beni kaş*rlıkla sucladı

Aferin en iyisini yapmissin g.tüne tekmeyi atmakla. Konu ne olursa olsun sevgiliniz size küfür edemez-konu ne olursa olsun
Muhtemelen videodakileri görünce onu beğenmeyeceğinizden korkmuştur. Erkeklerdeki bekaret takintisinin da en büyük nedeni olan: kıyaslanma korkusu diyoruz biz buna
Ki hakli da bir yerde
Ben de fizige cok önem vermezdim ama kaslı,sporcu,temel reis gibi biri girdikten sonra hayatima herkesi patates gibi görmeye başladim. Eskiden hiç farketmezdim bile şimdi gözüm direkt göbeğe-bacağa falan kayiyor. Ya dobiş geliyorlar ya sıska...
Böyle böyke evde kalacam galiba :p

Daha nişanlı iken sizin kilonuz hakkında baskı uygulaması hoş olmamış. Siz yine de güzellikle onun istediği gibi zayıflamaya odaklanirken onun söyledikleri hiç hoş degil. Iyiki de bitmiş üzülmeyin. Kıskanç bir adam ile evlilik zor bana göre. Sürekli kavga olur. Kendine güveni olmuş olsa adamı kıskanmaz o kadar ağır konuşmazdı. Söylediği kelimeler bana çok ağır geldi. Evlenmeyi düşündüğü ilerde helali olacak bir kız için söylenememesi gereken kelimeler

kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
edıt : arayıp duruyor şimdi de , boyle bır sey affedilmez yanlısmı dusunuyorum
Doğru düşünüyorsunuz:KK14:

Bikere kaşar çok besleyici bi peynır çesıdıdır
Konusmayı bılmeyen, kelime haznesı 3-5 kelımeden olusan kısılerın küfür ederken bu peynırı ziyan etmesını anlamıyorum

Asla gorusmeyın o gerizekalıyla derim .

kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık

İğrençlik ötesi bir yakıştırma !!
Hakaret tavan yapmış durumda

Sakın barışmayın, iyi ki ayrılmışsınız asıl kendisi kaşar. Kendinize saygınız olsun sakın barışıp evlenmek gibi hataya düşmeyin. Bu tür adamlardan iğreniyorum ya nasıl yetiştirilmişler.

De ki ben kaşarım ya senin gibi namuslu temiz aile çocuğu benimle boşuna vakit kaybetmesin. Ayy deli mi ne ?

:KK14:Şimdi kaşar yapan , evlenince adamın birinin sana baktığını görürse seni rezil eder . Rezil edeni değil , vezir eden birini bul tatlım . Böyleleri yaşlandırır.

ne konuda olursa olsun özgürlüğünüze sınırlar koyan bi adamla asla birlikte olmayın derim.

''Kendi ruhunun pisliğini bu kadar yakından gören biri, başkalarının temiz olacağına inanabilir mi??''

olay bundan ibaret. demek ki kendisi o tarz videolar izlerken öyle düşüncelere kapılıyormuş. demek ki kendisi hemen şehvete kapılıyormuş iki açık ten görünce.

sizin de öyle olduğunuzu düşünmüş. kişi kendinden bilir işi. kendisi öyle olmasaydı aklının ucuna öyle bi düşünce gelmezdi.

geri dönmek gibi bi hata yapmayın.

psikopat ruh hastalarının kahrını çekmeye gelmedik dünyaya. yol verin gitsin.

Ben olsam aynısını yapar ve barışmazdım. Daha nişanlıyken böyle kkonuşmaya cüret ediyorsa evliyken daha başka sözler sarf eder size. Daha çok üzülürsünüz.

Şimdi her türlü kavga gürültü olur, kıskançlıklar kompleksler olur. Ama bir erkek Nişanlısının, sevgilisinin, karısının namusuna hakaret ediyorsa bu tip küfürler yakıştırmalar yapıyorsa bu adamla olmaz mümkün değil. Yani bu zihniyet yarın öbür gün neden duş aldın, neden oradan gelince duşa giriyorsun, neden parfüm sıktın, çok süslenmişsin diye türlü türlü psikopatlıklarla hayatı zindan eder. Boşanmaya kalkarsın zaten aldatıyordu namussuzdu diye iftira atar. O adamlar işte bunlar. Kompleksli ve gereksiz bir adammış yeri gelince karşısındaki kıza sürekli spor yap kilolusun, diğer kızlarla kıyaslamalar yapan adamlar böyle kompleks yapıyor ya ezik ezik deliriyorum ya. İyi olmuş kudursun.

Sende kasarli sucuksun deseydin keske..

Back
X