Ben anlatamadım sinirden kızlar kusura bakmayın. Sevgilim askerde. Telefonu eskiydi Ona akıllı bir telefon al görüntülü konuşuruz oyun falan oynarsın vakit geçer dedim. Bir zaman sonra bana arama yapılıyor telefonları topluyorlar dedi. Ben de akıllı telefon almıştım geri yolladım toplarken onu da almasınlar dedi. Bu gün de bana sevgilimden bir mesaj geldi. Ta... programını indir konuşalım. Programın attığı otomatik bir mesaj. Programı kurdum baktım sohbet programı. Aradım sevgilimi, arkadaşlarım bu programın iyi olduğunu söyledi görüntülü konuşalım diye kurup sana istek yolladım dedi. Ben de akıllı telefonu yolladı biliyorum ya nasıl kurdun eski telefonuna dedim, telefonumu bu gün geri istedim geldi dedi. Biliyorsunuz akıllı telefonlar için sim kırılıyor, peki simi ne zaman kırdırdın dedim. Pazar izine çıkınca dedi. Peki o günden beri bu güne kadar o kırılmış çipi eski telefonda nasıl kullandın dedim. Çipi kırdırırken demiş ki ben askerim telefon hafta içi gelecek çıkamam dışarı benim eski telefonda da bu çip olur mu demiş. Orda kırılan çipi, sim kartın dışında kalan kısmı vermişler böyle kullanabilirsin demişler. Öyle kullanmış. Mantık mı bu Allah aşkına!!