• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni önemsemiyor

Bayanlar sevgilimi en son cuma akşamı aradım meşgule aldı bugün oldu hala aramadı ben de cuma gununden beri bi daha aramadim aramasini bekliyorum bugun de dugunleri var gece arar her zaman ki gibi bi tek aksamlari arıyor gunduz calisiyor bazende elemani birakiyor dukkana kendisi geziyor beni ihmal ediyor hep bende herkes gibi ilgi isterim napicami bilmiyorum lutfen akil verin:KK43:
İnsanlara hakettiği kadar değer vermek lazım. Karşındaki sana ne veriyorsa sende o kadarını vermelisin ki kıymetin bilinsin. Kadınlar olarak Özverili olmayı bazen abartabiliyoruz ama inan hiç kimse için değmiyor. Kendi değerini düşürmemek için bile olsa katlanma böyle kişiliklere.

İnsanlara hakettiği kadar değer vermek lazım. Karşındaki sana ne veriyorsa sende o kadarını vermelisin ki kıymetin bilinsin. Kadınlar olarak Özverili olmayı bazen abartabiliyoruz ama inan hiç kimse için değmiyor. Kendi değerini düşürmemek için bile olsa katlanma böyle kişiliklere.
Yok yok bitti artik nereye kadar gidecekti boyle bi yerde patlicaktim elbet

Yani bir ay once ayrildik bizde onunda kndine gore tripleri vardi konularimi ac oku istersen canim. Farkli seyler yasamisiz ama oda oyleydi bi kavga edelim umursamaz yatardi uyuyom bn derdi ben o gece uyuyamazdim deli olurdum o vurur gotunu yatardi. Cok afedersin.. sinirlndim bk yine bn herseyi yasadim cnm bu iliskide yuzsuz bile oldum ama bakiorum hic birseye degmiyo. Sen bnm konumu ac oku cnm ilk actigim konuyu. Sonu boyle bnm gibi oluo bole sacma insanlarla tekrar tekrar devam edersen.. belki bi morel olur sana. Aklinda o kalmaz

Yani bir ay once ayrildik bizde onunda kndine gore tripleri vardi konularimi ac oku istersen canim. Farkli seyler yasamisiz ama oda oyleydi bi kavga edelim umursamaz yatardi uyuyom bn derdi ben o gece uyuyamazdim deli olurdum o vurur gotunu yatardi. Cok afedersin.. sinirlndim bk yine bn herseyi yasadim cnm bu iliskide yuzsuz bile oldum ama bakiorum hic birseye degmiyo. Sen bnm konumu ac oku cnm ilk actigim konuyu. Sonu boyle bnm gibi oluo bole sacma insanlarla tekrar tekrar devam edersen.. belki bi morel olur sana. Aklinda o kalmaz
Aklima geliyo ister istemez insanin zoruna gidiyo ya yaptiklari kavga etmeden ortada bisey yokken biz boyle olduk cok sacma

Of böyleleri her yerde varmış bu forum bunu gösterdi.
Bak canım açık ve net tavsiye sana, ayrıl.
Inanki en iyisi bu zamanla anlayacaksın o senin sabrını sınıyor sanırım aklınca.

Of böyleleri her yerde varmış bu forum bunu gösterdi.
Bak canım açık ve net tavsiye sana, ayrıl.
Inanki en iyisi bu zamanla anlayacaksın o senin sabrını sınıyor sanırım aklınca.
Bilmiyorum artik ne yapmaya calisiyo ben ona hic bisey demedim hangi kiz olsa simdiye kadar azina geleni soylemisti ona benim gibisini zor bulcak aricak beni bulamicak ama kafamda bitirdim ben onu artik istesede olmaz

İnsan arkadaşının bile bir iki günde hatrını sorar buluşur falan.
Sevgilim beni 4 gün aramıcak...... Umarım ölmüştür diye düşünürüm,ölmemişse de basarım tekmeyi.

Back
X