beni sevdiğinden nasıl emin olabilirim :(

nerdeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
172
0
46
İzmir
daha önce bı baslık acmıstım uzun uzun anlatmıcam herseyı ama şu kadarını söyleyeyım görücü usulu bırıyle tanstırıldım ve 2 ayı gectı görsmememz temmz gıbı nısan olabılır böyle bı karar aldık ustelık konuyuda ben actım nısan ıcın uygn zamn nezamn sence dedm panıkledı sankı sonrada bı ıkı aya havalar da ısınsın falan dedı bende ozman bnm sınavdan sonra olsn dedım tamam dedı sorun şu sankı bu ılışkıde cok heyecan yok ne bileyım cicim aylarındayz ama benı sık sık aramıyor tamam yogun çalısıyor ama mesela işten 7de gelms ama saat 9a kadar aramadı aradm napıysn dıyrm annmle dizi izlyrm dedı :( inanın deliricek gibiyim bana güzel bi söz söylese hemen unutuyrm herseyı ilgiye sefkate ve sevgıye okadar ıhtıyacım var kı ama bunları hıc hıssedemıyorum ona da alıstım ve tum cevrem nısan haberımızı beklıyor napıcam ben :(

ama ben çok üzülüyrm ve bu durumu kafama cok takıym bazen keske hıc tanısmams olsaydk dıyrm off allahım :(

valla birisi ilgilenmeyince sevgisini göstermeyincede olmuyo ya insan sürekli bişiler bekliyo ama nedense karlşındakınden de o ilgi gelmeyınce uzuluyo tabi,bence sen bunu sevgılınle bı konuş anlat ne dusundğunu belkı kendını dgstrır

valla birisi ilgilenmeyince sevgisini göstermeyincede olmuyo ya insan sürekli bişiler bekliyo ama nedense karlşındakınden de o ilgi gelmeyınce uzuluyo tabi,bence sen bunu sevgılınle bı konuş anlat ne dusundğunu belkı kendını dgstrır

mesela ne dıyeyım kı nasıl ıfade edebılrırım ben bunu yanlş anlaşılmakta istemıyorum

ilgiyi önce sen göster bence. o da nasıl hareket etmesi gerektiğini az çok öğrenir. üzerine düşmek gibi değil de değer vermek gibi. yani öyle birşey olsun ki seninle zaman geçirmek için can atsın.
bi de bir yerde okumuştum eğer erkek karşısındakinin çantada keklik olmadığını gidebileceğini düşündüğü zaman daha çok ilgileniyormuş. evlilik durumlarında yani özellikle. hani sen açınca nişan meselesini bence o tamamdır bu iş diye şimdiden tavır almış. yani alıştırmayayım mantığı

ilgiyi önce sen göster bence. o da nasıl hareket etmesi gerektiğini az çok öğrenir. üzerine düşmek gibi değil de değer vermek gibi. yani öyle birşey olsun ki seninle zaman geçirmek için can atsın.
bi de bir yerde okumuştum eğer erkek karşısındakinin çantada keklik olmadığını gidebileceğini düşündüğü zaman daha çok ilgileniyormuş. evlilik durumlarında yani özellikle. hani sen açınca nişan meselesini bence o tamamdır bu iş diye şimdiden tavır almış. yani alıştırmayayım mantığı

evet canm buna bende katılıyorm ama o bana bı ıkı aya deyınce bende hemen madem öyle 4 ay olsn dedım ustelık görucu işi biizmkı mecbren acıcaqktım bı sekılde sonrasında ben ona nısan meraklısı degılm acelem yok benm hıc dedım konuyuda açmadım ama ondan kaçmam lazm farkındayım ama nasıl yapılır bılmıyrm zmanla ogrenrm ıns yorumn ıcın teşkr ederım canm

sevgi dili diye bir olay var, kimisi dokunarak kimisi sözle ifade eder sanırım 5 tane sevgi dili vardı eğer dilleriniz farklıysa emin olamazsın bence

Back
X