beni hiç seven olmucak mı:(

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
slm kızlar. çoğunuz biliyosunuzdur yakın bir zamanda birbirinden kötü 2 ilişki yaşadım. ikisi de çok kısa sürdü. ilkini çok sevmiştim, aldattı. ikincisini çok sevdim ama olmadı.

artık ben de sevilmek istiyorum. gece gündüz bunu düşünüyorum. hastalık derecesine geldi. ama bi yandan da bu ilişkilerin izleri geçene kadar yalnız kalmak istiyorum. yalnız kalınca da aklıma sürekli eskiler geliyo
yeni birisi olmadan da bu dertlerim geçmicek galiba. ama yeni bi aşkı kaldırabilecek durumda değilim.
çok büyük çelişki yaşıyorum. yaşadıklarımı unutmak ve yalnızlığı sevmek için neler yapabilirim? lütfen yardım edin.

Kendine biraz zaman ver, kafanı dinle...

Yeni uğraşlar edinmeye bak, hobiler falan edin, kafanı dağıt.

Daha öncede söyledim favori sözüm oldu artık. Şunu unutma.

"GEÇMİŞİNE TAKILI KALIRSAN, GELECEĞİNDEN UZAKLAŞIRSIN."

Kendine biraz zaman ver. Bu arada kendine uğraşacak hobiler bul. Kendini biraz toparladığını hissettiğinde, sana gelen teklifleri değerlendir. Herkes unutulur. Ne kadar çok sevsende bu böyledir. O yüzden sıkma canını. Ve herkesi gerçekten seven birisi olur. Bütün erkekler aynı değildir... Umarım gönlüne göre biri karşına çıkar.

Tasavvufa yönel, kişisel gelişim kitapları oku, daha büyük dertleri düşünüp aslında ne kadar yanlış yaptığını anlamaya çalış.
Kendine uğraşacak şeyler bul.
Enerjini yükselt, özgüven problemini aş, kendini sev.
İşte bunlar için kişisel gelişim kitapları şart. Tabi önce değişmeyi istemek lazım.
Hayat kısa. Bu kadar takılıp kalmamak lazım bazı şeylere. Düşünmenin sana bir faydası olmuyor çünkü hep kötü düşünüyorsun.
Kendine gelirsin umarım kısa sürede.

ah be cancağızım, biz kadınların asırlardan,medeniyetlerden hatta big bang'dan beri arzuladığı istediği beklediği ve hakettiği bir dilek bu
ama bazan yanlış durak olabiliyor, sen de iki yanlış durakta durmuşşsun otobüs kaçmadan bin ki sonraki durakta kısmetin kimi bekleteceğini bilemeyiz.
hep aynı cümleyi tekrarlıyorum ancak her şey unutuluyor ve geçmeyen hiç bir iz yok, tamamen yok olmasa bile silikleşiyor.
kendine zaman tanı ve mağdur durumun getirisi olan bu acıyı terk et cünkü tatlı bir acıdır bu uzadı mı zararı sana dokunur.

Sen en azından ilişki yaşamışsın sevdiklerinle ben ne yapayım peki ? Sen sahip olduğun bir şeye yas tutuyorsun, ben sahip olamadığıma yanıyorum.
Çok sevdiğim, çılgınlar gibi aşık olduğum adam bana karşı bir şey hissetmiyor, benden hoşlansın diye 6 ay uğraşyım sonra da seviyorum dedim. Verdiği cevaba bakıyoruz : ''İki dünya bir araya gelse bilr olmaz''. Ben de kalktım bilmediğim etmediği bir ülkeye taşındım, ne dillerini biliyorum ne kültürlerini anlıyorum. Lakin bu yabancıların arasında gayet mutluyum. Dil bilmediğim için sosyal çevrem yok ama garip bir şekilde huzurluyum.
Şimdi sana kalk sen de taşın demiyorum :)) Lakin huzur insanın kafasındadır. Geçmişi geçmişte bırak, kendini sıkıca kucakla. Kendini sev, saygı göster, zihnini oyalamak için de spora ya da başka hobilere git derim :)

senin tek sorunun ; illakı hayatında bırısı olması .

bu cok sacma yaa ben bunu anlayamıyorum gercekten

yanı senın nefes alman hayatta yasıyor olabılmen

hayatında bırının olup olmamasınamı baglı .

yanlıs anlamayın yargılamak degıl amacım ama

daha oncekı ılıskılerınıze dayanarak bunu soyluyorum .

yanı acınızı yasamadan hemen hayatınıza bırını

alma gereksınımı duyuyorsunuz .ilk ılıskınız bıttıgınde

bıray bıle dolmadan baska bırıyle tanısıp sevgılı oldunuz

sonra onla da olmadı bu seferde "benı hıc seven olmayacak mı "

dıye konu acıyorsunuz ,yanı bırı gelıp sıze aşk ılanı yapsa

havada kabul edecek gıbısınız valla .bıraz allah askına kafanızı

dınleyın .hayatınızı baskasına muhtac olarak yasamayın .

once kendınızın farkına varın ,tek basınızada mutlu olabılecegınızı

farkedın .bu hayatda mutluluk oldugu kadar mutsuzlukta vardır

mutlulugu dort dortluk yasamayı bılıyorsanız acınızıda yasamayı

ogrenın .acı cekmeden olgunlasamaz mutluluga ulasamazsınız .

benım de 4 aydır bı ılıskım yok .ne sevenım var ne sevdıgım

sevenımde olsun ıstemıyorum sevdıgımde buna ıhtıyac duymuyorum cunku .

yanı yanlıs anlamayın sakın ama bu psıkolojık bı durum olabılır dıye

dusunuyorum ben ,hayatınızda ıllakı bırısı olmalı dıye bı ıhtıyacınız

var . yanı yalnızlık korkusu fılan mı var sız de anlamadım acıkcası

bence psıkologdan yardım al tatlım ,acının gecmesı ıcın bırısıne ıhtıyacın

yok bı psıkologa gorun o senı daha ıyı yonlendırecektır .

Ah papatya yine mi sen ?

Bak güzel kardeşim, daha yaşın çok küçük

Aşk zaten tamamen nasip işi.. Neden bu kadar arayıştasın bilmiyorum..

Acele etmene gerek yok..

Yoksa yine 32 yaşında sapık bir adamı 'kusursuz' diye nitelendirebilirsin..

Dersine işine gücüne bakmalısın.. Nasibin nerdense zamanı gelince o seni bulur zaten..

yorumlarınız için teşekkür ederim arkdşlar. ben de aşkı aramak istemiyorum, psikolojik bi durum olduğunu da biliyorum ama kendime engel olamıyorum. sürekli olsun istiyorum. olmadan rahat edemiyorum. beklersem herşey daha güzel olcak onu da biliyorum. uğraşacak bişeyler bulmam lazım başka türlü bu düşüncelerden kurtulamıcam sanırım.

kader haklısın, herşey kader :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…