Merhaba arkadaslar 11 aylik bi sevgilim vardi ayni sinifta okudugumuz icin tanismistik o zaman 10. Siniftaydik onu tanidigimda surekli beni izlerdi tanistik arkadas olduk sonra beni sevdigini itiraf etti basladik onu oyle bi seviyodumki kendimi kaybetmistim kavga etsek sabaha kadar aglardim. Birden bi sogukluk girdi aramiza hep hatam varmis gibi davraniyordu sevmedigini anladim. Onada soyledim ama birakmadim
benim hakkimda soyledigi sozler geliyodu aklima durumuma aciyodu yaklasik 2 ay kadar sadece onun iyiligi icin ugrastik kendimi bosverdim bakimsizim diye sevmiyodur diye dusundum. Aglayarak saclarimi duzlestirdigimi oje surdugumu biliyorum nisanin 22sinde terketti beni. Bunu internet uzerinden facede iliskisi yok olarak degistirmesiyle ogrendim cok yalvardim geri donsun diye. Kendine yeni arkadaslar bulmus kizlardan konusup canimi yakmaya calisiyodu terketmesinin ilk iki gununu yatagimda sadece nefes alarak gecirdim. Annemin yanimda ne olursun kalk su ic en azindan diye yalvarmasiyla kalktim. Kotu biriymisim demek yoksa birakmazdi o gunden sonra hep guldugunu biliyorum elimden geldigince ona bakmiyorum mutlu gorunmeye calisiyorum suan 12. Siniftayiz hala bakiyo sinif ortaminda gozu hep ustumde ve hala yakistiriliyoruz. Karnimda temre cikti doktora gittim anti deprasan verdi. Raporumda depresif davranis boozuklugu yaziyo haberi yok kimseye soyleyemedim kendimden cok utaniyorum iyi biri olmak icin elimden geleni yaparim. Peki o geri donermi?
Merhaba arkadaslar 11 aylik bi sevgilim vardi ayni sinifta okudugumuz icin tanismistik o zaman 10. Siniftaydik onu tanidigimda surekli beni izlerdi tanistik arkadas olduk sonra beni sevdigini itiraf etti basladik onu oyle bi seviyodumki kendimi kaybetmistim kavga etsek sabaha kadar aglardim. Birden bi sogukluk girdi aramiza hep hatam varmis gibi davraniyordu sevmedigini anladim. Onada soyledim ama birakmadim
benim hakkimda soyledigi sozler geliyodu aklima durumuma aciyodu yaklasik 2 ay kadar sadece onun iyiligi icin ugrastik kendimi bosverdim bakimsizim diye sevmiyodur diye dusundum. Aglayarak saclarimi duzlestirdigimi oje surdugumu biliyorum nisanin 22sinde terketti beni. Bunu internet uzerinden facede iliskisi yok olarak degistirmesiyle ogrendim cok yalvardim geri donsun diye. Kendine yeni arkadaslar bulmus kizlardan konusup canimi yakmaya calisiyodu terketmesinin ilk iki gununu yatagimda sadece nefes alarak gecirdim. Annemin yanimda ne olursun kalk su ic en azindan diye yalvarmasiyla kalktim. Kotu biriymisim demek yoksa birakmazdi o gunden sonra hep guldugunu biliyorum elimden geldigince ona bakmiyorum mutlu gorunmeye calisiyorum suan 12. Siniftayiz hala bakiyo sinif ortaminda gozu hep ustumde ve hala yakistiriliyoruz. Karnimda temre cikti doktora gittim anti deprasan verdi. Raporumda depresif davranis boozuklugu yaziyo haberi yok kimseye soyleyemedim kendimden cok utaniyorum iyi biri olmak icin elimden geleni yaparim. Peki o geri donermi?
Merhaba arkadaslar 11 aylik bi sevgilim vardi ayni sinifta okudugumuz icin tanismistik o zaman 10. Siniftaydik onu tanidigimda surekli beni izlerdi tanistik arkadas olduk sonra beni sevdigini itiraf etti basladik onu oyle bi seviyodumki kendimi kaybetmistim kavga etsek sabaha kadar aglardim. Birden bi sogukluk girdi aramiza hep hatam varmis gibi davraniyordu sevmedigini anladim. Onada soyledim ama birakmadim.
Ah kızım ah ki ne ahh..
Benim de senin yaşlarda bir kızım var. Bu yaşlardaki kızların bu sorunlarla kafalarının karışmasından hep korkarım. Bir anne olarak,daha çocukluğundan kızımın kafasını derslere vermesini öyle bir sağladımki,kızımın çok güzel ve haddinden fazla bakımlı olmasına rağmen,kafasında aşkı bu kadar abartmaması,kendisini sevmesi ve kendine değer vermesi neticesinde,böyle sorunlardan uzak durması bşr anne olarak içimi rahatlatıyor. Bak kızım sana da tavsiyem,öncelikle kesinlikle hiçkimseye tedavi aldığını söyleme. Kendini ileri düşüncelere,geleceğine,hayalini kurduğun kariyerine ağırlık vermen olsun yavrum. Hayatında daha çok aşklar olacaktır. Seninkisi biraz ağır da olsa bu kelimem,bir takıntıdır yavrum. Ama endişe etmene gerek yok,sen tedavini al,ondan sonra derslerinle uğraş,ve her zaman da kafan dik gez. Ezdirme kendini hiçkimseye,bu her ne kadar sevdiğin insan bile olsa. Ve de bir anne tavsiyesi,bir daha arama,sorma,erkekler,kendisini küçük düşüren kızlardan kaçarlar. Bu günden artık Olgun tavırlar sergile. Unutma yavrum,erkekler Olgun kadınlardan hoşlanır..
Kendine iyi bak,ye iç,sağlığın her şeyden önemli. Anneni düşün.anne kadar güzel bir aşk varmı bu hayatta??? Düşün,hangi aşk anne kadar güzel ola bilir insan için? Üzerine annen kadar titreyen olacakmı?.
Haklisiniz ama unutamiyorum elimden gelen ne varsa yaptim ama hergun ayni sekilde yine canim aciyo
Geçecek kızım,geçecek.
Sen ne yap biliyormusun?önce bir hafta sık kendini. Bir işle meşkul et kafanı,ne bilim,film izle,kitap oku,biliyorum hiç bir şey anlamayacaksın ne filmden,zne okuduğun kitaptan,ne de telefonda oynadığın oyunlardan vs vs,lakin zamanın nasıl geçtiğini göreceksin. Bu minvalla zaman akıp gidecek,hayat devam edecek. Bak göreceksin,her şey yoluna girecek. Hayat tek "o"nun etrafında dönmüyor,bunu anlayacaksın. Hadi kızım,bu günden kendini sevmeye başla :) çünkü senden bir daha olmayacak. Seni,kalbini üzenler utanacak,İnan bana.
Rose__ Bizimde bu askerlık nasıl gecıcek nasıl dayanıcaz bızede el atsan nefes almak zorlaşıyor
Geçecek kızım,geçecek.
Sen ne yap biliyormusun?önce bir hafta sık kendini. Bir işle meşkul et kafanı,ne bilim,film izle,kitap oku,biliyorum hiç bir şey anlamayacaksın ne filmden,zne okuduğun kitaptan,ne de telefonda oynadığın oyunlardan vs vs,lakin zamanın nasıl geçtiğini göreceksin. Bu minvalla zaman akıp gidecek,hayat devam edecek. Bak göreceksin,her şey yoluna girecek. Hayat tek "o"nun etrafında dönmüyor,bunu anlayacaksın. Hadi kızım,bu günden kendini sevmeye başla :) çünkü senden bir daha olmayacak. Seni,kalbini üzenler utanacak,İnan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?