Yorum yapan herkese cok cok tesekkur ediyorum. Esim suan emodeks hap kullaniyor. Keci boynuzu özü iciyor sabah aksam. Bal polen ari sütü propolis karisimi iciyor. Gseng iciyor. L arginin iciyor. Çoban çokerten, çakşır otu, kırkkilit otu da kullaniyoruz. Tabi e vitamini de. Yemesine icmesine dikkat ediyor. Findik fistik ceviz nohut tüketiyor bol bol... ben kendimi sicak tutuyorum. Inofolic combi kullaniyorum. Stresten kurtulmam gerektigini anladim ama suan hala nasil yapacagim bilemiyorum.... bunlar disinda önerisi olan var mi acaba?
3 sene evli olma kararı kalktı.
1 senelik evli olmak yeterli.
Ağustos da 3 seneyi doldurdum evliliğimde, 1 i devlette, 2.
tüp bebek için rapor çıkararak özelde denedim.
Size bu bilgiyi kim verdiyse yanlış bilgi.
İnofolic combi pko li hastalara verilir. Sizde pko mu var?
Ben iki zorlu ameliyat, 2 tüp bebek denedim tutmadı.
Doğal yolla gebe kaldım.
Fakat hayatı önem taşıyan hastalığım varmış gebelikten sonra öğrendim genetik olarak kan pıhtı genlerim, protein+B12+folik asit üreten genlerim bozuk ve damarlarım feci şekilde tıkalı.
Öncelikle Allah'tan herşeyin hayırlısını iste.
Şu an 3 aylık hamileyim her gece ağlayarak Rabbimden beni evladıma kavuştur die ağlıyorum.
Çok ağır diyetim var.
Her an inme geçirebilir, kalp krizi gecirebilir, böbreklerim bitebilir, yada herhangi bir organima giden damar tıkanırsa oracıkta ölürüm. Doğumdan 40 gün sonraya kadar yüksek ölüm riski taşıyorum.
Tek isteğim Rabbimi incitmeden inşallah evlat dileyebilmisimdir ve beni evladıma kavuşturur.
Sakın umutsuz olma bana ve eşime doktorlar sizin çocuğunuz olmaz diyorlardı.
Ben Allah'a sığınarak hiç bu yolda uğraşı bırakmadım.
Seninde olacak inan buna.
O kadar şeyler yaşadım ki yazsam destan olur.
Allah'a bol bol dua en büyük tedavi.