merhaba bir çocuk var 3 yıldır tanıyorum. ama 2 aydırda seviyorum bende 6 ay büyük .üniversitede okuyoruz ikimizde aynı sınıf.ama okula gelemiyor işleri yoğun.
ama o beni sevmiyor. bana he takılıyor saka yapıyor .bende yapdıgı şaklara cok kızıyorum. sinirlendigimde oda yanımdaysa hep ona kızıyorum. sonrada o hep affediyor. olur böle şeyler diyor .bana hep seni kardeşim gibi cok seviyorum diyor. biliyordumi o beni sevmeyecek kardeşimsin dediyi birini nasıl sever bir insan . ama buna reğmen kendime engel olamadım ve onu çok seviyorum. msj.lar atıyor bana ama kardşimsin diyor hep.bir keresinde birisi beni bunaltmıştı peşimden ayrılmıyordu rahatsız ediyordu buda bana sordu neyin var bende durum anlattım ve cok kızdı. gittip onunla konuşucam dedi falan filan . ben seni kardeşim gibi çok seviyorum senin üzülmenede dayanamam dedi.benim ondan hoşlandıgımıda bilmiyor. ama ben hiç bir zaman ona sölemedim sen benim abimsin. söyleyemedim. bir kaç gün sonra çok önemli bir işi var ona msj atmayı düşünüyorum "başarılar kardeşim kazanacağını biliyorum " diye. belikde en iyisi budur onunla hep arkadaş klamak . fazlada göremiyorum haftada 2 kere .işleri çok yoğun.
imkansız aşkım biliyorum.o benim ondan hoşlandığımı hala bilmiyor.
bana yardım edin lütfen

imkansız aşkım biliyorum.o benim ondan hoşlandığımı hala bilmiyor.
bana yardım edin lütfen

Son düzenleme: