Beni sevmiyorsa neden sarılıp uyudu?

Elifberenk27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11
3
1
33
Ctesi akşam kalktım yanına gittim bir anda verdiğim bir karardı. Gaziantepten hataya gittim. Cvp vereceğini düşünmüyordum varmadan 15 dk önce instagramdan yazdım( numarasını dğiştirmiş ve bana vermedi) neyse instagramdan cvp verdi orda olduğumu söyledim 5 dk içinde yanıma geldi. Normalde ben öğretmemevinde kalırdım birlikte kalacağız dedi yeri ayarladı gittik.
- ayrılığımızdan nedenlerden sorunlardan hiç bahsetmedi.
- 3-4 kişi ile görüşmüş birisiylede öpüşmüş ben sinirlenince beni sevmiyorsun kıskandığını söyleme bana dedi.
- biz aydıldık istediğimle görüşürüm bunun için bana surat yapma dedi. Baktım karşımda başka bir adam var geçtim odaya uyuyup uyanıp yola çıkmak oldu tek derdim geldi yanıma banı sarıldı bütün gece bana sarılarak uyudu. Sabah kahvaltıdan sonra yola çıktım. Kaldığımız yer evine 20 km uzaktı onu evine bırakmadım bastım gittim :(( arabadan inerken sarılmadım öpmedim ben giderken durdu izledi ben de aynadan ona baktım içim acıyor kızlar bu neydi şimdi kalbim ağrıyor nolur yardım edin bana.

Erkek milletine akil ermiyor bazan. Seni arayip sormayani sen neden ariyorsun? Kendi keyfine bak en iyisini yapmisin

Kusura bakmayin sizi incitmek icin soylemiyorum ama o kadar ayagina kadar gidince, sizinle yatabilecegini bir gecelik kacamak yapabilcegini dusundugu icin sizi evine davet edip, yaninizda yattigini dusunuyorum.

Seven adam birakmaz. O sizi birakmis, ustune baskalari girmis hayatina.
Haklısın :( bu durumu nasıl atlatacağım inan bilmiyorum :( kalbim hasta oldu resmen:((

Senden sonra 3 4 kişiyle birlikte olması senı çoktan unuttuğu anlamına gelir.
Sarılıp yatmasıda zaten bulmuş kızı sarılıp yatmasınmı. Bu adam ayran gönüllü :işsiz:
Senin ne derece onu sevdıgın ortada ama artık bu adamın peşinden gitme
Sevginin onlar için bir önemi yok haklısın... yatarda öper de...

Benim kocamda son kavgaya kadar hep sarilirdi.hafta sonlari uyuyamazdm sarılcak diye. Ama ayrildik hic gitme demedi sevmese oyle sarılirmiydı. Sevse ayrilabilir miydi....

Sarılıp uyumak çoğu kadın için sevgi gösterisi olsada erkek kafası aynı şeyi düşünmüyor maalesef. O yüzden bazı şeylere o kadar anlam yüklememek lazım.

Onlarin dusuncesi ne peki sizce
Toplumun erkek çocuğuna verdiği özgürlük, sonsuz anlayış, sen erkeksin kafası en ufak bir yakınlaşmayı bile kafalarında farklı yerlere çekmelerine sebep oluyor. Sarılıp uyumak sizin için bir sevgi gösterisi olabilir ama onun için bazı şeyler için bir başlangıçtır belki.

Toplumun erkek çocuğuna verdiği özgürlük, sonsuz anlayış, sen erkeksin kafası en ufak bir yakınlaşmayı bile kafalarında farklı yerlere çekmelerine sebep oluyor. Sarılıp uyumak sizin için bir sevgi gösterisi olabilir ama onun için bazı şeyler için bir başlangıçtır belki.
Yani evet evli degilse farkli dusunebilir baska amaclaruna ulasmak icin baslangctr diye ama evliyken buna gerek yok ki zaten sevmese sarilmaz diye düşunuyorum

Sizin sevdiğinizi bildiği için belki sevişiriz diye düşünmüştür.

Acı ama gerçek bu. Sevse öyle davranmaz.

Back
X