Beni sevmeyen birinden hoşlanıyorum yada takıntı halinr getirdim.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba hanımlar. Ben 32 yaşında bekar bir bayanım. Uzun zamandir yanlizim çünkü kalbim bir türlü atmıyordu. Yaklaşık 6 ay önce bulunduğum bölgeye tayinle geldim. Burada bir çocuk var 30 yaşında serseri ruhlu bir ic anadolu çocuğu. Baslarda bundan nefret ettim çünkü kaba saba serserinin biri. Sonra birlikte çalışmaya basladikca birbirimize baya takılarak sohbet etmeye basladik. Sohbet derken o beni gomuyor ben onu:) neyse fark etmeden bu serseriden hoslanmaya basladim ozellikle fiziksel çekim diyelim. Ona dokunmak yada yaninda olmak ıstiyorum sürekli. Bir iki haftaya kadar ondan da ayni elektirigi alıyordum çünkü surekli el şakaları yapıyordu. Neyse gel zaman git zaman bu adam yalnız kaldığımızda benimle hic konusmaz ancak baskalarinin yanında bana laf atar rahat konuşur jhaline geldi. Ustelik onlarin yanında 2 kez de bacım dedi. Artık anladim ki bende gönlü yok ama ben onu düşünmeden yapamıyorum. Hele dün aksam birlikte çalışırken beni yok saymasi beni o kadar cok üzdü ki. Ne yapmalı da bu takıntı yada hoslantidan kurtulmalı? Mantığıma uymayan ancak birlikte olmak içinde yanip tutustugum bu adamı nasıl unutabilirim? Ayrica baska kadınlarla konusurken cok kıskanıyorum of aynı is yerinde bu duruma nasıl katlanacağım bana oneri verin lütfennn..

Kaba saba, serseri ve mantığınıza uymayan biri. Sadece fiziksel çekimle olmaz ki karşılıklı bile değil sanırım.
Duygularınızı değil mantığınızı dinleyin.

yani hepimiz ergenken serserilerden hoşlandık da uzak durun el şakası laf sokmalar falan bunlar için olgun yaştasınız bu tiplerle evlenilmez

30 yaşında hala serseri kafası yaşayan birinden koşarak uzaklaş.

Ahhh biz kadinlar nerde serseri var ona kapiliriz demisti ferhunde...

Serseri ruhlulardan uzak dur hele ki 30 unu asmis. Haa sen de serseriysen olabilir. Ama bu yastan sonra zor olur

Tabi zevk meselesidir de, anlayamıyorum ya; el şakası yapan ve kaba konuşup laf sokarak iletişim kurmaya çalışan birinden niye, neden, nasıl hoşlanılır? Bunların itmesi gerekmiyor mu insanı? İlkokul bebesi mi bu ya? :olamaz:
Valla anaokuluda olabilir. Baslarda bende nefret ediyordum hatta görmek bile istemiyordum. Ama ne oldu bilmiyorum birden hoslanmaya başladım sohbet etmeye gulmeye eglenmeye başladık. Bir baktım ki adami görmeden yapamıyorum ayrica kendime bakmaya basladim surekli gülümser hale geldim. Kisacasi ayvayi yedim bu yaştan sonra. Kac yıldır kalbim kimseye atmazken simdi böyle sacma sapan durumun içindeyim.

Kaba saba, serseri ve mantığınıza uymayan biri. Sadece fiziksel çekimle olmaz ki karşılıklı bile değil sanırım.
Duygularınızı değil mantığınızı dinleyin.
Bende kurtulmaya calisiyorum bu durumdan o yüzden yardim istedim zaten kafami nasıl meşgul ederim nasil yeniden birseylere umutla bakarim diye. Onu gormeme fikri bile canimi acıtıyor. Dediğiniz gibi fiziksel cekim cokkk fazla.

Baya gömmek.. fiziksel özelliklerimden tutunda zekama kadar 😂 ya biliyorum cok ama cok sacma ama hoşlanıyorum neden bilmiyorum ama hoşlanıyorum.
Aşağılanmaktan hoşlananlara ne denir biliyor musunuz?

Bakınız mazoşist

1. aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).

yani hepimiz ergenken serserilerden hoşlandık da uzak durun el şakası laf sokmalar falan bunlar için olgun yaştasınız bu tiplerle evlenilmez
Bunları bende biliyorum dedigim gibi isin icinden çıkamıyorum. Inanilmaz bir cekim var ona karsi. Hani derler ya kadın olduğunu hatirlamak diye oyle iste. Kendime bakmaya basladim gulumsemeye daha cekici hale geldim. Simdi nasil kurtulacagim bu durumdan bende bilmiyorum. Zaten onun bende gönlü de yok biliyorum. Kac kez bacim dedi ama sonra da capkin bakis atıyor benmi yanlis anlıyorum bilmiyorum.

Erkeklerin bacım demesi kadar beni iten bir şey yok. Çok arabesk geliyor bana. Ayrıca el şakası yapılması hoşunuza gidiyor mu cidden?
Tabiki gitmiyor kac kez kavga ettik. Bakin bu anlattıklarımın hic bir mantigi yok biliyorum ama dedigim gibi inanilmaz derecede onu düşünüyor onunla hayaller kuruyorum. 19 yasima geri dondum sanki. Nesem artti kadin oldugumu hissettim. Keske bu duygulari normal bir iliski icersinde yasasaydim ama ozlemisim bu duyguları o kadar soyleyebilirim.

Aşağılanmaktan hoşlananlara ne denir biliyor musunuz?

Bakınız mazoşist

1. aşağılanmaktan, kendisine eziyet edilmesinden, ruhsal ya da fiziksel acı verilmesinden hoşlanan (kimse).
Sanirim bu benim baska izahı yok çünkü.. böyle birseyden nasıl sadistce zevk alıyorum bilmiyorum. Boyle bir insan icin nasil deli oluyorum onu da bilmiyorum.

Back
X