beni kendime getirir misiniz ?

utopyali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
324
254
103
34
merhabalar, evliliğimi aldatılma neticesinde sonlandırmaya karar verdim.
aldatıldığımı öğrendiğimde henüz lohusaydım, tek seferlik bir ilişki değildi aylarca aldatılmıştım, bebeğim yoğun bakımdaydı, benim için hayatımın en leş zamanlarıydı.. şuan ailemin yanındayım bu durumun ağırlığını kendim sindirmişken insanların abartması beni boğuyor.
evet minicik bir bebeğim varken ayrıldım, evet onu babasından ayırdım, evet içi hep buruk kalacak.
ama napalım dünya hali oluyor işte bunlar. ben istiyorum ki yeniden başlayım her şeye hiç bir şey olmamış gibi, bebeğim olmasaydı yeniden severdim yeninden güvenirdim, bebeğim buna engel değil tabi ama onu başkasının insiyatifinde büyütemem. bebeğimi üzerler incitirler kendim için ona kıyamam gibi düşüncelerim var, belki zamanla azalır..
kısacası bu durumu ben yok saymaya çalıştıkca, geri kafalı insanlar sayesinde bende bebeğim de hep bu ayıbın ( onların tabiri bu ) içinde yaşayacakmışız gibi.
ne yapacağım ?.. :(

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin yaşadığın zor dönemi umarım zararsız en kısa zamanda atlatırsın yaşadıkkarın çok zor ama seni en iyi sen bilirsin öncelikle kararını bir kadın olarak düşün, ikincisi anne olarak düşün üçüncüsü de liste yap adamın eksilerini artılarını yaz ve bunun neticesinde düşün aldatılmayan kadın çok az maalesef ki eğer eşinle tekrar barışırsan herşeyi konuş güvenmenin zaman alacağını anlat ve konuyu bir daha açmamak üzere kapatın el ne der diye düşünme sadece sen ne istiyorsan onu yap umarım halkında hayırlısı olur

Bi arkadaşım daha hamileyken aldatıldığını öğrendi. Boşandı. Doğum yaptı. Çocuğunu da çok güzel büyütüyor. Psikolojisi de gayet normal.
Sizin şuan düşünmeniz gereken elalem ne der değil, çocuğunuz ve sizin mutluluğunuz için ikiniz için(!) daha çok yeni bitmiş bişeyler yeni bişeyler düşünmeden geleceğe bakmak.

aldatıldığımı öğrendiğimde henüz lohusaydım, tek seferlik bir ilişki değildi aylarca aldatılmıştım, bebeğim yoğun bakımdaydı, benim için hayatımın en leş zamanlarıydı.. şuan ailemin yanındayım bu durumun ağırlığını kendim sindirmişken insanların abartması beni boğuyor.
evet minicik bir bebeğim varken ayrıldım, evet onu babasından ayırdım, evet içi hep buruk kalacak.
ama napalım dünya hali oluyor işte bunlar. ben istiyorum ki yeniden başlayım her şeye hiç bir şey olmamış gibi, bebeğim olmasaydı yeniden severdim yeninden güvenirdim, bebeğim buna engel değil tabi ama onu başkasının insiyatifinde büyütemem. bebeğimi üzerler incitirler kendim için ona kıyamam gibi düşüncelerim var, belki zamanla azalır..
kısacası bu durumu ben yok saymaya çalıştıkca, geri kafalı insanlar sayesinde bende bebeğim de hep bu ayıbın ( onların tabiri bu ) içinde yaşayacakmışız gibi.
ne yapacağım ?.. :KK43:
Ayrılsan niye ayrıldın vicdansız derler, ayrılmasan ne gurursuzluğun kalır, ne para yiyiciliğin.

Takmayın kimseyi, hatta ağzının payını verip susturun. Yine sever, sevilirsiniz de inşallah. Herkes kötü değil şu dünyada

ne yapacağım ?.. :KK43:

Seni sağlam duruşun için tebrik ediyorum.
Bebeğini babasından sen ayırmadın. Bunu eşin istedi. Dünya eşinin etrafında dönmüyor. Yeryüzündeki tek erkek o değil.
Sen çok güçlü bir kadınsın artık !
Silkelen !
İnsanlara kulağını tıka. Yavrunun sana ihtiyacı var.
O pis adama geri dönme lütfen. Sen daha iyilerine layıksın!
Bebeğinin olması yeniden güvenemeyeceğin sevemeyeceğin anlamına gelmiyor.
Kendine inanırsan güzel günler senin olacak
Senin tek ihtiyacın olan şu an kafanı boşaltman. Ardından işe girmen.
Aydınlık günler seni bekliyor. Aynaya bak ve gülümse.

Kimse senden değerli değil canım sadece kendine ve çocuğuna odaklan dünyanın sonu değil, birçok insan çocuklu olup boşanıyor da mutlu da oluyor.. Olacağız..

Babasi adam olsaymis da ayrilmasaymis bebeginden
Cok sakin kaliyorsunuz bence
Aldatildigim adamdan ayrildim diye bana bu acimasiz yorumlari yapan insanlarin ustune saldiririm valla
Bi daha da kimse agzini acamaz
Ne bicim ulke burasi arkadas ya, aldatilirsin sen suclu olursun dayak yersin sen suclu olursun öldürülürsün kimse kimseyi bosuna oldurmez ne yapti da olduruldu acaba derler yine sen suclu olursun

Ayrılsan niye ayrıldın vicdansız derler, ayrılmasan ne gurursuzluğun kalır, ne para yiyiciliğin.

Takmayın kimseyi, hatta ağzının payını verip susturun. Yine sever, sevilirsiniz de inşallah. Herkes kötü değil şu dünyada
Az onceki konudan geldim bu konuya
sen de oyle, ayni seyleri dusunuyoruz
Ayrilsan suclusun ayrilmasan suclusun yav bu kadinlar ne yapsin

Az onceki konudan geldim bu konuya
sen de oyle, ayni seyleri dusunuyoruz
Ayrilsan suclusun ayrilmasan suclusun yav bu kadinlar ne yapsin
Sabah da farklı bir konuda yazdım, ne mutlu Türkiye de erkek olarak doğana diyene. Hayat onlara güzel, bütün bik bik kadına yapılıyor. Kulak tıkamayı öğrenmek, ya da sesimizi gerektiğinde çıkarabilmek lazım.

Allah ım sen bu erkekleri ıslah et!!! canım sen en doğru olanı yapıyorsun çocuğun öyle bi karaktersizle büyüse ne olacak ???ondan ne sana koca olur ne de çocuğuna baba. sen elalem ne derse desin kendi gönlünün aklının rahatına bak. nasıl iyi olacaksan öyle davran. Allah sana ve bebeğine çok güzel günler göstersin onu da yolundan çeksin. Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt inşallah...

Bi arkadaşım daha hamileyken aldatıldığını öğrendi. Boşandı. Doğum yaptı. Çocuğunu da çok güzel büyütüyor. Psikolojisi de gayet normal.
Sizin şuan düşünmeniz gereken elalem ne der değil, çocuğunuz ve sizin mutluluğunuz için ikiniz için(!) daha çok yeni bitmiş bişeyler yeni bişeyler düşünmeden geleceğe bakmak.

Zaten ben bunu sorun etmiyorum, sürekli bunu konuşmalarından ve beni didiklemelerinden sıkıldım mesele bu. Görmek istemiyorum bunları artık duymak istemiyorum.

Hiç ummadığım birinden tecrübe edince bunu herkesten bir kötülük bekler oldum. Çok ağır umarım atlatabilirim.

Sen güçlüsün ve annesin..çok iyi yaptın hayatından bir pisliği çıkarmakla..umarım bundan sonra çok düzgün biri çıkar karsına..yeniden sever..ve çok sevilirsin..mutlu olman için en güzel neden çocugun..iyi günler ikinizin olsun..

Seni sağlam duruşun için tebrik ediyorum.
Bebeğini babasından sen ayırmadın. Bunu eşin istedi. Dünya eşinin etrafında dönmüyor. Yeryüzündeki tek erkek o değil.
Sen çok güçlü bir kadınsın artık !
Silkelen !
İnsanlara kulağını tıka. Yavrunun sana ihtiyacı var.
O pis adama geri dönme lütfen. Sen daha iyilerine layıksın!
Bebeğinin olması yeniden güvenemeyeceğin sevemeyeceğin anlamına gelmiyor.
Kendine inanırsan güzel günler senin olacak
Senin tek ihtiyacın olan şu an kafanı boşaltman. Ardından işe girmen.
Aydınlık günler seni bekliyor. Aynaya bak ve gülümse.

Sizin savunduklarınızı bende savunuyorum gerek cevremden gerek karşı taraftan duyduğum beyin yakan cümleler şunlar;
- bebeğimi ben ayırmadım babasından o bizi kaybedeceğini bile bile yapmış bunu / her erkek yapar bir keredir hatadır
- dünya onun etrafında dönmüyor, benimde doğrularım var o bana yanlış yaptı / evliliğini hiç uğruna bitirdin bir daha mı yuva kuracaksın kolay mı
- ben daha iyilerine layığım / sen dul çocuklu kadınsın daha iyisini nereden bulacaksın

Back
X