- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bunları söyledikten sonra dinlemeye devam mı ettiniz yani?Arkadaşlar malum değişik konularım vardı bilenler okuyanlar var.Şimdi bir türlü birşey olamadığım şahıs sonunda itiraf etti 8 aydır görüştüğü 4 aydır ciddi niyette olduğu başı kapalı ev hanımı bir kız arkadaşı varmış.Burası beni alakadar etmez velevki benim whatsaap fotom etekli bir fotoğraftı bana sesli arama yaparak benimle cinsellik yaşasa bile evlenmeyeceğini söyledi benim görüştüğüm bayanla benim civarımda gezersem beni kara deliğin beni bulacağından felan bahsetti yanı erkekler karşı tarafı garantiye almadan böyle konuşmaz değilmi?Ne zaman evleneceksin dedim önümüzdeki yaz dedi sonra tekrar sorduğumda görüşme sonunda bilmiyorum dedi.Bi de şuan görüştüğün bayan seni nasıl görüyor dedim tam bir İstanbul beyefendisi dedi.Hayır ben onu zarflamak için bacaklarıma dokunmak istemezmisin dedim isterim dedi sonra ilişkim var dedi ve engellemedi benim engeli sevmediğimi biliyor zaten bir beklentim yok ama erkekler neden böyle ve zaman niye bu kadar kötü olmaya başladı?Görüşme sonunda beni kaybetme dedi onu da anlamadım.Telefonunu bende silmedim zalim diye kaydedip alt sıralara rehberde düşürdüm bana yazar ya da iletişme geçerse sizce ne yapayım?Hayırlı bayramlar bu arada
Ne demiş ki? Ben bacaklari anladım o kadarBunları söyledikten sonra dinlemeye devam mı ettiniz yani?
Birlikte olsak bize gidip başkasıyla evlenirmiş. Zaten hayatında biri varmış.Ne demiş ki? Ben bacaklari anladım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?