• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni iyice salak sandı. Ayrıldım bitti

Akıllı telefon için kırılan sim kartı Allah aşkına söyleyin dışıyla bir alınıp da eski telefonlarda kullanılır mı? Her şeyi geçtim aldın telefonu kullan al vaktin geçer iyi olur şu modeli al diyen de benim ne diye kalkıp bana yalan söylüyorsun?

kullanılır. zaten o yüzden dışını da veriyorlar :)

Akıllı telefon için kırılan sim kartı Allah aşkına söyleyin dışıyla bir alınıp da eski telefonlarda kullanılır mı? Her şeyi geçtim aldın telefonu kullan al vaktin geçer iyi olur şu modeli al diyen de benim ne diye kalkıp bana yalan söylüyorsun?

Benn bizzat oyle yapıyorum. 3 ay önce telefon aldım ve kırılinca dısınıda verdiler. Yani kirdirdigim kucuk hattimi ona sabitliyorum eski telefondada kullanabiliyorum. Bu konuda yalan soyleyecegini düşünmüyorum canım telefoncuya gitsen telefoncu bile ücretsiz veriyor

Son düzenleme:
ayrılmak icin aradıgınız bahaneyi bulmussunuz gibi geldi bana,
mutsuzsanız guvenmiyorsanız ayrılın biz ne diyebiliriz ki
fakat bahanenizin teknik nedenleri zayıf duruyor,
bu gidisle ya gecmise dayanarak karar verecek ya da yeni açıklar arayacaksınız...

Uğraştım uğraştım bir buçuk sene uğraştım. Adam askerde akıllı telefon alıyor. Bana sürpriz yapacak aldım demiyor sonra arama yapılıyor diye geri yolluyor telefonu. Bu gün bana otomatik mesaj ondan t... indir beni ara. Mesaj bana mı dedim. Programı yükledim baktım sohbet programı. Aradı beni telefonu bu gün gelmiş. Arkadaşları bu programı indir demişler indirip bana istek yollamış. Peki sim kartı çipini nasıl kırdırdın dedim hafta sonu kırdırmış, ama kırdırsa bile sim kartın kırılan kısmını da alıp eski telefonlarda da kullanılıyormuş. O da öyle yapmış. Ben yanlış anladım yani. Ayrıldım sonunda. Teselli etsin biri beni :43:

Bu ayrılık için çok basit bir neden. Diğer yorumlarınıza baktım beni bu hale getirdi falan demişsiniz bu hale gelirken neden bitti demediniz de böyle bir sebepten deliye döndünüz anlayamadım. Sevgilim askerden yeni geldi o da sohbet programı kurdu bana kurduktan sonra söyledi kur diye kurdum konuştuk rahat rahat memnun bile oldum. Bu çocuk askerde neler yaşıyor bir bilsen.. Senin bu dönemde anlayışlı olman gerekmez mi. Mesaj attım nöbette öğrenir ne demek Allah Aşkına.. Nasıl bir umursamamazlık bu.. Aşığım seviyorum diyorsun ama askerde bir mesaj atıp bitti diyebiliyorsun.. Mesafeler her zaman zordur ona dicek lafım yok sende zorlanıyorsundur elbette ama onun açısından düşün ortada bi sorun göremedim. Eskileri bilemem =)

Hayır yani bravo bunun için mi bitirdiniz ilişkinizi. Link vermek yasak o yüzden googlea "kesilen sim kartı dışıyla birlikte kullanılabilir mi?" diye yazıp forum donanımdan olan ikinci linke tıklarsanız, ordaki ikinci yazan arkadaş da aynı şeyi söylemiş.
ayy evet baktim dogruymus

bence ayrılmakla birbirinize iyilik yapmışsın. bu kadar basit bi nedenle askerdeki adamı terk edebiliyosan zaten ilişkinizin geleceği yoktur, demek ki başka sebepler varki sallantıda.

Uğraştım uğraştım bir buçuk sene uğraştım. Adam askerde akıllı telefon alıyor. Bana sürpriz yapacak aldım demiyor sonra arama yapılıyor diye geri yolluyor telefonu. Bu gün bana otomatik mesaj ondan t... indir beni ara. Mesaj bana mı dedim. Programı yükledim baktım sohbet programı. Aradı beni telefonu bu gün gelmiş. Arkadaşları bu programı indir demişler indirip bana istek yollamış. Peki sim kartı çipini nasıl kırdırdın dedim hafta sonu kırdırmış, ama kırdırsa bile sim kartın kırılan kısmını da alıp eski telefonlarda da kullanılıyormuş. O da öyle yapmış. Ben yanlış anladım yani. Ayrıldım sonunda. Teselli etsin biri beni :43:

Askerdeyken akıllı telefon aldı diye mi ayrıldınız?

Kesilen sim kartı eski telefonlarda kullanılabilir çünkü benim kardeşimde yapıyor aynısı ara sıra hattını eski telefonuna takar kullanır cidden bunun için ayrılmışsanız yazık etmişsiniz.En azından internete yazmış olsaydınız çıkardı kesilen sim kartı eski telefonda kullanılır mı diye.

Ben anlatamadım sinirden kızlar kusura bakmayın. Sevgilim askerde. Telefonu eskiydi Ona akıllı bir telefon al görüntülü konuşuruz oyun falan oynarsın vakit geçer dedim. Bir zaman sonra bana arama yapılıyor telefonları topluyorlar dedi. Ben de akıllı telefon almıştım geri yolladım toplarken onu da almasınlar dedi. Bu gün de bana sevgilimden bir mesaj geldi. Ta... programını indir konuşalım. Programın attığı otomatik bir mesaj. Programı kurdum baktım sohbet programı. Aradım sevgilimi, arkadaşlarım bu programın iyi olduğunu söyledi görüntülü konuşalım diye kurup sana istek yolladım dedi. Ben de akıllı telefonu yolladı biliyorum ya nasıl kurdun eski telefonuna dedim, telefonumu bu gün geri istedim geldi dedi. Biliyorsunuz akıllı telefonlar için sim kırılıyor, peki simi ne zaman kırdırdın dedim. Pazar izine çıkınca dedi. Peki o günden beri bu güne kadar o kırılmış çipi eski telefonda nasıl kullandın dedim. Çipi kırdırırken demiş ki ben askerim telefon hafta içi gelecek çıkamam dışarı benim eski telefonda da bu çip olur mu demiş. Orda kırılan çipi, sim kartın dışında kalan kısmı vermişler böyle kullanabilirsin demişler. Öyle kullanmış. Mantık mı bu Allah aşkına!!

başta anlamamıştım ama bu açıklaman iyi oldu evet ortada tuhaf bir durum var güven sarsılır adamda uzakta gözünde görmüyor ne yaptığını söylediğine inanan bir mizaçta da değilsin anladığım kadarı ile hayırlısı olmuş

ben anlatamadım sinirden kızlar kusura bakmayın. Sevgilim askerde. Telefonu eskiydi ona akıllı bir telefon al görüntülü konuşuruz oyun falan oynarsın vakit geçer dedim. Bir zaman sonra bana arama yapılıyor telefonları topluyorlar dedi. Ben de akıllı telefon almıştım geri yolladım toplarken onu da almasınlar dedi. Bu gün de bana sevgilimden bir mesaj geldi. Ta... Programını indir konuşalım. Programın attığı otomatik bir mesaj. Programı kurdum baktım sohbet programı. Aradım sevgilimi, arkadaşlarım bu programın iyi olduğunu söyledi görüntülü konuşalım diye kurup sana istek yolladım dedi. Ben de akıllı telefonu yolladı biliyorum ya nasıl kurdun eski telefonuna dedim, telefonumu bu gün geri istedim geldi dedi. Biliyorsunuz akıllı telefonlar için sim kırılıyor, peki simi ne zaman kırdırdın dedim. Pazar izine çıkınca dedi. Peki o günden beri bu güne kadar o kırılmış çipi eski telefonda nasıl kullandın dedim. çipi kırdırırken demiş ki ben askerim telefon hafta içi gelecek çıkamam dışarı benim eski telefonda da bu çip olur mu demiş. Orda kırılan çipi, sim kartın dışında kalan kısmı vermişler böyle kullanabilirsin demişler. öyle kullanmış. Mantık mı bu allah aşkına!!

tatlım evet mantık bu :s benim de öyle sen çocuğa haksızlık etmişsin bu konuda:50:

Eski konularını, neler yaşadığını bilmiyorum o yüzden sadece bu konu için yorum yapıcam. Umarım bu yüzden ayrılmamışsındır çünkü erkek arkadaşın simkart konusunda doğru söylemiş. Benim telefonumda kırılmış simkart kabul ediyor. hatta ben gidip kırdırmadım kendim kırdım bildiğin kenarlarından keserek ve gayette kullanıyorum. Hatta eski telefonada takıyorum simkart yerini tam ortaya denk getirdiğin taktirde oluyo yani canım gayet rahat bi şekilde.

Evet çerçevesini de alıp kullanabiliyorsunuz başka bir telefonda. Ben de kullanıyorum

Yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Paranoya mıyım anlamadım gitti. Adet dönemim çok zor geçiyor benim böyle deliriyorum resmen. Ne yaptığımı, ne dediğimi bilmiyorum. Ben gidiyorum şeytan geliyor sanki. Doktora gittim verdiği ilaç beni hayattan kopardı. Sevgilim söyledi içme ben katlanırım diye. İçmedim bu ay yine cinnet. Koca bir senedir ilk defa ben haksız olduğum halde özür diledi. Bu durumunu biliyorum askerde olduğum için idare edemedim özür dilerim ayrılmayalım dedi. Anlattı, 10 dk dinlesen böyle olmayacaktı ama ben özür dilerim dedi. Ertesi sabah da hiç bir şey yok gibi mesajlar atınca barıştım ben de. Hem aşık hem psikopat hiç çekilmiyorum.

Bazı akıllı telefonlarda görüntülü konuşma yardımcı programlar aracılığıyla yapılır.
Tango da bu programlardan biridir.

Ayrıca kırılan simkart eski telefonda kullanılır.

Neyse ki barışmışsınız :)

ee ben kırılan kartı kırdıkları o eski dışıyla bantla tutturup eski telde kullanıyorum???? :26:
telefoncu verdi bana bu aklı hatta.

Back
X