ıkı ay kadar önce görucu usulu bırıyle tanstım hala görusuyorz ama kafamda o kadar cok soru ısaretı var kı delırecek gııyım ustelık sımd kpss hazrlanıyorum ben bukadar derdın içinde inanın cok sıkıntılıym bana bı yardım edın konu şu:
bu spora yazıldı ve dun bana dedıkı spordakı hoca bayan ve bızm orda otryomus aksamlar bn brıakacam onu ben bıraz sınırlenr gıbı oldum sakayla karısık bana saka yapıyo falan sandım ki hala bellı degıl ne oldugu ama bugun onunla konustugumda bu konu gene acılırsa nasıl tepkı vereym ben hıc umursamamayı dusunuyorum olurda bırdaha konusursak ben kendıme guvenıyrm benı kaybetmeyı göze alacak kısıye zaten yol verırım oyuzden sorun degıl mı desem
içim çık sıkılıyorr çokk
i arada nişanlanırsak yuzuk takmasam mı ben sevmem de pek falan dedı önce sonra ben sen bilirsın bende takmam dedım şaka falan dedı bu öyle bıseymı anlamıyorum
nasıl davranayım vallahı bu ılıskı benı cok yoruyor
bu spora yazıldı ve dun bana dedıkı spordakı hoca bayan ve bızm orda otryomus aksamlar bn brıakacam onu ben bıraz sınırlenr gıbı oldum sakayla karısık bana saka yapıyo falan sandım ki hala bellı degıl ne oldugu ama bugun onunla konustugumda bu konu gene acılırsa nasıl tepkı vereym ben hıc umursamamayı dusunuyorum olurda bırdaha konusursak ben kendıme guvenıyrm benı kaybetmeyı göze alacak kısıye zaten yol verırım oyuzden sorun degıl mı desem