• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni iten sey neydi

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
ben yeni evliyim ve evlendikten sonra asik oldugumu anladim esimle cikmaya basladik onun sevgisi daha coktu buna eminim bense seviyommu sevmiyommu anlamadim ciktiktan sonra yani iki hafta sonra esimin ailesi isticez seni demeye basladi ben daha asik degildim bile ama hayir erken bile diyemedim ailesine aski olmadigim insanla evlencem ama onsuzda yapamiyordum ne onu sevebiliyordum nede ayrilabiliyordum olmasi icin beni birseyler itikliyordu ve sozlendik ama hep kavga ediyorduk cunku ona sevgim yoktu hep kaba davrandim onda bana kaba davranmaya yasladi hakli olarak hatta arkadaslarim evlenme araniz hep kotu sonunuz kotu olur dediler ama ayrilamiyom sanki elimi ayagimi bagladilar ve evlendik genede sorun daha kotu olduk bir gun tvye bakarken kadin gocasina cok iyiy davraniyordu ve naziktide kavga etseler kadin kapatiyordu ve ben ne kadar kabaymisim ozaman dedim ve ona karsi nazik olmaya karar verdim ve simdi okadar mutluyumki meyer esim beni cok seviyormus benim ona karsi kirici olmamdan oluyormus aslinda bende seviyormusum beni evliliye kadar getiren ask mis simdi anladim

Son düzenleme:
evliyken baska biri ile tanisip onunla mie evlendin nasl yani?

yok canim yanlis anladin ilk defa evlendim esimden bahsediyorum yani esimle evlenmeden once anlasamiyorduk beni iten birsey vardi ondan ayrilamiyordum ve evlendim onunla

kusura bakma ama yazini okumak biraz zor oldu. hic bir sey anlamadim.

Back
X