beni sevdigi halde birakti

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
86
Adana
En çok canımı yakanda bu sevdigi halde birakti beni sırf gururdan donmuyoda acı çektiği halde dönmüyor. Ayrilik sebebi cinsellik uzerne kurulu ilski istemiyorum dedm o kendimi duzeltcm dynce benim yelkenler indi oda yelkenlerin indigni gorunce bdaha baslmk istemedi suan aci cektigi halde donmuyo

En çok canımı yakanda bu sevdigi halde birakti beni sırf gururdan donmuyoda acı çektiği halde dönmüyor. Ayrilik sebebi cinsellik uzerne kurulu ilski istemiyorum dedm o kendimi duzeltcm dynce benim yelkenler indi oda yelkenlerin indigni gorunce bdaha baslmk istemedi suan aci cektigi halde donmuyo

canım hiç üzülme onun derdi cinsellik sen istemeyince geri adım attı bence

sevdiğine nasıl emin oldunuz ki? cinsellik üzerine kurulu ilişki istemiyorum demişsiniz zaten o da cinsellik üzerine kurmak istiyor ki dönmedi bence. kovalamayın...

Niyeti gayet belli.
siz cinsellik yok deyince, cinsellik olan bir iliski aramaya gitmis...

Son düzenleme:
Demekki sevmemiş..

Son düzenleme:
Demek ki sevmemiş, kurtulduğuna sevin..

Seven adam birakmaz gurur yapmaz bu bir..daha da onemlisi seven adam sevdigini kaybetmekten korktugu icin cinsellik iceren teklifle size gelmeye cesaret edemezzz

Adamın niyeti belli. O kendine cinsellik yaşayacağı birini arıyor. Sizi sevmemiş.

sevdigi icin birakmamis seni,
cinseligi sevdigi icin birakmis dogrusu bu bide boyle birisi icin uzulmeye deger mi?
boylesinden sana ne hayir gelir ne baska bisey

Terbiyesiz herif.....bir de seviyormu§ acı çekiyormus gibi gorünüp aklini karıştırıyor.........herkes yazmış aklın yolu bir

seninle cinsellik isteyen bir adam + sen kabul etmediğin için adını gurur koyup çekip giden bir adam = senden fikrinden vazgeçmeni, cinsellik adına istediği neyse onu vermeni bekleyen bir adam

canım başka şeyler de olmalı sanırım bize eksik anlattığın birşeyler var. çünkü kurduğun bu denklemin sonucundan seven bir adam çıkmıyor maalesef..

Back
X