beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa....

nerdeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
172
0
46
İzmir
ıkı ay kadar önce görucu usulu bırıyle tanstım hala görusuyorz ama kafamda o kadar cok soru ısaretı var kı delırecek gııyım ustelık sımd kpss hazrlanıyorum ben bukadar derdın içinde inanın cok sıkıntılıym bana bı yardım edın konu şu:

bu spora yazıldı ve dun bana dedıkı spordakı hoca bayan ve bızm orda otryomus aksamlar bn brıakacam onu ben bıraz sınırlenr gıbı oldum sakayla karısık bana saka yapıyo falan sandım ki hala bellı degıl ne oldugu ama bugun onunla konustugumda bu konu gene acılırsa nasıl tepkı vereym ben hıc umursamamayı dusunuyorum olurda bırdaha konusursak ben kendıme guvenıyrm benı kaybetmeyı göze alacak kısıye zaten yol verırım oyuzden sorun degıl mı desem :( içim çık sıkılıyorr çokk :14: i arada nişanlanırsak yuzuk takmasam mı ben sevmem de pek falan dedı önce sonra ben sen bilirsın bende takmam dedım şaka falan dedı bu öyle bıseymı anlamıyorum :( nasıl davranayım vallahı bu ılıskı benı cok yoruyor

bır akıl verın lutfennnn :(
canım benım bıraz karısık bır durum yanı dengesız bır ınsan mı erkek arkadasın .. boyle bır olay var mı yani hocayı falan o bırakacak mı yoksa nabız mı atıyor sana bakalım ne dıyecek dıye .. Bence senın tepkılerını ölçmeye calısıyorrrr :36:

biraz dengesizlik mi var ?
öle sezdim ben?
aman canım iyi tanımadan sakın bişeylere kalkışma
çok da sorun yaparsa yol ver yol yakınken

Böyle dengesiz bir tiple baştan uğraşma derim. En güzel günleriniz olması gerekirken daha en baştan kadın muhabbeti,yüzük takmama muhabbeti yapıyorsa gerisini düşünemiyorum.:19:

Bu çocuk güvensizliğin neler getireceğini bilemiyor sanırım.. Zannediyorlarki şimdi ben karı kız muhabbeti yaparsam,yüzük takmam gibi konulara girersem beni paylaşamayacaklar... Verdiği güvensizlikten haberi bile yok ne yazıkki.
Canım bu çocuğun karakterini huyunu suyunu senin gözlemlemen lazım ama anlattığın kadarıyla biraz dengesiz bir tip..Üzerine fazla düşme derim. İyice tanımadan söz-nişan olaylarına girmeyin, sonradan pişman olma canım...

kızlar ben öyle bı konuma dustum kı anlatamam faceden herkes bılsın dıye ılıskı durumu var yaptrdı bende saf gıbı kabul ettım tum sülalem cevrem duydu öyle kestırıp atamam hemen bu ılışkıyı ıyı bırısı ama ı kaç gundur oyle saçmalıkları cıktı napcamı sasırdım kaldım sırf o ıstemıyor dıye ben kendı okulumdan baska ı öğretmen arkadasmla bas basa bı kahve içmeye gıtmedım dıger hoclarıda cagrdım kı kıskanmasın onun yaptıgı saçmalıga bakın bugun konusayım mı bu konuyu sızce yoksa kapatayım mı

Bu çocuk güvensizliğin neler getireceğini bilemiyor sanırım.. Zannediyorlarki şimdi ben karı kız muhabbeti yaparsam,yüzük takmam gibi konulara girersem beni paylaşamayacaklar... Verdiği güvensizlikten haberi bile yok ne yazıkki.
Canım bu çocuğun karakterini huyunu suyunu senin gözlemlemen lazım ama anlattığın kadarıyla biraz dengesiz bir tip..Üzerine fazla düşme derim. İyice tanımadan söz-nişan olaylarına girmeyin, sonradan pişman olma canım...

çok haklısın canım :( ne bahtsızım

haa bırde annesının yaptıkları var allah var cok ıyı bı kadın cok da sevıyorum kendısını ama bıse aklıma cok takıldı süreklı bana oglum şundan hoşlanır oğlumn aklını basından al oglum bunu sever sacını söyle yap bunları gıyın seklınde konusuyor sankı oglu sah ismailin oglu hep ben onu etkıleyeyım ama ben kızım yaa onun benı ıkna etmesı gerekmıyor mu burda bı yanlıslık var :(

:14: off yaaa offf hıc duzgun bı olay yasayamazmıyım ben bugun acayım mı konuyuuuuu sorayım gercekmı saka mı dıye pekı ya şaka isee ozman ne dicem senı denedım derse ki çok yapıyor böyle şeyleri kızıcam ama artık bu ne yha cocukmuyuz ız benı denıyor :(

bence kafandaki herşeyi otur konuş canım
evleneceğin insanla kafandaki soru işaretlerini konuşamassan bu iş olmaz
galiba sen kendini fazla kaptırmışsın
seni denedim kelimesi bana çok ergence geldi
yinede sen bilirsin ama herşeyi konuşmanı tavsiye ederim
ondan sonra ne olucaksa olsun

bence kafandaki herşeyi otur konuş canım
evleneceğin insanla kafandaki soru işaretlerini konuşamassan bu iş olmaz
galiba sen kendini fazla kaptırmışsın
seni denedim kelimesi bana çok ergence geldi
yinede sen bilirsin ama herşeyi konuşmanı tavsiye ederim
ondan sonra ne olucaksa olsun[/QUO

çok ok haklısın nde senın gıbı dusunuyorum cok sacma sapan bısey bu yaptıgı denemek böyle olmaz ınsan boyle tanınmaz bu konuyu ugun sormak ıstıyorum ama sizce telefonla mı işin aslını öğreneyım yoksa yuzyuze geldıgımızdemı konusayım ama içim içimi de yiyor ders çalısamıyorum keskee gelmeselerdı görucuye bu sınav arıfesı hep annemn yuzunden nelerle ugrasıyrm :(

Senin tepkini ölçmeye çalışmış
İlerde de devam eder canım bu söyleyeyim
Olgun bi insanın davranışlarımı bu yani.

Sen bence konuyu aç ve "seninle ne amaçla tanıştığımızı söylememe gerek yok. Ama sen serbest bi erkek gibi tanımadığın kadınları evine bıraktığını söylüyorsun. Madem senin yaşantın bu, o zaman yollarımızı ayıralım" de. Şaka yaptım derse "Bunun şakası olmaz, ben neyin şaka neyin gerçek olduğunu anlayamıyorum, sana güvenemiyorum. Bu durum karşısında ciddi bi adım atmaya cesaret edemem" de.
Ve bak bakalım bi daha böyle luzumsuz şakalar yapabiliyor mu?

canım bu aile belli ki seni fazlasıyla istiyor.ama dizginler de elimiz de olsun diyorlar.sen onun için çaba göster,sen kıskan,sen dövün vs vs...
bence kendine güvenin olsun.bunlar, seni oğlana aptal aşık etme taktikleri.o sana yüzük takmam mi dedi.sen de ki "sen bilirsin zaten yüzük beni de sıkar ben de takmayım o zaman".
annesi sana oğlumu bştan çıkar mı dedi."anne benim en sade halim yeter o beni etkilemeye çalışsın" de.
hem seni istiyorlar.hem de bizim için savaş diyorlar yok yaaa.ben de sinir oldum valla.
herkes benim peşinde havasında ol yanlarında yoksa komplekse bile sokarlar seni.bence oğlandan üstünsün ki böyle bir telaşa düşmüş ana oğul.dikkat et canım,kendine güven ve asla ezilme.

haa bırde annesının yaptıkları var allah var cok ıyı bı kadın cok da sevıyorum kendısını ama bıse aklıma cok takıldı süreklı bana oglum şundan hoşlanır oğlumn aklını basından al oglum bunu sever sacını söyle yap bunları gıyın seklınde konusuyor sankı oglu sah ismailin oglu hep ben onu etkıleyeyım ama ben kızım yaa onun benı ıkna etmesı gerekmıyor mu burda bı yanlıslık var :(

Bence konus onunla en kısa sürede. Eğer devam edersede bitir senden değerli değil ya. Ailene de durumu anlatırsın böyle böyle diye evlenip ayrılmandan iyidir. Ve ya evlenip mutsuz olmandan. Sanki başka erkek mı yok senle evlenecek bosverrr annesiylee değil o çocukla evleniceksin. Cocuk oyuncağı değil sonuçta . Ömür boyu mutsuz olacağına adam akıllı üzülür atlatirsin. Takma kafana herseyin kayirlisi cnm

aklı sıra kıskandırmaya calısmıs
ama boyle sakayla karısık bu erkekler nıyetlerını ortaya koyuyor bence
çok sinir bozucu
kac yasında bu yaa

Senin tepkini ölçmeye çalışmış
İlerde de devam eder canım bu söyleyeyim
Olgun bi insanın davranışlarımı bu yani.

Sen bence konuyu aç ve "seninle ne amaçla tanıştığımızı söylememe gerek yok. Ama sen serbest bi erkek gibi tanımadığın kadınları evine bıraktığını söylüyorsun. Madem senin yaşantın bu, o zaman yollarımızı ayıralım" de. Şaka yaptım derse "Bunun şakası olmaz, ben neyin şaka neyin gerçek olduğunu anlayamıyorum, sana güvenemiyorum. Bu durum karşısında ciddi bi adım atmaya cesaret edemem" de.
Ve bak bakalım bi daha böyle luzumsuz şakalar yapabiliyor mu?

evet ıtıraf ettı bana senı sınırlendırmek ıcın yaptım ben dedı hoca bayanmıs ama öyle ev bırakma olayı yokmus :( çok üzgunum çokk

kızlar ne olursunuz bana yardım edın cok kötuyum bu cocukla olamyacak galıbaa içim daralıyor bız normalde onunla hafta bır görusuyrduk dun bana msj atms sevgılım senı cok özledım dıye bugun normalde görusmemı gerekıyodu ama belım agrıyo benm dıye görsmeyı ıptal ettı ve ben onun aılesnın yanına yazlıga gıttıgını dusunuyorum butun ıhtımaller bunu gösterıyr bana yalan söyleme olasılıgı cok yuksek allah kahretsın keske hıc cıkmasaydı karsıma :( vee benı bı sorumlulugun altına soktu tum cevrem bılıyor onu ve herkes nısan haberımızı beklıor ben bu sekılde nasıl karar verebılırım bılmıyorum

canım bu aile belli ki seni fazlasıyla istiyor.ama dizginler de elimiz de olsun diyorlar.sen onun için çaba göster,sen kıskan,sen dövün vs vs...
bence kendine güvenin olsun.bunlar, seni oğlana aptal aşık etme taktikleri.o sana yüzük takmam mi dedi.sen de ki "sen bilirsin zaten yüzük beni de sıkar ben de takmayım o zaman".
annesi sana oğlumu bştan çıkar mı dedi."anne benim en sade halim yeter o beni etkilemeye çalışsın" de.
hem seni istiyorlar.hem de bizim için savaş diyorlar yok yaaa.ben de sinir oldum valla.
herkes benim peşinde havasında ol yanlarında yoksa komplekse bile sokarlar seni.bence oğlandan üstünsün ki böyle bir telaşa düşmüş ana oğul.dikkat et canım,kendine güven ve asla ezilme.

canım evet çoçuk lıse mezunu ben ıse öğretmenım ben bunu sorun etmıyorum aslaa ama bellıkı bu onlara dert olmus kadın bana telefonda oglunun hoşlandıgı seylerı yapmam konusunda dırektf verıyor bana koyun renk oje surme dedı yaaa şok oldum ve bı gun öncesınde ogluyla görsmustuk arabada elimi tuutu ve ojelerıme baktı kırmızımı surmussun dedı ertesı gun annesı telde bana bunu söyluyor oglum dedı demıyr ama ben anladım bu ne sacma bırseydr yaa :(

''çevren biliyor'' diye kendi hayatını hiçe sayamazın. bu yanlışa düşme sakın. etrafın ne dediği mi önemli, senin hayatın mı? önce bunun ayrımına varmalısın.
kaldı ki iki insanın evlilik için birbirini tanımaya çalışması son derece normal. zaten bu tanıma sürecinde o kişiyle olup olamayacağını anlamaya çalışır her iki taraf da. olmayacağını anladığında ayrılman hiçbir şekilde yadırganamaz. soranlara da ''biribirimize uygun olmadığımız anladık.'' dersin.

o kişiye ve annesine gelince açık konuşacağım evlenince hiç mutlu olabileceğini düşünmüyorum. daha ilişkinin başında bu kadar sıkıntı yaşıyorsan evlenince neler yaşarsın tahmin edebiliyorsundur sanırım.

Back
X