• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni isteyenlerle derdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kötükedihüso OFFF SİNİR oluorum yaaaa isteyen var bitane gidip gelip aneme dio oglum kızını çok istio ve kadın şuanda bişe bahane edip eve gelmiş anemle çay içiolar akraba gibi bişe sinir oluom be hangi devirde yaşıoz kardeşim yaaa bende kendimi attım içeri astım suratımı ahaha ohh iyi yaptım::)
benmkisi çok kızıo varya ama yapabilecegim bişe varmı benim yok dioz anlamıo kadın yaaa
şimdi sevgilime demk zorundayım askerde ama bişe saklayamam ondan yine üzülcek kızcak bozulcak:napıcam ben varmı böle olanlar???

niye söylüyosun ki sevgiline :delphin:
çok da büyütülcek bişi değil netice itibarıylan :delphin:

nispetmi yapacan kızz çocaa aaaa uzakta askerde beni istemege geldiler denirmi bi kızı 10 kişi ister kızın gönlü kimdeyse ona varır sakın söyleyip sitres yaptırma yazık valla ayy benimde oğlum var oğlumada böyle kızlar yaparsa naparım bilmem şimdiden ufacık bi olayda o geliyo aklıma kaydirigubbakcemile3

bencede söyleme... birde tanıdık diyorsun... söylersen sonra kimin olduğunuda öğrenir.. sevgilinle evlenince o kişilerin tanıdıklarıyla görüştürmez bile... düğünlerde falan denk gelirsiniz huzursuzluk çıkarır valla... bence söyleme asker psikolojisi var.. kaçmaya kalkar.. askerlik uzar... aranızda huzursuzluk olur... hiç anlatma ailen biliyormu sevgilini.. zorla verecek halleride yok...

niye sevgiline söyleyip onu huzursuz edeceksinki
söylemeyebilirsin
okadar büyütülcek bişeyde değil zaten
askerdeki sevgilinide huzursuz etmek üzmek istemezsin herhalde :delphin:

aynı şey benimde başıma geldi
görgüsüz insanlar yaa,bir kere hayır denmiş işte ne üsteliyorsunuz:mymeka:
kızın belki sevdiği var,belki başkasına sözleri var
yok anam yok düşünce yok kimilerinde
söylemeden sormadan gelirler ya birde sinir olurum
yanlarına çıkmamakla çok iyi yapmışşın
bende çıkmıyorum hiç birinin yanına:lepi:
sevgiline de sakın söyleme şimdi askerde kurar da kurar
aslında çokta büyütülcek birşey yok bakma böyle konuştuğuma-tatlicadiarzu-
iş sende biter en nihayetinde,istemedikten sonra olmaz yani..sengözlerimebaksanab

evet ya yeni gitti ama bitaneme aradım söledim dedim bak sen hep de diye diorum yoksa üzülmeni istemem bunlar normal bi kız için dedim hoş karşıladı güldük sora faln iyiydi yani:)

neden söyleyeceksin ahh şu kadınsı oyunlar ... :roflol: zorla nikah masasına oturtulmayacaksan bozma askerin moralini

kötükedihüso OFFF SİNİR oluorum yaaaa isteyen var bitane gidip gelip aneme dio oglum kızını çok istio ve kadın şuanda bişe bahane edip eve gelmiş anemle çay içiolar akraba gibi bişe sinir oluom be hangi devirde yaşıoz kardeşim yaaa bende kendimi attım içeri astım suratımı ahaha ohh iyi yaptım::)
benmkisi çok kızıo varya ama yapabilecegim bişe varmı benim yok dioz anlamıo kadın yaaa
şimdi sevgilime demk zorundayım askerde ama bişe saklayamam ondan yine üzülcek kızcak bozulcak:napıcam ben varmı böle olanlar???

e canım sende söyleme zatem askerde adam sıyırmış durumdadır. sende iyice delirtçen. o kadınada istemiyorum de açık açık olsun bitsin bir tersle bak bir daha geliyorlar mı :oklava:

İstemeye gelmeleri dert mi be anacım? Birde kısmeti çıkmayanlara sor bakalım. Onlarda kısmet gelsin diye bekliyorlar.
Ne demişler bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alırmış.

valla söyle canım oda elini çabuk tutsun seni kaçırmasın. değerini bilir valla. bende söylerdim hep eşime annesini dinleyip 3 senemizi bir ayrı bir barışık geçirmiştik. bende inadıma söylüyordum. hiç çocuklarla görüşmezdim ama için istemedi nedense. benden habersiz gitmiş gelenlerden birisinin oğlunu bulmuş o benim yarim demiş. evlendikten sonra söylüyor banada :))))) eee acıkda kıskandıracan bu erkekleri yoksa nasıl olsa benim derler her haltıda yerler

Sefgilin askerdeyken bu konulardan bahsetme bence. yazık eli kolu baglı ve cok duygusal oluyorlar orada.
bi kızı bin kişi ister bi kişi alır. sende sinirlenme cok fazla.

kadınada acık acık söle. hatta yanlarına git sefgilinin yolunu beklediğini. ondan baskasını artık erkek olarak görmediğini. bana yolda bakanlara bile sinir olup düşman gibi bakıyorum gibisinden laflar et. kadınında ümidi kırılsın

Back
X