Beni kandırmış olmasına rağmen ondan nefret edemiyorum

Sefere gitmeden önceki gece bir yazı paylaşmış benden gizleyerek.. Ve bir bayan yorum yazmış ; seni bekliyor olacağım diye.. Sevgilimde cevap vermiş ; Beni beklediğin sürece sadece sana ait olacağım diye.. ......
... Bir saat boyunca ağladık telefonda karşılıklı.. o kadar ağlamıştı ki söyledikleri anlaşılmıyordu artık.. Yalvardı konuş sesini duyayım diye , konuşmadım..

Affetmeniz söylense içiniz rahatlayacak, her şeyin bir açıklaması olduğuna inanmak istiyorsunuz çünkü... Bunun da bir açıklaması var, eski erkek arkadaşınız diğer kadınla yaptığı paylaşımı sizden gizleyecek kadar sinsi ve uyanık, kız kardeşinizden gizlemeyecek kadar da ahmak ve akılsız...

Affederseniz, sürekli ondan kuşkulanacaksınız, bunu ona yansıtacaksınız, o da zaten hatası ortaya çıktığı için mahcup, onu boğduğunuzu söyleyerek sizi terk edecek...

Affetmezseniz, sizi ikna etmek için bir müddet daha uğraşacak, sonunda sessizliğe gömülecek siz onun için ileride -diğerlerinden sıra gelirse- onu yanlış anladığınızı söyleyerek tekrar deneyeceği "liman"lardan biri olacaksınız...

Reelde de sanalda da çok ilişki hikayesi dinledim, hepsinde çok ortak payda var, bir tanesi de şu, davasında haklı adamlar asla sesleri değişene kadar ağlamazlar, dertlerini anlatırlar, reddedilirlerse içlerine atarlar ve siz onların o noktadan sonra ne hissettiklerini bilemezsiniz... Hatalı olanlarsa uç davranışlar sergilerler, ağlama, bağırma, şiddete meyilli olma gibi... Ancak bu şekilde muhataplarının dikkatini çekip onlara istediklerini yaptırabileceklerine inanırlar... Onun ağlamasını da bu nedenlerin de dışında çapkınlık konusundaki ustalığına sürülmüş bir leke olarak yorumlayabiliriz, eminim karda yürüyüp izini belli etmeyişiyle çok övünmüştür dost meclislerinde ama sobelendi... Üstelik pek de zahmet etmeden yakaladınız açığını, kimbilir farklı hesaplar, hatlar, limanlarda daha neler oluyor, bu yaşananlardan sonra abarttığımı kim iddia edebilir ki?
:51:

Affetmezseniz, sizi ikna etmek için bir müddet daha uğraşacak, sonunda sessizliğe gömülecek siz onun için ileride -diğerlerinden sıra gelirse- onu yanlış anladığınızı söyleyerek tekrar deneyeceği "liman"lardan biri olacaksınız...
:51:

doğru söze ne denir ki..:46:

canikomm benimkide beniii si..tr etti sallamadı bilee.amacı cinsellikmiş hala kafamdan atamadım doktor kendisi bir hastanede burada.kendşisine en yakın zamanda muayene için gidicem görür ooo

ben işin peşini bırakmaz, sonuna kadar giderdim.
kimin yazdığını öğrenir, yüzleştirirdim.

Diğer kızla seni yüzleştirirse evet belki affedebilirsin.Sana affet ya da affetme diyemem.Belki gerçekten de çok seviyordur seni.

Ama affettiğin taktirde hiç bir şey artık eskisi gibi olmıcak.Kafanda hep bir şüphe olcak,sana doğru bile söylese inanmıcaksın.Bu yüzden sürekli kavgalar başlıcak aranızda,o eski tadı kaçıcak ilişkinin.Ve bir kez aldatan insan bunu tekrarlar büyük ihtimalle.

bir kere yalan söyleyen adam aldatan adamm yine aldatırr nasıl olsa yine affeder diye , zaten senii çok sevsee öyle yok sana aitim maitim demez kimseye :ssz: ben olsam affetmezdimm :ssz:

Yok canım benim hiç de o gözyaşlarına kanma..Timsah gözyaşları onlar..
Seni sevdiğini falan söylemesin hiç..
Seven sevdiğine nasıl ihanet eder ki?
Merak etme zamanla öyle bir nefret edersin ki, kızarsın kendine bu kişiyi nasıal sevdim diye...Sadece zaman..

Yok canım benim hiç de o gözyaşlarına kanma..Timsah gözyaşları onlar..
Seni sevdiğini falan söylemesin hiç..
Seven sevdiğine nasıl ihanet eder ki?
Merak etme zamanla öyle bir nefret edersin ki, kızarsın kendine bu kişiyi nasıal sevdim diye...Sadece zaman..

Canım olayı tam dinledin mi kimmiş kız arkadaşı falan mı?Belki şakalaşmışlardır falan diye iyi niyetli düşüneyim dedim ama hem yazdığını gizlemiş, akılsız ama kardeşinden gizlemeyi unutmuş o ayrı..Hem 'beni beklediğin sürece sadece sana ait olacağım ' bu ne demek ya ..iyi tarafı yok bence bunların iyi niyetli bile düşünülcek bir şeyi yok baksana..Ama o ne söylüyordu nasıl bi açıklama yaptı merak ettim doğrusu .

İçinizde hala ona dair duygular varsa, açık vermeden, ona duygularınızı göstermeden kızla yüzleştirmesini bekleyin, hani ufak bir ihtimal belki aralarında şakalaşmışlardır da sizin alınacağınızdan korkusuyla sizden gizleyerek yapılmış bir şeydir bu belki de diyorum, iyice pollyanna moduna bağladın diyeceksiniz belki de ama belki bir umut belki de başka bir şey vardır. Olayın iç yüzünü öğrenmek lazım.
Ayrıca genellemelere karşıyım, benim sevdiğim adam da bir denizci. Her ilişkide güven gereklidir ama bu meslekte ilişkinin ayakları konumunda. Umarım her şey hayırlısıyla düzelir de, çok mutlu olursunuz her kararınızda. :34:

Kesinlikle affetme. Bugün aldatan yarın da aldatır ve seven insan asla aldatmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim!

Senin için kolay değil tabiki yaşanılanları silip atmak ama bunu yapmak zorundasın cnm. bu adamdan sana hayır gelmez. unutmaya çalış, arkana bakma...

Back
X