• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevenle mi, benim sevdiğimle mi?

qalpsiz

sevgilisinin bitanesiiii
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
248
0
316
Bursa
Kızlar kaç gündür kafam çok karışık daha birkaç hafta önce burda sevgilimle mutluluğumu anlatan yorumlar atıyodum.

Konuya geçiyim benim bir senelik bir ilişkim var çok mutluyduk çok zor zamanlar atlattık ailevi sorunları beraber yaşadık sınavlara beraber hazırlandık ama bi süre sonra arada ne saygı kaldı ne bişey çok uyardım ama bikere gidince bidaha gelmedi ve ben bu durumdan çok rahatsız olmaya başladım. Biz çıkmaya başladığımızda ben açıktım yani şort bikini falan giyen biriydim ama ben en başından söylemiştim ona tesettüre girmek istediğimi o da tama aşkım kendi kararın ben seni her halinle severim demişti. Ve ben ilişkimizin 10. ayında kapandım vay efendim ben niye kapanmışım bide onun ailesi çok açık biraz ters geldi ona benim ailemde de açık sayılıdır yani o yüzden ben böyle gördüm kendi isteğim ve allah rızası içinde kapandım başta ben seni her halinle kabul ederim diyen adam gitti bana muhalefet olan bi adam geldi benden utandı kapalıyım diye buluşmayalım artık falan demeye başladı asla elini tutma dedi bana bunları evlilik hayalleri kurduğum adam söyledi. Siz düşünün ne kadar yıkıldığımı, üzüldüğümü. Bide kız arkadaşlarına hiç mani olamadım onlar hep onun arkadaşıydı o gözle bakmazdı ama kızlar ona o gözle bakıyodu ve bu bana ters bi olay. Artık aramızdaki saygı iyice azalmıştı hakaretler havada uçuşuyodu ve tatile gitti beni hepten unuttu geceleri söz hep konuşucaz diye söz vermişti her gece bi bahanesi var. Ben onun yaptıklarını yaptığımda kıyamet kopuyo ama o yaptığında ne var bunda oluyo, hep kendini haklı görür. Ve hep kendi başarısını mallarını mülklerini anlatıyodu bi ara ailelerimizin durumu aynı ama ben hiçbir zaman onun gibi yapmadım. Artık günde 10 mesajı geçmiyo ki biz telefonla yatar telefonla kalkardık şimdi ne yapıyo onu bile bilmiyorum. Saygı azaldıkça sevgide azaldı artık her mesajında içim kıpır kıpır olmuyo. Ve ailelerimiz çok zıt insanlar babamın beni vericeğini bile sanmıyorum.

Neyse bide benim eski sevgilim var aynı köydeniz ama sadece tatillerde falan gideriz ve geçen sene onu ilk defa görmüştüm hoşlanmıştım çıkmaya başlamıştık ama sadece 4 gün sürdü ne kadar bağlanabilirdik ki. Zaten ben sevmediğim sadece hoşlandığım için unutmuştum hemen. Ama o beni hiç unutmadı. Arada konuştuk ama ben ona karşı hep vicdan azabı çektim arkadaş kalmak istedim böyle bile çok mutlu olucağını söyledi ama sevgilim izin vermedi. Ve bayramda kapandığımı gördü çok yakıştığını sakın açılmamam gerektiğini arkadaşlarıma uyup yanlış kararlar vermememi söyledi.

2 haftadır eski sevgilimle mesajlaşıyoruz ama biz karar almıştık aylar öncesi onun bi sevgilisi vardı o zamanlar (bana böyle söylemişti beni unuttuğunu sanıyim vicdan azabı çekmiyim diye) benimle sevgilim vardı arkadaş olarak kalıcaktık ve öylede oldu naber merhaba düzeyinde ara ara konuştuk çünkü bayramda karşılaşıcaktık birbirimizi görmezden gelirsek ayıp olucaktı neyse sevgilimle olan sorunlarımdan bahsettim bana çok destek oldu o çocuk seni çok seviyo sakın bırakma dedi. Ama ben onun hala beni sevdiğini biliyodum. Bi gece yine konuşuyoruz itiraf etti ben seni hiç unutamadım ama sevgilinden ayrıl benimle ol demiyorum dedi onunla mutluysan onunla kal ama ben seni hiçbir zaman unutmucam dedi evlenirsemde bu mantık evliliği olucak dedi. Ve biz aynı köyden olduğumuz için düğünü falan duyucam davet edilicem bunları düşündükçe dayanamam diyorum ki o benim neyim oluyo diyorum sonrada sen sevmedin sen bıraktın bunları hakettin diyorum.

Kızlar sevgilimle zaten aram çok kötü bana 1 haftadır ne aşkım diyo ne bişey ben mesaj atmasam umrunda değilim sevgim azaldı farkındayım. Ve aklım hep eski sevgilimde gibi hala vicdan azabı çekiyorum ve sevgilimden ne kadar uzaklaştıysam onada o kadar yakınlaştım ama hep arkadaş sınırlarını aşmadan. Ve biz yüzük takmaya falan karar vermiştik işi resmiyete dökmeden onuda üzmeden bitirsem mi sonuçta o da artık beni sevmiyo anlıyorum. Ama şimdi demeyin madem o çocuğu unutamadın niye yeniden bi ilişkiye başlıyosun, ben onu unutmuştum nefret ederek ayrılmıştım bu içimde olanlar yeni yeni olan şeyler. Ama şuan onunla olursam çok mutlu olucakmışım gibi.

İnsanların ne dertleri var ben burda nelerle uğraşıyorum kusura bakmayın ama kimseye anlatamıyorum çıkmazdayım lütfen yardımcı olun desteğinize çok ihtiyacım var kızlar biraz karışık yazdıysam da kusura bakmayın :44:

ilk yorum benden gelsin:) eski sevgilinle mutlu olacakmssn gbi ya bak bu neden canm biliyormsn su an sevglnin sennle ilgilenmemesi sevgi göstermemesi ve onun yapmadıklarnı smdi eski sevgilinin yapıyor olması.. insanların doğasında sevgiye açlık var..o yüzden kendni ölçüp biçip tart.. su anki duyguların emn ol cok yanıltıcı olacaktır.. ve evlenmek içinde acele etme.. eski sevgilinin yaptğı seyler hoş değil tbiki ama o da onun standartları sonuçta sdce bunu dile getiriş tarzı çirkince olmuş :34: sakin ol.. ayrılacaksan ilk önce sevglnle bunun kararını ver bu aşamada eski sevglnle konuşma derim ben..çnkü seni etkileyecektr.. snra ayrılırsan konuşursun o zaman snn için daha iyi olur ..

ilk yorum benden gelsin:) eski sevgilinle mutlu olacakmssn gbi ya bak bu neden canm biliyormsn su an sevglnin sennle ilgilenmemesi sevgi göstermemesi ve onun yapmadıklarnı smdi eski sevgilinin yapıyor olması.. insanların doğasında sevgiye açlık var..o yüzden kendni ölçüp biçip tart.. su anki duyguların emn ol cok yanıltıcı olacaktır.. ve evlenmek içinde acele etme.. eski sevgilinin yaptğı seyler hoş değil tbiki ama o da onun standartları sonuçta sdce bunu dile getiriş tarzı çirkince olmuş :34: sakin ol.. ayrılacaksan ilk önce sevglnle bunun kararını ver bu aşamada eski sevglnle konuşma derim ben..çnkü seni etkileyecektr.. snra ayrılırsan konuşursun o zaman snn için daha iyi olur ..

çok teşekkür ederim canım rahatladım buraya anlatmak bile ne kadar içimi ferahlattı anlatamam. tavsiyelerine uyucam ve yarın sevgilimle bu meseleyi enine boyuna konuşucam bi sonuca vardırıcam böyle ikilemde kalmakta çok zor bişeymiş

Merhaba,
öncelikle konu başlığını okuyunca dedim geyik bi yazı çıkcak karşıma
ama hiç de öyle değilmiş
ve inan okurken hiç hakkında kötü bişey düşünmedim, o kadar masumane ve mahcup bir üslubun var ki...
şu an kendini kenara çekip sorman lazım, ben şimdiki sevgilimden ne bekliyorum diye...
ayrılmak istediğinden eminsen ve ileride onunla bir gelecek hayal edemiyorsan, al karşına konuş
ve ona durumu anlat, endişelerini sıkıntılarını vs... sanırım o seni afedersin de çantada keklik nasılsa beni seviyor bekliyor diye düşünüyor yani senin açından bakmadan kendi egosunu düşünüyor (kusura bakma sadece yazından bana yansıyanlar bu şekilde)
saygı azaldı demişsin, ben bu konuda biraz hassas olduğumdan herhalde direkt dikkatimi çekti
bence bir beraberlikte hiçbişey olmasa, saygı olması gerekir çünkü saygı, karşındakini her haliyle, olduğu gibi kabullenmektir
açık-kapalı fark etmez
ben de sonradan örtündüm ve etrafımda buna karşı çıkanlar da var ama saygı duyuyorlar bi şekilde... önemli olan da bu...
eğer ki seni değiştirmeye çalışıyor veya senin bu halinden memnun olmayan biriyse, ayrılmak daha doğru bir karar olabilir
diğer arkadaşa gelince...
o kadar güzel ki sana olan duyguları... seven sevdiği mutlu olsun diye elinden geleni yapar, ona koşulsuz destek olur, onun mutluluğu için kendi duygularından bile vazgeçer... anlattığına göre o çocuk seni gerçekten çok seviyor
ha onla birlikte ol diyemem, ama eğer onu düşünüyorsan, öncelikle var olan ilişkini noktalandırman lazım
sonrasında ise, arkadaş olarak görüşmenize devam edersiniz zaten birbirinize yazıldıysanız ne yaparsan yap mutlaka karşına çıkar
hem zaten bir beraberlikte saygı varsa, sevgi de muhabbet de hoşgörü de olur
ileride eşin olduğunda, beraber paylaşım çok önemli diye düşünüyorum eşten önce arkadaş olmak önemli yoksa herşey nefsi ihtiyaçtan ibaret değildir
sevdiğimle mi beni sevenle mi demişsin ya sorunda...
ben bazen bu soruyu sorarım kendime...
senin sevdiğin kişinin seni ne kadar sevdiğinden emin olamazsın ama seni seveni sen bir şekilde seversin
çünkü o sevgisiyle seni kendine çeker, onun sana olan sevgisi senin de onu sevmene vesile olur
ben de şahsen ileride beni çok sevecek birini sevmek isterim
aşk meşk bunlar hikaye, önemli olan saygı ve hoşgörü çerçevesinde olan bir muhabbet...
tart düşün öyle karar ver
onla olmasan da... en azından iyi bir arkadaşın olarak kalacaktır senin yüreğinde...
eğer ki şimdiki ilişkin bittikten sonra diğerine meylediyorsan bunu ona söyle... en azından bilsin
hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu versin
sevgiler...:16:

Canım bence ikisinden de sana hayır gelmeyeceği gün gibi ortada ne yazık ki. Eski sevgiline karşı sırf vicdan azabı duyduğun ve arkadaşında dediği gibi sevgilinin yapmadığı şeyleri yaptığı için bir yakınlaşman olmuş yani bu kesinlikle aşk ya da sevgi değil sadece duygu yanılması. Sevgilinle ise aranızda iki sevgiliye dair hiçbir şey kalmamış Kendin sevmediğini söylüyorsun bunda onun seni kırmış olmasınında payı var bence. Eski sevgilinle konuşmaman daha iyi çünkü hem o ister istemez umutlanıcak hemde seni yanıltıcak eğer onunla olabilecek olsaydın ilk çıktığınızda 4. günden ayrılmazdın. Sevgilinle oturun konuşun her şeyi ama içinde hiçbişey bırakmadan söyle sor sorularını mantıklı cevaplar alırsan devam etmende bi sakınca yok ama mantıksızsa gerçekten eksilmişse sevginiz sen sağ be selamet demekten başka yol yok gibi. Naçizane fikrim bu canım.

Merhaba,
öncelikle konu başlığını okuyunca dedim geyik bi yazı çıkcak karşıma
ama hiç de öyle değilmiş
ve inan okurken hiç hakkında kötü bişey düşünmedim, o kadar masumane ve mahcup bir üslubun var ki...
şu an kendini kenara çekip sorman lazım, ben şimdiki sevgilimden ne bekliyorum diye...
ayrılmak istediğinden eminsen ve ileride onunla bir gelecek hayal edemiyorsan, al karşına konuş
ve ona durumu anlat, endişelerini sıkıntılarını vs... sanırım o seni afedersin de çantada keklik nasılsa beni seviyor bekliyor diye düşünüyor yani senin açından bakmadan kendi egosunu düşünüyor (kusura bakma sadece yazından bana yansıyanlar bu şekilde)
saygı azaldı demişsin, ben bu konuda biraz hassas olduğumdan herhalde direkt dikkatimi çekti
bence bir beraberlikte hiçbişey olmasa, saygı olması gerekir çünkü saygı, karşındakini her haliyle, olduğu gibi kabullenmektir
açık-kapalı fark etmez
ben de sonradan örtündüm ve etrafımda buna karşı çıkanlar da var ama saygı duyuyorlar bi şekilde... önemli olan da bu...
eğer ki seni değiştirmeye çalışıyor veya senin bu halinden memnun olmayan biriyse, ayrılmak daha doğru bir karar olabilir
diğer arkadaşa gelince...
o kadar güzel ki sana olan duyguları... seven sevdiği mutlu olsun diye elinden geleni yapar, ona koşulsuz destek olur, onun mutluluğu için kendi duygularından bile vazgeçer... anlattığına göre o çocuk seni gerçekten çok seviyor
ha onla birlikte ol diyemem, ama eğer onu düşünüyorsan, öncelikle var olan ilişkini noktalandırman lazım
sonrasında ise, arkadaş olarak görüşmenize devam edersiniz zaten birbirinize yazıldıysanız ne yaparsan yap mutlaka karşına çıkar
hem zaten bir beraberlikte saygı varsa, sevgi de muhabbet de hoşgörü de olur
ileride eşin olduğunda, beraber paylaşım çok önemli diye düşünüyorum eşten önce arkadaş olmak önemli yoksa herşey nefsi ihtiyaçtan ibaret değildir
sevdiğimle mi beni sevenle mi demişsin ya sorunda...
ben bazen bu soruyu sorarım kendime...
senin sevdiğin kişinin seni ne kadar sevdiğinden emin olamazsın ama seni seveni sen bir şekilde seversin
çünkü o sevgisiyle seni kendine çeker, onun sana olan sevgisi senin de onu sevmene vesile olur
ben de şahsen ileride beni çok sevecek birini sevmek isterim
aşk meşk bunlar hikaye, önemli olan saygı ve hoşgörü çerçevesinde olan bir muhabbet...
tart düşün öyle karar ver
onla olmasan da... en azından iyi bir arkadaşın olarak kalacaktır senin yüreğinde...
eğer ki şimdiki ilişkin bittikten sonra diğerine meylediyorsan bunu ona söyle... en azından bilsin
hakkında ne hayırlıysa Rabbim sana onu versin

ilkönce bu konuyu buraya açmadan önce o kadar düşündüm kii acaba nasıl karşılarlar bak sevgilisi var ama başka bi erkekle konuşuyo falan diye düşünenler olur mu dedim ama yorumunuzu okurken o kadar duygulandım ki benim gibi düşünen birinin daha olduğunu öğrenmek ayrı bi mutluluk kattı gerçekten çok teşekkür ederim bütün tavsiyelerinize uyucam evet benim içinde saygı çok önemli bi ilişkinin demirbaşı o olmazsa bi süre sonra gerçekten çocuk oyuncağına dönüyo tekrar çok teşekkür ederim :16:

Canım bence ikisinden de sana hayır gelmeyeceği gün gibi ortada ne yazık ki. Eski sevgiline karşı sırf vicdan azabı duyduğun ve arkadaşında dediği gibi sevgilinin yapmadığı şeyleri yaptığı için bir yakınlaşman olmuş yani bu kesinlikle aşk ya da sevgi değil sadece duygu yanılması. Sevgilinle ise aranızda iki sevgiliye dair hiçbir şey kalmamış Kendin sevmediğini söylüyorsun bunda onun seni kırmış olmasınında payı var bence. Eski sevgilinle konuşmaman daha iyi çünkü hem o ister istemez umutlanıcak hemde seni yanıltıcak eğer onunla olabilecek olsaydın ilk çıktığınızda 4. günden ayrılmazdın. Sevgilinle oturun konuşun her şeyi ama içinde hiçbişey bırakmadan söyle sor sorularını mantıklı cevaplar alırsan devam etmende bi sakınca yok ama mantıksızsa gerçekten eksilmişse sevginiz sen sağ be selamet demekten başka yol yok gibi. Naçizane fikrim bu canım.

Aslında haklısın bunu da çok düşündüm sevdiğim için mi yoksa vicdanımı rahatlattığım için mi mutluyum diye. Daha bi karara varamadım açıkçası. Sanada çok teşekkür ederim canım dualarınızın eksik etmeyin üzerimden :16:

ilkönce bu konuyu buraya açmadan önce o kadar düşündüm kii acaba nasıl karşılarlar bak sevgilisi var ama başka bi erkekle konuşuyo falan diye düşünenler olur mu dedim ama yorumunuzu okurken o kadar duygulandım ki benim gibi düşünen birinin daha olduğunu öğrenmek ayrı bi mutluluk kattı gerçekten çok teşekkür ederim bütün tavsiyelerinize uyucam evet benim içinde saygı çok önemli bi ilişkinin demirbaşı o olmazsa bi süre sonra gerçekten çocuk oyuncağına dönüyo tekrar çok teşekkür ederim :16:

rica ederim.:34:
ben bu siteye üye olduğumdan beri elimden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyorum zaman geçtikçe burada konular okudukça saygım artıyor insanlara karşı... çünkü hepimiz farklıyız, yaşadıklarımız, ailelerimiz, hayata bakışımız, yetiştirilişimiz ve kendimizi nasıl yetiştirdiğimiz de farklı... yorum yaparken de ben olarak değil de... karşı tarafın anlattıklarından yola çıkarak empati kurarak yazmak gerek... yargılamak kolaydır önemli olan yardımcı olmak, inşallah bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana:16:
henüz 20 yaşındaymışsın ama hiç de ergen psikolojisi gibi gelmedi bana yazdıkların, yaşına göre yeterince büyümüşsün merak etme:34:
yüreğinin sesini dinle...

şu andaki sevgilinin ilgisizliğinden dolayı eski sevgilin cazip geliyor. biz kadınlar ilgiyi severiz. eee biraz da istediğimiz şeyleri duyunca hemen mest oluruz.
sevgilinle çookkk ayrıntılı şekilde kafana takılan herşeyi konuş.eğer cevapları seni tatmin ederse ve sana gerçekten saygı duyduğuna inanırsan( görüşlerine ,tarzına) biraz daha şans verirsin.
olur da istediğin cevapları alamzsan ayrılırsın ama eski sevgilinle başlama sakın.:20::20: sen şu an bir boşluktasın ve sağlıklı kararlar alamazsın. kendine biraz zaman ver.
eski sevgilinin ilgisi seni yanıltmasın.
evlilik çokkkkk farklı. bir evin içinde beraber yaşayacaksın. aynı yatağa gireceksin.çamaşırı, yemeği bilmem nesi var bunun. inan sevmediğin birisiyle evlenirsen bunlar asla çekilmez.seni çok sevsin, el üstünde tutsun, bir dedğini iki etmesin ama yine de sana her yaptığı batar bir süre sonra:50::50:

rica ederim.:34:
ben bu siteye üye olduğumdan beri elimden geldiğince tarafsız olmaya çalışıyorum zaman geçtikçe burada konular okudukça saygım artıyor insanlara karşı... çünkü hepimiz farklıyız, yaşadıklarımız, ailelerimiz, hayata bakışımız, yetiştirilişimiz ve kendimizi nasıl yetiştirdiğimiz de farklı... yorum yaparken de ben olarak değil de... karşı tarafın anlattıklarından yola çıkarak empati kurarak yazmak gerek... yargılamak kolaydır önemli olan yardımcı olmak, inşallah bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana:16:
henüz 20 yaşındaymışsın ama hiç de ergen psikolojisi gibi gelmedi bana yazdıkların, yaşına göre yeterince büyümüşsün merak etme:34:
yüreğinin sesini dinle...

tekrar desteğiniz için çok teşekkür ederim olaylara başka bi boyuttan bakmama çok yardımcı oldunuz hepiniz, evet yüreğimin sesini dinlicem artık kendi mutluluğumu düşünücem :16:

şu andaki sevgilinin ilgisizliğinden dolayı eski sevgilin cazip geliyor. biz kadınlar ilgiyi severiz. eee biraz da istediğimiz şeyleri duyunca hemen mest oluruz.
sevgilinle çookkk ayrıntılı şekilde kafana takılan herşeyi konuş.eğer cevapları seni tatmin ederse ve sana gerçekten saygı duyduğuna inanırsan( görüşlerine ,tarzına) biraz daha şans verirsin.
olur da istediğin cevapları alamzsan ayrılırsın ama eski sevgilinle başlama sakın.:20::20: sen şu an bir boşluktasın ve sağlıklı kararlar alamazsın. kendine biraz zaman ver.
eski sevgilinin ilgisi seni yanıltmasın.
evlilik çokkkkk farklı. bir evin içinde beraber yaşayacaksın. aynı yatağa gireceksin.çamaşırı, yemeği bilmem nesi var bunun. inan sevmediğin birisiyle evlenirsen bunlar asla çekilmez.seni çok sevsin, el üstünde tutsun, bir dedğini iki etmesin ama yine de sana her yaptığı batar bir süre sonra:50::50:

sevgilime bu durumdan çok rahatsız olduğumu artık beni eskisi kadar sevip sevmediğini sordum tabi o da gelip evet sevmiyorum demez uzağız çok görüşemiyoruz diye böyle oldu falan diyor ama iki insanın arasına ne kadar mesafe girerse girsin gerçek aşksa böyle sorunlar yaşamaz dedim geldiğimde konuşucaz böyle telefondan konuşulacak şeyler değil dedi, artık sadece bekliyorum akışına bıraktım ama artık o mutlu olsun diye kendimi ezdirmicem kendi mutluluğumu düşünücem. Eski sevgilimlede arama belli bir mesafe koydum zaten kafamın karışık olduğunu biliyo daha çok bulandırmak istemediğini söyledi. Tavsiyelerinize uyucam çok teşekkürler :16:

Back
X