Beni hatırladınız mi lütfen fikir verin lütfen

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Kizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina

Kizlar yine ben özür dilerim vaktinizi bu saçma konularla aldığım için bu memelerini oğluma elleten bize virüsü bulaştıran kv gitti köye bizim yarın karantina bitiyo eşim tutturmuş bizde gidelim bizde gidelim bebeğimiz nefes alsın evde bunaldı hayır desem kıyamet kopacak yasak diyorum kurtarıcı arabasıyla serbest diyo bana bahane bsy bulun Allah askina
Hatırladım . Hastayım diyin . Gitmek size iyi gelmez .

Polise önceden ihbar edin

Sizi çok iyi anladım.. Şimdi çekindiğiniz için bir bahane bulup sakince kurtulmak istiyorsunuz ama hayatınız boyunca istemediğiniz her konuda böyle bir yöntemle çözüm bulmak sizi çok yorar..

Bence istemediğiniz birşeyi direk istemiyorum diyerek konuyu kapatmanın zamanı gelmiş😌 Tabi her konuda sadece sizin fikriniz değil önemli olan fakat bu konu farklı.. Güzelce istememe sebeplerinizi ve gitmek istemediğinizi, tartışma istemediğinizi, evinizde evladınızla güzelce çekirdek ailecek zaman geçirmek istediğinizi anlatın..

Yok,olmaz o sekilde degil gibi bir soz ariyorum.
Genelde bir durumumu onamamak icin bu cumleyi sarf ederiz.
Hatta olumsuzluk icersen cumlelerde anlami kuvvetlendirir ve pekistirir.
Bas harfi "H" ve toplam 5 harfli.
Bence sizde biliyorsunuz,onu soyleyin.Ve bundan sonrasi icin ne size uygun gelmiyorsa hangi konular hosunuza gitmiyorsa h ile baslayan 5 harfli o kelimeyi zikredin.
H A Y I R

Yok,olmaz o sekilde degil gibi bir soz ariyorum.
Genelde bir durumumu onamamak icin bu cumleyi sarf ederiz.
Hatta olumsuzluk icersen cumlelerde anlami kuvvetlendirir ve pekistirir.
Bas harfi "H" ve toplam 5 harfli.
Bence sizde biliyorsunuz,onu soyleyin.Ve bundan sonrasi icin ne size uygun gelmiyorsa hangi konular hosunuza gitmiyorsa h ile baslayan 5 harfli o kelimeyi zikredin.
H A Y I R
Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum

Hayır deyince evi mahfediyo eline ne gelirse firlatiyo kıyameti kopuyo korkuyorum artık küçük yavrum bile istediği bsybolmayinca beni vuruyor ondan gördüğünü uyguluyor sanırım ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum
Sen gec bile kalmissin,bekara bosanmak kolay ama yineliyorum.Bence artik bu iliskiden sana hayir gelmez.

Size soyleyecek bişey yok
🤷 Oturup çekin o zaman .

Ben çok çaresizim lafına inanmıyorum

Kolay
Kurtarıcının plakasını alın
Polise ihbar edin
Yolda öpsünler eşinizi

Polise ihbar edin . Sen git deyin . O bağırırsa sen üstüne daha çok bağır . Dinsizin hakkından imansız gelir derler . Oğlunun sana vurmasını engellemen gerek . Hayır annelere vurulmaz deyin .
Allah büyük konuşturtmasın ama hem eşim hem çocuklarım bana şiddet uygulasa , saygısızlık etse canımı siz mi verdiniz der çıkarım . Benim canımın kıymeti olmadığı yerde yansın dünya. Kendi hallerine bırakırım .
Siz başka çarem yok dedikçe , her geçen gün yaşadıklarınızın şiddeti de artar . Şu dünyada ölüm hariç her şeyin az çok bir çaresi vardır. Boşanmayacaksanız da siz de bir temiz cinnet geçirin . O bardak kırıyorsa siz sürahiyi kırın . Herkes herkese saygı duymayı öğrenecek . Sevmiyorsa da boşanacak.

Back
X