beni kendime getirir misiniz ?

Babasi adam olsaymis da ayrilmasaymis bebeginden
Cok sakin kaliyorsunuz bence
Aldatildigim adamdan ayrildim diye bana bu acimasiz yorumlari yapan insanlarin ustune saldiririm valla
Bi daha da kimse agzini acamaz
Ne bicim ulke burasi arkadas ya, aldatilirsin sen suclu olursun dayak yersin sen suclu olursun öldürülürsün kimse kimseyi bosuna oldurmez ne yapti da olduruldu acaba derler yine sen suclu olursun

Bir değil bin insandan bunu duyuyorsun, zihniyet pis.. Hangisine ne anlatacağım ?

Allah ım sen bu erkekleri ıslah et!!! canım sen en doğru olanı yapıyorsun çocuğun öyle bi karaktersizle büyüse ne olacak ???ondan ne sana koca olur ne de çocuğuna baba. sen elalem ne derse desin kendi gönlünün aklının rahatına bak. nasıl iyi olacaksan öyle davran. Allah sana ve bebeğine çok güzel günler göstersin onu da yolundan çeksin. Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt inşallah...

Pişman olsun çok arasın kahrolsun.. başka bir şey dilemiyorum..

Sen güçlüsün ve annesin..çok iyi yaptın hayatından bir pisliği çıkarmakla..umarım bundan sonra çok düzgün biri çıkar karsına..yeniden sever..ve çok sevilirsin..mutlu olman için en güzel neden çocugun..iyi günler ikinizin olsun..

Olur mu dersiniz ? Sevilir miyim ? Hem çocuğumu hem beni sever mi birisi yeniden ?

Bu insanlar hep konuşacak birşey ararlar bulurlar.Bir süre sonra insanların ne dedikleri ile ilgilenmeyeceksiniz bile.Siz verdiğiniz kararda sonuna kadar haklısınız.İnsanlarda bir süre konuşup sonra sizin dik duruşunuzu görünce susacak hatta şimdi canınızı sıkanlar sizi takdir edecekler ilerde.Sizin zamana ihtiyacınız var herşey daha yeni sayılır.Kendinize yeni bir düzen kurup toparlanmaya başladıkça kimin ne dediğinin önemi kalmayacak.Bebeğinizle sağlık ve huzur içinde yaşamınıza devam etmenizi diliyorum.

El alem en fazla 15 dk konusur susar.
Koca bir hayati 15 dk lik dedikodularina malzeme edecekler diyerek geciremem, gecirmiyorumda..

Kim ne dusunurse dusunsun.
Umrumdisi..
Yasadiklarimizi, yasarken yanimizdalarmiydi?
Hayir.
Konusulmasini istemiyorum, derim sustururum .

O tarz konuştuklarında alttan falan almadan direk tersleyin o bos konuşanları. Hani ayıp olur falan diye siz seviyeli yumuşak cevaplar verdikçe iyice üzerinize gelirler.

Hayat da verdiğim kararlar da bana ait , siz de destek olmayacaksanız bari konuşup sinirimi zıplatmayın deyin. Normal bir sorun yokken bile ailemizin yanına gelsek biraz fazla kalsak hemen konu komşu akraba irdelemeye başlıyor. Geçenlerde düşündüm ki her sey normalken bile böyle davranmalarına tahammül edemiyorsam boşanıp çocuklarıyla falan yada tek başına babaevine gelen kadınlara nasıl bir toplum baskısı uyguluyoruz böyle .

Lütfen artık ya destek olalım yada çenemizi kapatalım.

Olur mu dersiniz ? Sevilir miyim ? Hem çocuğumu hem beni sever mi birisi yeniden ?
Olur bal gibi olur. Bende cocugum üç aylıkken aldatildigimi öğrenip sonrasinda da ayrıldım. Ve kizim 9 yasindayken yeniden evlendim. İnsanlara güvenmek zor oluyor ama imkansız değil. Etrafımızda abuk subuk insanlar var evet ama siz once Allaha sonra kendinize güvenin. Sadece acele etmeyin herşeyi zamana birakin.

Sizde mi boşandınız, zorlandığınız noktolar var mı ?
Boşanma aşamasındayım ben dava açıldı mahkeme gününü bekliyorum.. Bebeğime bir aile verememiş olmak zorlandığım tek nokta gerisi umrumda değil.. Her şey emeklerim, umutlarım, hayallerim başımın gözümün sadakası olsun..

Benim bir an önce bu negatif insalardan görüşlerden kurtulmam etkilenmemem lazı.
Bu arada benim bir arkadaşım da boşanmıştı iki tane de çocuğu vardı hiç evlenmemiş biriyle evlendi gayet de mutlı hiç tekrar sevilir miyim çocuğumu severler mi diye olumsuzluklara kapılmayın.. Beni sevmeyen ölsün diyin..:)

Klişeleşmiş, kokuşmuş dramlarında boğulasıcalar!
Takmayın diyemeyeceğim zibilyon tanedir başınızda hangi birini takmayacaksınız?

Ama şunu bilin güçlü çocuklar güçlü annelerin eseri olur genelde. Sizin gibi gururlu, güçlü bir annesi varken hiç de o yeşilçam senaryolarından birine oyuncu olmaz küçüğünüz. Sağlıkla mutlulukla büyütun.

Bir değil bin insandan bunu duyuyorsun, zihniyet pis.. Hangisine ne anlatacağım ?
Valla hepsini tek tek tokatlarim:KK53:
Sakam yok yani ciddi anlamda benim karsima kimse gecip o adam masummus da ben yuva yikmisim gibi konusamaz hepsinin hakkindan gelirim
Siz de oyle yapin valla bi cinnet her seyi cozer

Inan insanlar ne dersi hasetlikten ve kotulukten der. Her halti soylerler ama sonra baslarina gelince normalmis gibi sergilerler .
Bosver hic tinlama. Hayatina bak. Bebisinle musmutlu gunlere. Sana her bisi diyenin agzinin payini ver. Ancak arkandan konussunlar.
Abartilara gelince , ay ne kadar abarttiniz falan de. De yani. Cekinme. Musmutlu gunler diliyorum .

Karisina acımıyor hadi diyelim el kadar bebegine de mi acimiyor vicdansiz. Iyi yapmissin canim Allah yardimcin olsun gonlune gore olsun hersey. Peki babasi cocugunu goruyor mu merak ettim madsi manevi destek veriyor mu size ?

Sizin savunduklarınızı bende savunuyorum gerek cevremden gerek karşı taraftan duyduğum beyin yakan cümleler şunlar;
- bebeğimi ben ayırmadım babasından o bizi kaybedeceğini bile bile yapmış bunu / her erkek yapar bir keredir hatadır
- dünya onun etrafında dönmüyor, benimde doğrularım var o bana yanlış yaptı / evliliğini hiç uğruna bitirdin bir daha mı yuva kuracaksın kolay mı
- ben daha iyilerine layığım / sen dul çocuklu kadınsın daha iyisini nereden bulacaksın
Ya bunları diyenler halt etmis
Sen güçlü bir kadınsın
Bu kadar.

merhabalar, evliliğimi aldatılma neticesinde sonlandırmaya karar verdim.
aldatıldığımı öğrendiğimde henüz lohusaydım, tek seferlik bir ilişki değildi aylarca aldatılmıştım, bebeğim yoğun bakımdaydı, benim için hayatımın en leş zamanlarıydı.. şuan ailemin yanındayım bu durumun ağırlığını kendim sindirmişken insanların abartması beni boğuyor.
evet minicik bir bebeğim varken ayrıldım, evet onu babasından ayırdım, evet içi hep buruk kalacak.
ama napalım dünya hali oluyor işte bunlar. ben istiyorum ki yeniden başlayım her şeye hiç bir şey olmamış gibi, bebeğim olmasaydı yeniden severdim yeninden güvenirdim, bebeğim buna engel değil tabi ama onu başkasının insiyatifinde büyütemem. bebeğimi üzerler incitirler kendim için ona kıyamam gibi düşüncelerim var, belki zamanla azalır..
kısacası bu durumu ben yok saymaya çalıştıkca, geri kafalı insanlar sayesinde bende bebeğim de hep bu ayıbın ( onların tabiri bu ) içinde yaşayacakmışız gibi.
ne yapacağım ?.. :KK43:
Saydirasim geliyor şu insanlara bazen yeminle!
Sen mi giirdinde el koynuna ayıplı sen oluyorsun!?
Allah aşkına banlamayin bu seferlik!
Hepsinin taaaaa Beşikten esikden soydan sopdan tesbih gibi sıralanma hevesi gelmiş diycem onu diycem

Bi gun gelir sever sevilirsin, o zaman bu dusuncelerin zaten olmaz.

Insanlara Ayrılma sebebinizi Söylemek zorunda değilsiniz. Bu sizin özeliniz. Ayrıldık deyip geçin. Zaten merak etmeyin en fazla birkaç ay konulurlar. Sonra susarlar.
Çocuk biraz Büyüyünce de Çalışmaya başlarsınız. Kızınız Büyüyünce belki yeniden seversiniz.
Suçluluk hissetmeyin babasından kapatmadınız. Kendinize olsn saygınız Gereği doğru olanı yaptınız.

Back
X