• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni iyi hissettirir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hayırlı kandiller herkese.
Öncelikle iyi bir hayatım var sağlığım yerimde. Mesleğimi yapıyorum iş hayatım iyi. Uzun süredir yalnızım kısaca böyle. Yaşım 34. Bazen hayatıma renk katabilecek, moralim bozuk olduğunda gülümsetecek, yorulduğumda hadi birlikte halledelim diyecek, saygılı, seviyeli, düşünceli biri olsun istiyorum. Ancak hiç öyle biri çıkmıyor karşıma. Yani şu ortama gir, buraya git, birileriyle tanışmaya çabala vs. öyle şeylere inanmıyorum ve benlik de değil. Doğal hayat akışında çıkarsa çıkacaktır karşıma öyle biri diye düşünüyorum. Ancak istediğim özelliklerde biri pek denk gelmiyor. Mutsuz da değilim aslında ama ara ara kendimi ve bu durumu sorguluyorum, moralim bozuluyor.
Böylesi hayırlı olduğu için böyle biliyorum aslında. Ama duygusal dalgalanma yaşadığım bir gece oldu yine. İyi hissettirir misiniz beni :)

Aslında biz (en azından ben) oraya git buraya katıl derken bunları birileriyle tanışmak için yap demiyoruz. Hayatın olağan akışına bunları eklerseniz yani aktif bir yaşam biçiminiz olursa bir yerde olmasa başka yerde karşınıza anlaşabileceğiniz biri çıkacaktır, ihtimaller yükselecektir. Ev iş arası mekik dokuyan insanın etkileşim halinde olduğu insan sayısıyla daha aktif bir insanınki bir değil.

Öncelikle iyi bir hayatım var sağlığım yerimde. Mesleğimi yapıyorum iş hayatım iyi. Uzun süredir yalnızım kısaca böyle. Yaşım 34. Bazen hayatıma renk katabilecek, moralim bozuk olduğunda gülümsetecek, yorulduğumda hadi birlikte halledelim diyecek, saygılı, seviyeli, düşünceli biri olsun istiyorum. Ancak hiç öyle biri çıkmıyor karşıma. Yani şu ortama gir, buraya git, birileriyle tanışmaya çabala vs. öyle şeylere inanmıyorum ve benlik de değil. Doğal hayat akışında çıkarsa çıkacaktır karşıma öyle biri diye düşünüyorum. Ancak istediğim özelliklerde biri pek denk gelmiyor. Mutsuz da değilim aslında ama ara ara kendimi ve bu durumu sorguluyorum, moralim bozuluyor.
Böylesi hayırlı olduğu için böyle biliyorum aslında. Ama duygusal dalgalanma yaşadığım bir gece oldu yine. İyi hissettirir misiniz beni :)
Aslında cevap soruda gizli; kendinizi iyi hissettirme gibi bir kudreti neden başkasına verip ya da başkasından bekleyesiniz ki? Riskli bi kere 🙃

Ya mesela bazı çiftlere bakıyorum öyle uyumlular ki ülke ülke geziyorlar veya birlikte oturup bir kitap üzerine sohbet ediyorlar. Çok doyurucu sohbetler içindeler. Benim karşıma çıkmıyor böylesi veya çıkıyor da beni mi seçmiyor bilmiyorum

Yaş ilerledikçe insanlar mesleğini eline aldıkça birini bulmak çok zorlaşıyor çünkü herkes daha seçici olmaya başlıyor.
Nasip kısmet yinede hakkınızda hayırlısı,
Ben de buna inanıyorum. Mesela 10 15 tane arkadaşım var kadın erkek karışık aynı yaşlardayız ve çok nitelikli kaliteli insanlar yani. Ama yalnızlar. Sadece nasip kısmet olduğuna inanıyorum.

1708803574966.webp

Doğal hayat akışında çıkarsa çıkacaktır karşıma öyle biri diye düşünüyorum.
Görünür olmazsanız kimse sizi farketmez. Yalnızlıktan bıkmışsınız ama alışmışsınız da bu rahatlığa gibi. Ekstra çabalamak istemiyorsunuz ama normal akışınızı devam ettirirseniz de şuan ki gibi yalnız olmaya devam edeceksiniz.
Yeni bir hobi edin, yeni bir şehir gez, yeni insanlarla tanış grup gezileri olabilir, günü birlik yakın şehirlere gidebilirsiniz.. Girişken ol. Benim bi arkadaşım otobüste tanıştı eşiyle mesela (tatlı dilli cilveli ağzı la yapan bir kadın hemen her ortamda farkedilirdi), iyice huyunu suyunu takip etmek için sevgililik nişanlılık süresini uzun tuttu. Yakın güvendiğin kız arkadaşlarınla da paylaşabilirsin sonuçta ayıp birşey değil güvendiklerini önerir, tanışırsınız.

Ben de buna inanıyorum. Mesela 10 15 tane arkadaşım var kadın erkek karışık aynı yaşlardayız ve çok nitelikli kaliteli insanlar yani. Ama yalnızlar. Sadece nasip kısmet olduğuna inanıyorum.
Tabi bunun boş insan olmakla ilgisi yok ki.Beninde var çevremde.Bir kaç arkadaşımda dönüp dolaşıp eski sevgilileriyle barışıp evlendiler.İnşallah karşınıza çıkar en kısa zamanda🫶

Tam yerine gelmişsiniz. Biz de öyle güzel moral veririz ki sormayın😂😂 Şaka bir yana size eş bulmak için sosyal ortamlara girin diyen yok ki. Ne bileyim hiç yapmak istediğiniz bir hobiniz veya içinizde kalan bir şey yok mu? İlk olarak bir dil öğrenmek veya müzik aletini öğrenmek için bir yerlere gidin. Yoksa iş,ev arasında gökten beyaz atlı erkek düşecek hali yok😂 Bulanlar da lise,üniversite,kurs, sosyal medya ve tatillerden buluyor. Benim arkadaşların içinde dans kursunda tanışan da var sosyal medyada tanışan da var. Siz önce maksat sosyalleşmek diye bir yerlere gidin hoş birileri olursa radara alırsınız.

Hepiniz yalnızsanız kaliteli nitelikli insanlar olarak birbirinizle birlikte olun madem. 🙄

Tam yerine gelmişsiniz. Biz de öyle güzel moral veririz ki sormayın😂😂 Şaka bir yana size eş bulmak için sosyal ortamlara girin diyen yok ki. Ne bileyim hiç yapmak istediğiniz bir hobiniz veya içinizde kalan bir şey yok mu? İlk olarak bir dil öğrenmek veya müzik aletini öğrenmek için bir yerlere gidin. Yoksa iş,ev arasında gökten beyaz atlı erkek düşecek hali yok😂 Bulanlar da lise,üniversite,kurs, sosyal medya ve tatillerden buluyor. Benim arkadaşların içinde dans kursunda tanışan da var sosyal medyada tanışan da var. Siz önce maksat sosyalleşmek diye bir yerlere gidin hoş birileri olursa radara alırsınız.
Beni bulamaz mı kendiliğinden :)

Hayır öyle bir duygusal bağ olamaz aramızda hepsiyle farklı şehirlerdeyiz zaten bazıları liseden arkadaşım bazıları üni falan

Hep herkes kaliteli herkes iyi herkes nitelikli herkes yalnız
Bunu hem çok sık okumaya hemde duymaya başladım.Belkide kendimizi doğru değerlendirmiyoruzdur.Yani bize göre biz ve arkadaşlarımız öyledir.Beni yanlış anlamanızı istemiyorum bana geçeni yazmak istiyorum.Cekingen bir tavrınız var gibi geldi bana yada kendini fazla kapatmak ya olacak insanlara karşı bir ön yargı yada belki ben oyum buyum o var buda var derken gözden kaçırdığıniz birşey var.İnsanlarin çok kolay yalnız kaldığına inanmıyorum tercih olarak yalnız kalmak isteyenler ayrı .Bence herkese göre biri vardir.Henüz karşınıza çıkmamış olabilir.Yalniz düşünce sisteminizde bı olumsuzluk var ben çözemedim sizi tanımıyorum sadece bana öyle geçti işte.Cevrenizle çok bunun sohbetine girmeyin çekim yasası yalnızlık bulasicidir derler istediğiniz özelliklerde birini istiyorsanız mekanizmayı ters işletin.Enerjiyi kanalize edip buna odaklanın isteklerinize tüm düşüncelerinizle olumlu şekilde olmuyor olacakmi değil olmak üzere.Denemekten birşey kaybetmezsiniz.Yaniliyor olabilirim de kriterlerinizi de biraz esnetin deneyin.

Vallahi bu benim. Benim bu. Beni nereden tanıyorsunuz diyesim geldi. Aynı dertten muzdaribiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X