- 26 Şubat 2018
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Elifberenk27
Ctesi akşam kalktım yanına gittim bir anda verdiğim bir karardı. Gaziantepten hataya gittim. Cvp vereceğini düşünmüyordum varmadan 15 dk önce instagramdan yazdım( numarasını dğiştirmiş ve bana vermedi) neyse instagramdan cvp verdi orda olduğumu söyledim 5 dk içinde yanıma geldi. Normalde ben öğretmemevinde kalırdım birlikte kalacağız dedi yeri ayarladı gittik.
- ayrılığımızdan nedenlerden sorunlardan hiç bahsetmedi.
- 3-4 kişi ile görüşmüş birisiylede öpüşmüş ben sinirlenince beni sevmiyorsun kıskandığını söyleme bana dedi.
- biz aydıldık istediğimle görüşürüm bunun için bana surat yapma dedi. Baktım karşımda başka bir adam var geçtim odaya uyuyup uyanıp yola çıkmak oldu tek derdim geldi yanıma banı sarıldı bütün gece bana sarılarak uyudu. Sabah kahvaltıdan sonra yola çıktım. Kaldığımız yer evine 20 km uzaktı onu evine bırakmadım bastım gittim
( arabadan inerken sarılmadım öpmedim ben giderken durdu izledi ben de aynadan ona baktım içim acıyor kızlar bu neydi şimdi kalbim ağrıyor nolur yardım edin bana.
- ayrılığımızdan nedenlerden sorunlardan hiç bahsetmedi.
- 3-4 kişi ile görüşmüş birisiylede öpüşmüş ben sinirlenince beni sevmiyorsun kıskandığını söyleme bana dedi.
- biz aydıldık istediğimle görüşürüm bunun için bana surat yapma dedi. Baktım karşımda başka bir adam var geçtim odaya uyuyup uyanıp yola çıkmak oldu tek derdim geldi yanıma banı sarıldı bütün gece bana sarılarak uyudu. Sabah kahvaltıdan sonra yola çıktım. Kaldığımız yer evine 20 km uzaktı onu evine bırakmadım bastım gittim