beni kıskandırmaya mı çalışıyor yoksa....

en kısa zamanda, ilk buluşmanızda al karşına konuş. böyle seylerden hiç hoşlanmadıgını söyle, şaka bile olsa seniböyle seylerin yıpratıp aklını karıştırdıgını söyle arkadaşım.. ay bu oğlan anneleri de pek bi acayip. kendi oğullarını bulunmaz hint kumaşı zanndiyorlar kanımca. benimki de böyle derdi hep ay ben oğlumu çok zor şartta büyüttüm üstüne gitmen alttan al. biz de ağaç kovugundan çıkmadık herhalde ( bu lafı çoook demek isterdim ) :15: sen al karşına konuş arkadaşım biterse de bitsin bu erkek milletinden okudukça burdakileri daha da nefret ediyorum !!! :47:

''çevren biliyor'' diye kendi hayatını hiçe sayamazın. bu yanlışa düşme sakın. etrafın ne dediği mi önemli, senin hayatın mı? önce bunun ayrımına varmalısın.
kaldı ki iki insanın evlilik için birbirini tanımaya çalışması son derece normal. zaten bu tanıma sürecinde o kişiyle olup olamayacağını anlamaya çalışır her iki taraf da. olmayacağını anladığında ayrılman hiçbir şekilde yadırganamaz. soranlara da ''biribirimize uygun olmadığımız anladık.'' dersin.

o kişiye ve annesine gelince açık konuşacağım evlenince hiç mutlu olabileceğini düşünmüyorum. daha ilişkinin başında bu kadar sıkıntı yaşıyorsan evlenince neler yaşarsın tahmin edebiliyorsundur sanırım.

çok haklısın caım artık daha dıkkatlı davranıyrm kendımı ıyıce kaptrmıstım aama şuan gerceklerle yuzlesıyorum ve artık cevremı öenmsemıyorum kararımda emın olmadan hareket etmemeye calısıyoorm suan

en kısa zamanda, ilk buluşmanızda al karşına konuş. böyle seylerden hiç hoşlanmadıgını söyle, şaka bile olsa seniböyle seylerin yıpratıp aklını karıştırdıgını söyle arkadaşım.. ay bu oğlan anneleri de pek bi acayip. kendi oğullarını bulunmaz hint kumaşı zanndiyorlar kanımca. benimki de böyle derdi hep ay ben oğlumu çok zor şartta büyüttüm üstüne gitmen alttan al. biz de ağaç kovugundan çıkmadık herhalde ( bu lafı çoook demek isterdim ) :15: sen al karşına konuş arkadaşım biterse de bitsin bu erkek milletinden okudukça burdakileri daha da nefret ediyorum !!! :47:

tamam canm bu hafta sonu konusacagm cok saol evet haklısın annesı sürekli oğlunu etkılemem için bana taktık verıyor ogluna bırsuru kız göstermıs ama o bana evet demıs sadce bırde böyle söyledı allahım yaa ne dıyecegımı sasırıyorum onlara gittiğimde bana mutfakta kızım gıt yukardaa süslen makyaj yap dıye kaş göz yapıyoo neysee daha fazla dusunup konusmayayım bu haftasonu konuyu acarım artık gerısı allaha kalmıs

azönce müstakbel kayın validem aradı sagolsun cok hos bı kadın cok ta sevıyorum kendısını ama tam telfnu kapatacakken gene aynı sey oldu :( bırınden bahsettı ogluna bı kız bulmus cok guzelmıs kız unvrte mezunuymıs işletme bıtmıs bı bankada calısıyomus ama o da sımdı oglum dogru yolda ilerliyor demıs adama amaa bana bunu neden söyluyor yaa moralım bozuldu gene akşam akşam

aslında aklıma şu geliyor benı ılk görmeye geldıklerınde annm cok patavatszlık yapmısı benı ısteyenlerı sıralamıstı doktr muhendıs dıye sınıflara ayırarak ogluda lise mezunu yaa acaba bu kdına dert mı oldu dıye dusunuyrum sımdı :( ama benm için sorun degıl kii

azönce müstakbel kayın validem aradı sagolsun cok hos bı kadın cok ta sevıyorum kendısını ama tam telfnu kapatacakken gene aynı sey oldu :( bırınden bahsettı ogluna bı kız bulmus cok guzelmıs kız unvrte mezunuymıs işletme bıtmıs bı bankada calısıyomus ama o da sımdı oglum dogru yolda ilerliyor demıs adama amaa bana bunu neden söyluyor yaa moralım bozuldu gene akşam akşam

aslında aklıma şu geliyor benı ılk görmeye geldıklerınde annm cok patavatszlık yapmısı benı ısteyenlerı sıralamıstı doktr muhendıs dıye sınıflara ayırarak ogluda lise mezunu yaa acaba bu kdına dert mı oldu dıye dusunuyrum sımdı :( ama benm için sorun degıl kii

valla canım ben de hiç anlam veremedim bu aileye

canım, ne tuhaf bir kadın senin bu müstakbel kayınvaliden ya. ne demek bu şimdi. bence böyle şeyleri seninle konuşmaması gerektiğini direkt söyle ona. hem sen varken nasıl başka kız bulabiliyor ki. hala arayışta mıymış yani? :53:

canım, ne tuhaf bir kadın senin bu müstakbel kayınvaliden ya. ne demek bu şimdi. bence böyle şeyleri seninle konuşmaması gerektiğini direkt söyle ona. hem sen varken nasıl başka kız bulabiliyor ki. hala arayışta mıymış yani? :53:

yok canm bı dugune gıtmıs ordan akrabaları olan bı adam söylemıs senın oglana bı kız buldum dıye o da sımdı umut dogru yolda dems bende hayırlısı dedım ama bu denır mı sımdı yaa bunlar ne yapmaya çalısıyor vallahı anlmadım oglu benı kıkandırma pesınde kadın da aynen tam tersıne bu tarz seylerden bu dönemde uzak durmaları gerekmezmı neden böyle yapıyorlar bana yaa

valla canım ben de hiç anlam veremedim bu aileye

aynen canm çözmeye çalısıyrm ama tek basıma altından kalkamıyrm anneme de söyleyemedım anneme bı anlatsam annem bu sefer baslar benı 18 yasmdan berı ısteyen göruculerı anlatmaya lıste yapar ellerıne verır benım annem onlardan da manyak böyle kalakaldım :32:

dusundukçe sınırlenıyorm ya okulda bende hoslamam bı hoca vardı ben ıstesem bunu cok guzel malzeme yapardım ama allah korusun asla yapmayacagm bırsey kı gercekten bunların bana görucuye geldıklerı dönem kısmetım acılmıstı baya ama hıc paylaşmadım utanırım cunku nasıl söylenır kı yaa bunlar patır patır anlatıyo valla

yok canm bı dugune gıtmıs ordan akrabaları olan bı adam söylemıs senın oglana bı kız buldum dıye o da sımdı umut dogru yolda dems bende hayırlısı dedım ama bu denır mı sımdı yaa bunlar ne yapmaya çalısıyor vallahı anlmadım oglu benı kıkandırma pesınde kadın da aynen tam tersıne bu tarz seylerden bu dönemde uzak durmaları gerekmezmı neden böyle yapıyorlar bana yaa

müstakbel kayınvalidenin hiçbir zaman böyle birşey yapmaması, böyle konuşmalara girmemesi gerekir seninle. hem kıskandırmak da neymiş. ne kadar çocukça davranıyor görüştüğün kişi. olgun bir insan böyle yapmaz. bir de sana şimdiden yasak koymaya başlamışlar. ''koyu oje sürme.'' diye. ileride evlenince bu yasakların artmayacağı ne malum? sen onların direktifleriyle mi yaşayacaksın?
sen bu kişiyle ve annesiyle mutlu olabileceğine inanıyor musun? ''annesiyle'' dedim çünkü ''evlendiğin zaman sadece o kişiyle değil, ailesiyle de evlenmiş oluyorsun derler.''
cevabın evetse devam et ama hayırsa zaman kaybetmeden ayrıl, daha fazla üzülme arkadaşım. hem üzüldükçe sağlına farkında olmadan zarar verdiğini unutma. sağlığın herşeyden değerli olmalı senin için.

Back
X