Beni instagramdan sildi

Ne uğraşmış ama beğenileri bile geri çekmiş 😀 yeni sevgiliye hazırlık

Başka birini bulmuştur silmesi gayet normal de, beğeni geri çekmek biraz acınası bir hareket. Oturup tüm begenilerimi geri çekmekle ugrasmazdım herhalde, siler geçerdim. Zaten ayrıldıktan sonra takiplesmeye de gerek yok.
Beğenileri geri çekmek ayrı acınası, tek tek bunları kontrol edip fark etmek de ayrı acınası bence. Hadi takipten çıktığını fark edersiniz de, paylaşımların hepsini ayrı ayrı kontrol etmek cidden ayrı bir boyut. Valla benim hiç aklıma gelmezdi.

Beğenileri geri çekmek ayrı acınası, tek tek bunları kontrol edip fark etmek de ayrı acınası bence. Hadi takipten çıktığını fark edersiniz de, paylaşımların hepsini ayrı ayrı kontrol etmek cidden ayrı bir boyut. Valla benim hiç aklıma gelmezdi.
Aynen kesinlikle, yorumu yazdıktan sonra bu da aklıma geldi ama dedim yazmayayım artık katılıyorum size 😄

Geç bile kalmış. Ayrılmışsınız bitmiş gitmiş niye silmesin? Yeni sevgilisi var artık.

Eski erkek arkadaşımla yaklaşık olarak bir yıl önce ayrılmıştık. Sebebi ise onun evlenmek istememesi. İki yıllık bir geçmişimiz olmuştu onu la. Ayrıldıktan sonra ne ben onunla ne de o benimle iletişime geçtik. Sadece birbirimizi uzaktan izledik. Bu hafta instagramdaki fotoğraflarımın beğenilerini geri çekmiş ve beni takip etmeyi bırakmış. Bunu fark edince ben de onu takibi bıraktım. Neden böyle yapmış olabilir neden bunca zaman sonra böyle davrandı?
Başkasını bulmuş belli

Back
X