- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
Sefere gitmeden önceki gece bir yazı paylaşmış benden gizleyerek.. Ve bir bayan yorum yazmış ; seni bekliyor olacağım diye.. Sevgilimde cevap vermiş ; Beni beklediğin sürece sadece sana ait olacağım diye.. ......
... Bir saat boyunca ağladık telefonda karşılıklı.. o kadar ağlamıştı ki söyledikleri anlaşılmıyordu artık.. Yalvardı konuş sesini duyayım diye , konuşmadım..
Affetmeniz söylense içiniz rahatlayacak, her şeyin bir açıklaması olduğuna inanmak istiyorsunuz çünkü... Bunun da bir açıklaması var, eski erkek arkadaşınız diğer kadınla yaptığı paylaşımı sizden gizleyecek kadar sinsi ve uyanık, kız kardeşinizden gizlemeyecek kadar da ahmak ve akılsız...
Affederseniz, sürekli ondan kuşkulanacaksınız, bunu ona yansıtacaksınız, o da zaten hatası ortaya çıktığı için mahcup, onu boğduğunuzu söyleyerek sizi terk edecek...
Affetmezseniz, sizi ikna etmek için bir müddet daha uğraşacak, sonunda sessizliğe gömülecek siz onun için ileride -diğerlerinden sıra gelirse- onu yanlış anladığınızı söyleyerek tekrar deneyeceği "liman"lardan biri olacaksınız...
Reelde de sanalda da çok ilişki hikayesi dinledim, hepsinde çok ortak payda var, bir tanesi de şu, davasında haklı adamlar asla sesleri değişene kadar ağlamazlar, dertlerini anlatırlar, reddedilirlerse içlerine atarlar ve siz onların o noktadan sonra ne hissettiklerini bilemezsiniz... Hatalı olanlarsa uç davranışlar sergilerler, ağlama, bağırma, şiddete meyilli olma gibi... Ancak bu şekilde muhataplarının dikkatini çekip onlara istediklerini yaptırabileceklerine inanırlar... Onun ağlamasını da bu nedenlerin de dışında çapkınlık konusundaki ustalığına sürülmüş bir leke olarak yorumlayabiliriz, eminim karda yürüyüp izini belli etmeyişiyle çok övünmüştür dost meclislerinde ama sobelendi... Üstelik pek de zahmet etmeden yakaladınız açığını, kimbilir farklı hesaplar, hatlar, limanlarda daha neler oluyor, bu yaşananlardan sonra abarttığımı kim iddia edebilir ki?