirttiğim gibi casper gibiyim.kimse beni görmüyor.yani görüyorlar da etkilenöiyor kimse.
O her kadında olan albeni bende yok.isteklerin potansiyelinden fazladır demeyin.en alt limitleri dahi zorladım.olmayınca olmuyor sanırım.yüzümde nur yok sanırım.kimse beni görmüyor.
İçimi dökmek istedim..

Sen ona adım at neden bekliyorsun ki?
Belki oda etrafını incelemeyi sevmeyen biridir.
Bu özgüvensizliğin nedeni ilgi görmeyişinden olabilir.
Eğer sevdiğin sevildiğin bir ilişkide olursan bundan kurtulacağını düşünüyorum.

Böyle diyen insanların görünüşünü deli gibi merak eden tek ben değilimdir İnşallah :KK45: Ama genelde bir insan sahip olduğu kusurlara dış bir gözden daha derin baktığı için çoğu insanın bu konuda kendine haksızlık ettiğini düşünüyorum ben. Ayrıca herşey dış görünüş değil bana göre, konuşmanın ve davranışların çok çok büyük bir önemi var. Kendi çizginizden çıkamıyorsunuz bence yıllardır kendinizi buna alıştırmışsınız çünkü ama adım atmak zor değil.

Allah aşkına neden böyle düşünüyorsun? Benim eğlence anlayışım bu değilbi de hayır dalga geçmiyorum diye kınu açunca açıklıyorum
Diğer konunda güzel denebilicek biriyim demiştin. Şimdi ne desek yok tipsizim beee diyosun. Hemcinsin seni anlayamıyo,karşı cns nasıl anlıcak:63:

Back
X