- 17 Haziran 2019
- 151
- 150
- 53
- 34
- Konu Sahibi Tuannasena
Arkadaşlarım biriyle tanıştırmıştı aylar önce. Birlikte yemek yedik. İlk kez birinden o kadar etkilenmiştim. Görüşmeye karar verdik. Sadece iki kez mesajlastik sonrasında. Sonra derin bir sessizliğe büründü. Ne mesaj attı ne aradı. Olumsuz bir şey geçmemişti aramızda oysa ki.
Geçen resimlerini gördüm. Aşık olmuş. Çok mutlu görünüyorlar. Kız da çok güzel.Benden daha genç ve daha güzel.
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Özgüvensiz, silik, amaçsız, bomboş biri...30 oldum hâlâ ciddi bir ilişkim olmadı. Hep birilerine tercih edildim. Hayata tutunmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Eee biz napalim diyeceksiniz. Haklısınız...Sadece içimi dökmek istedim.
Not: Sizi seviyorum
Geçen resimlerini gördüm. Aşık olmuş. Çok mutlu görünüyorlar. Kız da çok güzel.Benden daha genç ve daha güzel.
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Özgüvensiz, silik, amaçsız, bomboş biri...30 oldum hâlâ ciddi bir ilişkim olmadı. Hep birilerine tercih edildim. Hayata tutunmak her geçen gün daha da zorlaşıyor. Eee biz napalim diyeceksiniz. Haklısınız...Sadece içimi dökmek istedim.
Not: Sizi seviyorum

Son düzenleme: