Beni instagramdan sildi

portakal355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
16
3
1
37
Eski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?

Eski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
Hala beğenisini takibini mi takip ediyodun?

benim eski sevgilim gibi mesaj at "niye instagramdan sildin? tekrar eklesene. hayatini, kocani, gezdiğini gördüğünü merak ediyorum, ne var bunda" diye😂😂
Ya benim bir-iki kez görüşüp sonra aylarca "denk gelirsek görüşürüz" kafasına giren bir deytim vardı. En sonunde öeh dedim sildim.
İki gün boyunca sindiremedi, en son "görüşmediğin insanları siliyorsan gariplik sendedir" dedi adam bana hshfs

Görüşmediğim insanı silmemden daha doğal ne olabilir acaba ahshfs

Hayatında biri vardır. Çok takmayın.

Merhabalar uzun süreli geçmişi olan birisi olarak yazıyorum. Muhtemelen o geçen bir yıl sürede bir umutta olsa beklemiştir ama eminim şu an hayatında birisi var yoksa bile konuştuğu vardır ki bunca zaman sonra sizi çıkarmış beğenileri geri çekmiş
Size de maşallah bir yıl nasıl dayandınız yazmadan😂 çok merak ediyorsanız sorabilirsiniz o kadar zaman sonra sildin sebebi ne diye sonuçta iki yılınız geçmiş ama bence yapmayın zaten bağlar bitmiş ki ikinizde hiç yazmamışsınız..

Ya benim bir-iki kez görüşüp sonra aylarca "denk gelirsek görüşürüz" kafasına giren bir deytim vardı. En sonunde öeh dedim sildim.
İki gün boyunca sindiremedi, en son "görüşmediğin insanları siliyorsan gariplik sendedir" dedi adam bana hshfs

Görüşmediğim insanı silmemden daha doğal ne olabilir acaba ahshfs
Bu erkolar hala beni şaşırtabiliyor 🤣 görüşmediğim insanı geç akraba bile yok instamda senede birkaç sefer bana gelen kafa :27: ilk tabi senin bütün sülaleni sileyim kısmı kocamın tarafı oluyor 🤣

Yeni birini bulmuştur da siz beğenileri bile çektiğini fark etcek kadar niye adamı takiptesiniz 1 yıl olmuş artık normale dönün

Bunları nasıl inceliyorsunuz takip edebiliyorsunuz ya başka işiniz mi yok, adı üstünde eski. Takılacak tek dert bu mu yani..

Back
X