Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni görünce hem panik oluyor yüzünün rengi yürüyüşü değişiyor ama aynı zamanda her gün bir kızla geziyor neden böyle sizce?
Adam,oğlu ve adamin yakin arkadasi benden hoşlanıyor derken kafam yandi.
Bana tipik herkes bana asik modunda olan biri gibi geldiniz.Yüz vermemişsiniz napsaydi ömrü boyunca sizi mi bekleseydi kimle gezerse gezsin boşver sanane.
Romatizması olabilir, yüzünün rengi değişiyorsa tansiyon veya şeker de olabilir.
Bunların hepsi ihtimal ama her gün bir kızla geziyorsa çok ağır .....dur bu kesin.
Bu adam kaç yaşında da oğlu sizden hoşlanıyor? Ayrıca hem baba hem oğul hem koskocaman adamın yakın arkadaşı açık açık size mi yürüdü yoksa hoşlandıkları sonucuna siz mi vardınız?
İlkten yürüdü gibi oldu çok yüz vermedim bazen uzun uzun bana bakıyor ama aynı zamanda her gün bir kızla ama ne zaman beni görse suratının rengi değişiyor panik oluyo kasılıyo falan