• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kardeşi gibi seviyor :(

nazli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
282
1
96
Diğer
merhaba bir çocuk var 3 yıldır tanıyorum. ama 2 aydırda seviyorum bende 6 ay büyük .üniversitede okuyoruz ikimizde aynı sınıf.ama okula gelemiyor işleri yoğun. :( ama o beni sevmiyor. bana he takılıyor saka yapıyor .bende yapdıgı şaklara cok kızıyorum. sinirlendigimde oda yanımdaysa hep ona kızıyorum. sonrada o hep affediyor. olur böle şeyler diyor .bana hep seni kardeşim gibi cok seviyorum diyor. biliyordumi o beni sevmeyecek kardeşimsin dediyi birini nasıl sever bir insan . ama buna reğmen kendime engel olamadım ve onu çok seviyorum. msj.lar atıyor bana ama kardşimsin diyor hep.bir keresinde birisi beni bunaltmıştı peşimden ayrılmıyordu rahatsız ediyordu buda bana sordu neyin var bende durum anlattım ve cok kızdı. gittip onunla konuşucam dedi falan filan . ben seni kardeşim gibi çok seviyorum senin üzülmenede dayanamam dedi.benim ondan hoşlandıgımıda bilmiyor. ama ben hiç bir zaman ona sölemedim sen benim abimsin. söyleyemedim. bir kaç gün sonra çok önemli bir işi var ona msj atmayı düşünüyorum "başarılar kardeşim kazanacağını biliyorum " diye. belikde en iyisi budur onunla hep arkadaş klamak . fazlada göremiyorum haftada 2 kere .işleri çok yoğun.
imkansız aşkım biliyorum.o benim ondan hoşlandığımı hala bilmiyor.
bana yardım edin lütfen :(

Son düzenleme:
canım neden gidip adama hoşlandığını ifade ediyorsun ki?
seni kardeşi gibi gördüğünü ifade etmiş bence biraz gurulu ol ve bir daha ona karşı hislerini belli etme.
bırak olacağı varsa olur ..
hem kaç yaşındasın senCADIARZU

bir şekilde senin ondan hoşlandığını anladı ve sana ümit vermemek için mi sürekli seni kardeşi gibi gördüğünü söylüyor acaba

bana sanki lise öğrencisisin gibi geldi.
bu kişi de sen den yaşça büyük hayranlık duyduğun birisi galiba..

kardeşi olarak görüyorsa öyledir, bunun ısrarı ya da yapılacak birşeyi yok.
araya mesafe koy, fazla görüşmemeye çalış kendi kendini soğut.

bu arada yaşı genç olan kızlara ben senin abinim diye yaklaşanlar bazen kötü niyetli de olabilir.
bu açıdan da çok samimiyet kurmaman iyi olabilir.
her ihtimale karşı...

yok eskiden öyle diyordu ben ondan hoşlanmıyordum. ama o bana yazıyorduki kradesım . bana msj atıyordum bunu yapdım onu yapdım falan. ben ondan yeni hoşlanmağa başladım. benimlede arkadaşlığı kendisi kurdu benim numaramı arkadaşlardan aldı sonra başladı msj atmaya 3 yıl önce.

hayır üniversite onunlada aynı sınıfdayız ama okula gelemiyor fazla işleri var

yani yaş ve okul konusunda yanlış tahminde bulunmuşum ama bunun haricinde gene de fazla bir fikir veremeyeceğim.

ben gene bazı abi ayaklarının güven vermediğini düşünürüm.
bir de uzun zamandan sonra sizin numaranıza ulaşıp habire mesaj atıp bir de gözüne sokar gibi abinim abinim denmesi bende güven uyandırmadı..

bence siz kendinizi biraz çekin..
hem dediğim sebepten, hem de gerçekten iyi niyetliyse bile sizin duygularınızın körelmesi için..

yani yaş ve okul konusunda yanlış tahminde bulunmuşum ama bunun haricinde gene de fazla bir fikir veremeyeceğim.

ben gene bazı abi ayaklarının güven vermediğini düşünürüm.
bir de uzun zamandan sonra sizin numaranıza ulaşıp habire mesaj atıp bir de gözüne sokar gibi abinim abinim denmesi bende güven uyandırmadı..

bence siz kendinizi biraz çekin..
hem dediğim sebepten, hem de gerçekten iyi niyetliyse bile sizin duygularınızın körelmesi için..

Sana katılıyorum canım kendini ondan geri çeka.s

seni bulmak için numaranı buluyor ve arıyo sonra kardesımsın diyo ne enteresan mirmirmirmir

çokyakışıklı. ama onu tanıyorum asla kötü fikirli birisi değil. adam gibi adam derler ya öyle. hata bende bile bile kendime engel olamadım ve onu çok sevdim çok yakısıklı . belkide sevdiği kız var :(

bacımmm seni sınıyo. kardeşi gibi görüyosa nie sürekli bunu senin gözne sokuyo? bıraksın bu işleri:)
sen bi süre ilgi alakayı kes bakalım. ya da hayatında birisi olduuna dair imalar yap. SAKIN hoşlandığını belli etme. kendi çapında eğleniyo da olabilir, senin hoşlandığını anladıysa. sen sakın taviz verme ve biraz uzak tut derim. ayyy ne dengesiz şu erkekler. kardeşiymiş. elin kızına kardeşi gözüyle bakan erkek varsa ben de mecember olayım. bırak yeaa.

bacımmm seni sınıyo. kardeşi gibi görüyosa nie sürekli bunu senin gözne sokuyo? bıraksın bu işleri:)
sen bi süre ilgi alakayı kes bakalım. ya da hayatında birisi olduuna dair imalar yap. SAKIN hoşlandığını belli etme. kendi çapında eğleniyo da olabilir, senin hoşlandığını anladıysa. sen sakın taviz verme ve biraz uzak tut derim. ayyy ne dengesiz şu erkekler. kardeşiymiş. elin kızına kardeşi gözüyle bakan erkek varsa ben de mecember olayım. bırak yeaa.

:) tamam dediğin gibi yapcam msj falan atmıycam. kendimden uzak tutum.

erkekler genelde böle zatenn...artik onlarla arkadaslik fln etmiyorum. en son en iyi erkek arkadasim hemde abim die bildigim insan wardi bi ara.... asikmis bana ama söleyemiomus ve sende benim kardeslerimden birisn diyip hep duruyordu.bende ona saf saf abi diyordum.sonra bir gün o acildi....ve arkadasligimiz bitti

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekler genelde böle zatenn...artik onlarla arkadaslik fln etmiyorum. en son en iyi erkek arkadasim hemde abim die bildigim insanda ayni taktigi uyguladi. asikmis bana ama söleyemiomus ve sendebenim kardeslerimden birisn diyip hep duruyordu.bende ona saf saf abi diyordum.sonra bir gün o acildi....ve arkadasligimiz bitti

keşke buda aşık olsa bana açılmaktan korktuğu için öle sölese. ve bana gelip açılsa ben kabul ederim.
bazende düşünüyorum beni çok sevse beni sörmek istemezmi üniversiteye gelmezmi ? tamam işi yüzünden vakti olmuyor sadece haftada 2 kere geliyor. ama 5 dk linada olsa gelip beni görerdi.
kardeşi gibi görüyorki böyle yapıyorsenağlama

aaa tatlım öle deme benim liseden beri bir arakadaşıvar ilk tanıştık kardeş dedik aradan yıllar geçti hala öle birbirimizi çok ama çok severiz yani abzıları gerçekten öle görebiliyor genelleme yapmamak lazım...

heee arkadaşım bi arkadaş yorum yapmış evet ilk başta senden hoşlanmıştır sonra saadce arkadaş kalacağınıza kanaat getirmiştir..
yada sen dedin ya ilk başlarda böle değildi diye baktı senden ilgi yok oda kafasında bitirdi buda olabilir..
sende onu sına sen tanırsın 3 yıldır arkadaşmışsınız nasıl sınayacağını bakalım tepkileri ne olcak...

bi laf vardır :) kanka ayağı g.. ayağı diye :) ben demiyorum atalarımız diyo :)

bak bunda dogrusun, seni sIk sIk görmeye gelirdi, sensiz duramazdi eger asik olsaydi....bence en iisi üzerine fazla düsmemek....

Back
X