Arkadas her denileni yapanin kiymeti bilinmiyor.surunduruceksin anca ozaman basiyor bu erkek kafasi.adamdaki ozguvene bak ikigun sonra msj atmaymis.senin bunun kıç....baya bi kaldirmissin.en iyisini yapmissin ayrilmakla.Eski konularıma bakarsanız sevgilimle olan sorunları az çok kestire bilirsiniz. Bugün ondan ayrıldım az önce.. istemiyorum artık dedim iki gün sonra mesaj atma sakın dedi vs
Yok buluşurken izdırap oluyomuş benle buluşmak ne bir şey yemek istermişim ne doğru bir şey içer mişim hiç bir şeyden hoşlanmaz ondan istemezmişim, ya ben çalışmıyorum ve nasıl isterim yani. Bu tabi kavganın en normal hali
İnsanlars göre etkileniyor biri benle güzsl bir şey dedimi yüzünde güller açar ilgilenir yarın öbür gün biri kötü bir şey dese de etkilencek bunuda kabul ediyor üstelik.
Doğrumu yaptım bilmiyorum devamlı beni kötülüyor.evden dışarı çıkmıcaksın dışarı çıkmayı öğrenene kadar yok korna çalınmış bakmışım, yoldan geçenlere bakmışım. Ki diyorum eski konuların yanında bunlar hiç hiç. Adtk tükendi tükenmesede bitmek zorunda. Belki dedii gibi ben kötüyümdür, benimde hatalarım oluyordu ama her dediğini yapmaya çalıştım. Hiç birini görmedi. Hala bana rahat vs diyordu.
Öle yada böle bitti. Umarım artık benim için herşey güzel olur. İşe başlıcam, yeni bir hayat kurucam sıfırdan.
Bana diyor ben sinirle sölemiyorum artık kesin bitti sende sinirle sölemişsen sinirle haraket edilmiceğini anlamış olursun bölelikle. Bu anı beklemiş resmen. Ne diim hayırlısı buymuş.Arkadas her denileni yapanin kiymeti bilinmiyor.surunduruceksin anca ozaman basiyor bu erkek kafasi.adamdaki ozguvene bak ikigun sonra msj atmaymis.senin bunun kıç....baya bi kaldirmissin.en iyisini yapmissin ayrilmakla.
Yükseltim bir sene boyunca yeteri kadar. Neyse armağanım olsun ona:)) kafamdan aklımdan tez zamanda silinir inşEvden çıkmayacaksın mı? Tuvalete giderken de izin istiyor muydun? Bırakman en doğru karar olmuş canım seni kısıtlayan bir insanla hayat sürmez. Daha sonra evlenirsen kafanı camdan dışarı çıkartmaz. Şunların dediklerini yapıp egolarını yükseltmeyin diye bağırasım var sokakta artık.
Yani belki tek sorun bu olsaydı aşılırı ama bunu kalkıp seninle buluşunca hep pişman oluyoruma getirmesi çok zoruma gitti. Bide o benim sevgilim sadece nasıl derim onu yicem bnu yicem şuraya gidelim bunu yapalım. Ben böle düşünürken onun beni fikirsiz boş insna olarak adlandırması kötü. Şimdi tek başıma giderim sinemama, istediğimi yemeğe çünkü para benim. Ben hep çay vs içerdim onunla çünkü rahatsız oluyorum tuhaf duygu4 yılı geçen evlilik hayatımda şunu tecrübe ettim. Eşim çok cömert bir insandir. Birsey almaya gideriz, iki seçenek arasında kararsız kalırım, ikisini de al mutlaka der. Böyle bir insandir sağolsun. Ben de hem duzenli çalışmıyorum, hem birikimimiz olsun diye, zaten ivir zivir almayi da sevmem dikkatli harcama yaparım. Ama o para size değilse başka bir yere mutlaka gidiyor. Artık bana gitsin diyorumalmayacagim varsa da alıyorum, yemeyeceğim varsa da yiyorum. Şimdi bebek geliyor, onun için yapıyorum.
Yanisi, çok da düşünceli olmayın bence bu tarz insanlara karşı
Böyle gık desen sorun eden adamlarla sonu da güzel olmaz...Eski konularıma bakarsanız sevgilimle olan sorunları az çok kestire bilirsiniz. Bugün ondan ayrıldım az önce.. istemiyorum artık dedim iki gün sonra mesaj atma sakın dedi vs
Yok buluşurken izdırap oluyomuş benle buluşmak ne bir şey yemek istermişim ne doğru bir şey içer mişim hiç bir şeyden hoşlanmaz ondan istemezmişim, ya ben çalışmıyorum ve nasıl isterim yani. Bu tabi kavganın en normal hali
İnsanlars göre etkileniyor biri benle güzsl bir şey dedimi yüzünde güller açar ilgilenir yarın öbür gün biri kötü bir şey dese de etkilencek bunuda kabul ediyor üstelik.
Doğrumu yaptım bilmiyorum devamlı beni kötülüyor.evden dışarı çıkmıcaksın dışarı çıkmayı öğrenene kadar yok korna çalınmış bakmışım, yoldan geçenlere bakmışım. Ki diyorum eski konuların yanında bunlar hiç hiç. Adtk tükendi tükenmesede bitmek zorunda. Belki dedii gibi ben kötüyümdür, benimde hatalarım oluyordu ama her dediğini yapmaya çalıştım. Hiç birini görmedi. Hala bana rahat vs diyordu.
Öle yada böle bitti. Umarım artık benim için herşey güzel olur. İşe başlıcam, yeni bir hayat kurucam sıfırdan.
O istemiyor diye işten mi ayrıldınız? Daha evlilik yok nişanlılık yokken hem de?Yok yiyorum hani soruyo onumu yiyelim bunumu şunumu bende işten çıktım kendisi istemiyordu neyse bende cevap veriyorum ama olabildiğince makul şeyler, yada öle sölemeden ben sölemiyordum yiyelim diye buna takılıyor yada neden hep çay içiyormuşum. Ben annem babamdan para istemyorum ona nasıl derim ciddnn bilemiyorum. Oda beni boş insan olarak adlandırıyor veya neden bir yerelere gidelim şunu yapmak istiyorum demiyormuşum oda çalışınca ben pek yormak istemiyordum yada zorunlu götürüyormuşum gibi
Hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?