beni kullanıyor mu

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
1,5 yıldır cıkıyoruz ve son 2 aydır ben çalısıyorum daha önce calısmıyordum herseyi o ısmarlıyordu kück hediyler alıyordu

artık bende alabiliyorum ona saat gömlek ceket aldım ve cogu kez yemek ısmarladım hesabı ödedım

ama hala trip atıyo yok nedet tl yüklememişim onun hattına ? böyle incelikler düşünmezmişim

gecen tartısıyoduk baska bisebep yüzünden arabada.. o an kırmızı ısıkta gecmiş ceza geldı tabı neymiş ben ödeyecekmişim getrdi faturayı

şimdide diyo dogum günüymüş hani hediyem diyo trıp atıyo maasımı alınca alsam ıkı hafta sonra dıyorum ıpone alacagıma kenıdme ona bişe alsaymısım
kullanıyomu buadam benı ???

ona hediyeler alman , sırası geldiğinde hesabı senin ödemen çok normal ama onun bunu dile getirmesi açık açık sana laf etmesi çok çok yanlış.. tl yükletmeni beklemesi cezayı sana söylemesi bana doğru gelmedi garip :S

1,5 yıldır cıkıyoruz ve son 2 aydır ben çalısıyorum daha önce calısmıyordum herseyi o ısmarlıyordu kück hediyler alıyordu

artık bende alabiliyorum ona saat gömlek ceket aldım ve cogu kez yemek ısmarladım hesabı ödedım

ama hala trip atıyo yok nedet tl yüklememişim onun hattına ? böyle incelikler düşünmezmişim

gecen tartısıyoduk baska bisebep yüzünden arabada.. o an kırmızı ısıkta gecmiş ceza geldı tabı neymiş ben ödeyecekmişim getrdi faturayı

şimdide diyo dogum günüymüş hani hediyem diyo trıp atıyo maasımı alınca alsam ıkı hafta sonra dıyorum ıpone alacagıma kenıdme ona bişe alsaymısım

ne biçim erkek o öyle?
k.bakma da arkadaşım devrin adamlarına birşeyler oluyo
valla bana kullanıyo gibi geldi.. üzgünüm..

Son düzenleme:
Tamam siz çalışmaya başlamışsınız ne kadar güzel. O işi mi bıraktı ki. Herşeyi size yaptırmak istiyor ?

yemekte hesaba ortak olmanız yada arada ısmarlamanız normal.. hediye almanız da hoş, sizin inceliğiniz..

amaaaaaaaa hattıma tl yükle diyen, sizin aldığınız ıphone için, kendine onu alacağına bana hediye alsaydın diyen, trafik cezasını size ödeten bi adam, adam değildir kusura bakmayın.. kabakkk gibi kullanılıyorsunuz..

Şu cümleleri kuran bir adamın hamuru cıvıktır maalesef. Kullanıyor mu kullanmıyor mu bilmem ama çok net cıvımış bir tip maalesef.

Kullanıp kullanmadığı hakkında bir şey söyleyemem ama hediyeler alarak, bilmem nelerini ödeyerek çok şımartmışsın gibime geldi bu adamı :26:

aynı şeyi bir bayanın yapması bile ne kadar iticiyken bir erkeğin yapması iğrenç, normalde bir erkek utanır ihtiyacı olduğunda bile söylemeye , kullanıyormu orasını bilemem ama pek bi arsız olduğu kesin

valla arkadaşım senin hediye alman yemek ısmarlaman iyi güzel hoşta..
bu adam adam olsaydı trafik cezası senin yüzünden deyip faturayı gözüne sokmazdı..
hani hediyem diye yüzsüz yüzsüz pişkinlik yapmazdı..
terbiyesizlik bu..
yanii...evet kullanılıyorsun bencede..

Son düzenleme:
canm bence kaç o adamdan yada borcum var de borcunu say yoksa da say yani bi dene bakalım :)) bi garip geldi okurken bile yazan erkek mi acaba diye bi kaç kez ismine bakmışım , arkadaşımın da başına böyle bişy gelmişti kız salladı valla , çocuk 40.000 tl lik arabası varmış memurmuş kız hastane de giriş kayd bakıyo bi kez görüşmüşler hep telde görüşebiliolarmış her telde şakayla karışık sürekli arabamın taksidini ödesene , diomş , yok bu ay 500 ver yok şu borcmu öde diye :) kız basmış tekmeyi , ne erkekler var tövbeeee,, aklıma geldikçe gülesim geliyor,

KENDİ DEGERİNİN Bİ FARKINA VAR BENCE, bulunmaz hint kumaşımıymış hem tribini çek hem cezalarını öde hem gönlünü gör pışpışla bi de üstüne para ver , boşveeeerrr ne olduğunu göstermiş azcık ağırlığını koy şakaya getir laf sok bizde roller değişik zaten de

Yuuhh!! Kullanıyor evet.. Canım sen kurtul bundan! Sorsana ona, bu ilişkide erkek sen misin o mu? Erkeklik gururu yok nokta kadar yok! telefonuna tl yükleyeceksin!!! pes! :37:

herşey ortak ödeyebilirsiniz bu çok normal ama bir kadının bile böyle maddi şeyler istemesi normal değilken kaldı ki erkeğin bunları dile getirmesi çok garip ve yanlış bence...

tabıı kı yerı gelır hesabı sen ödersın vs ama ne demek hanı benım hedıyem yok cezamı sen ödeyeceksın kusura bakma ama ben buna adam müsveddesi derim

Bu nasıl çirkin bir harekettir, evli olsanız bile o faturayı gelip senin önüne koyamaz sen öde diye:47:
Sen zaten yeri geldiği zaman inceliklerini yapıyomuşsun, ne alaka cezayı sana ödetmek:31:

Hayret bi şey yaa.
Ne yüzsüz, gurursuz şey oldu bu erkek milleti.
Eskiden adamlar hesap ödetmezdi.
Cebinde parası yokken buluşmak istemezdi.
Şimdikiler açık açık hediye istiyor, fatura gösteriyor.
Bu nasıl erkeklik valla aklım almıyor..:ssz:

Eski sevgilimle mi berabersin acaba :52::52:
Aynı şeyleri ben de yaşadım ama yaşadıkça soğudum. Asla hiçbir insana yakışmıyor bu tarz tavırlar.
Ayrıldım, huzurluyum :12:

hediye, ortak harcama, hesap ödeme, ısmarlama falan bunlar normal ama tl yükle demek falan çok saçma. kullanıyor mu bilmiyorum ama belki de 1,5 senenin son iki ayından öncekilerin biraz fazla karşılığını istemeye meraklıymış.

şu erkekler iyice zıvanadan çıktı yahu :27::27::27: ne yüzsüzmüş :ssz: utanmadan bide trafik cezasını ödemeni istiyor :1:

karşılıklı hediyeleşmek...arada kızın da hesabı ödemesi de güzel ...

ama bu adam kendini belli etmiş arkadaşım...

evet kullanıyor...hemde utanmadan açık açık...:6:

Back
X