- 25 Şubat 2016
- 31
- 16
- 3
- 40
- Konu Sahibi iyi olma kendin ol
-
avukat değilim bazı sorunlara cevap veremeyebilirim ama çocukları sen istemedikçe senden alamaz.ama sen çocukları istemiyor musun çünki çocukları da yanına al diyebilir yazmışsın.evi terk etmekde boşanma durumunda karşı tarafa koz vermek diyebiliyorum.Şimdi evi ayırmadan birşey yapamayacak miyim?
çocuklara tek bakamaz ama en iyi avukatı tutup vermemek için elinden geleni yapacaktır.zaten arada yüzleri i bile goremezsin tehdit leri ediyor.
Aklimdan geçenleri biliyor aslında.bigun bitecek..ama geçen cesaret edemezsin diyordu.nereden başlamalı? Şimdiden gidip dava acarsam aynı evde yasayamayiz.ben her yerde yasayabilirim ama çocukları da al diyebilir.ters kose yapacajtir,bekliyorum.
İnsanın hayatta yalnız olduğunu anlamasi zaman almamaliymis
çok üzüldüm hikayenize.
boşanma durumunda çocuklarınız sizden hesap sormaz hatta anne şiddet gördüğün değerin olmayan bu evliliği bitirdiğin için teşekkürederiz bile diyebilirler.çünki kocanızın şiddete meyili var belli bu gün iyi ama yarın yine bir şey yapabilir çocuklar büyüdükçe de bunu anlar hale gelir.
bir an önce kurtulmanızı diliyorum.
Çocuklarımı istiyorum yalnızca arkamda kimsenin olmadığını çok iyi biliyor.babam rahmetli zaten.al da git derse hiç gitmek istemesende anneme gitmek zirunda kalirim.cocuklarin düzeni bozulmasın ve çıkıp gitsin istiyorum.o da bunu yapmayacak.ecden ayrilirsam ev tut eşya al biraz zamana ihtiyacı m olucak.para biriktirum.avukat değilim bazı sorunlara cevap veremeyebilirim ama çocukları sen istemedikçe senden alamaz.ama sen çocukları istemiyor musun çünki çocukları da yanına al diyebilir yazmışsın.evi terk etmekde boşanma durumunda karşı tarafa koz vermek diyebiliyorum.
Sadece ilk bir yıl arkadaşım,annene de, zorluklara da bir yıl katlanman yeterli gelecek;ama bu adama bir ömür katlanma...
Allah yardımcın olsun.
son durumu anlayamadım adam duzeldi ama siz mi affedemiyorsunuzBurayı yıllar önce bilmiyordum.dertlesecek yer arıyordum.bi de goremediklerimi gösterecek insan.bu ne annem oldu ne de bir başkası.tup bebek tedavilerinde yazmıştım ama böyle bi forum old.bilmiyordum.
Benim saçma sapan bir evliliğim oldu.sabrim bittiğinde evliligimi bitirmek istedim,kandirildim(.gunu kurtarmış kendileri.)
Bi psikolog a da gittim.dinledi konuştuk.ilac yazdı.emzirdigim için biraktiramadim.a annenden destek al dedi.( Evladını düşünen bir annem olsaydı çoktan huzur dolu bi hayatım olurdu.annem olayını ayrı soracagim size)
Geçen gece artık beni sevmiyorsun niye aynı evde yaşıyoruz diye sordu! Yaşamaya mecburum çünkü.ikizlerim var 1.5 yaşında ve bana destek olabilecek bi annem yok.
Evliliği toparlamak istedikce battik ve bir gece bana çek git dedi kolumdan itekledi kapıya carptim.gittim darp raporu aldım ve oradan anneme. Gecenin kaçı sessiz konuş diyen, ve sahurunu yapıp yattı annem.
Sabahında eve geldim iki bebeği alıp gitmek.nereye ve kime bilmeden ama yine bir boğuşma yaşadık.
Evlilik ne berbat bir şeymiş..zamanında doğru kararlar verip,onun gözyaşına kandiğım için devam etmiş,yalan dolan..ne safmisim.
Simdi eşim ailesini(babası ve gorumcem)bi kenara bıraktı.nr istersem oluyor.o istediğim birlikte h.sonu geçirelim istekleri il dışına gidelim teklifleri ile dolu ne aci..içime bi öküz oturdu adam yeni adam oluyor.kotu olmak çok kolay,ben evlendiğinde iyi olmak,iyi geçinmek istemiştim.hatam bu..eşimin söylediği bu kadar iyi olmasaydın.bacak bacak üstüne atıp x iş sahibiyin ben deseydin.
Yine iyice karıştırdım biliyorum.inanin psikolog bile bunca şeye nasıl sabrettim dedi.gozyasi akıtan biri i goreyim yolda da olsa derdini çözmeye çalışan ben,zaten gözyaşları ile aldatildim.
Nasıl bir evlilik devam e diyor.tarifi yok!!!sacma sapan..kimseyle gorusmuyorum ne onun yakinlari ne de annemle.iyimiyiz bilmiyorum,iyilesuyor gibi.
Tek sorun ben hayatımı onunla devam etmek istemiyorum.annem destek olsaydı,6 ay olmuştu ayrılmış olurduk.
Bosananlar nereden ve nasıl başladı?ikizlerimin en azından kreş yaşı gelmeli.3 yaşı bekleyeceğim fakat ömrümün 15 yılı kaldiysada huzurla yaşayacağım.
Çocuklarım hesap soracak olursa,ki hiç günahları yok..babalari cvp versin istiyorum.
Yapamiyorum aynı evde.hayat cok mu zor olucak.ama içimdeki o ağır dağ erir belki..
Bosananlar yardım edin
Tüp bebek tedavisi evresinde bu adamın ne oldugunu anlamadınızmı?
Neden bu evliliğe şans verir gibi cocuk yaptınız ki.?
Ben bu adamın ne olduğunu hep anladım,anlamisim.ama o ne ailesinden nede benden vazgecmek istemediği için yalanlarla doldurmus herşeyi.
Tek sorunu babası olarak gösterdi bana.ve çocuğum oldu.gunda artık benim hayatımı da dolduracak biri olucakti.mesafeli olucaktim..olmadı..
Evliliğin ilk gününden itibaren yaptığı hataların farkında.keske bencil olsaydın,olsaydik diyor..
Yasanacaklar varsa gun gelecek zaten.. bekliyorum..1000 defa dusunmusumdur tedaviye girme işini yuzbunjez dusunmeliymidim.evlatlarin hiç günahı yok..hayattaki tek pusmanligim bu biliyor musun
son durumu anlayamadım adam duzeldi ama siz mi affedemiyorsunuz
Evt,adam adam oldu.ben ben diilim artik.hic birşey yapmak istemiyorum.kesin ve net kardeşi babası ile gorusmeyecegimi bir kez lafını açarsa ilkinde kiyamadim evlatlarima ama bırakıp gidecegimi soyledim..
En başından bu küçük beyinleri çok da korkytmamak gerekmiş.bu kez de adam sen çekip gideceksin diye yalan söylüyor, yalanlar ortaya çıkınca toparlanmiyor hiçbirşey.
ben bır sey anlamadım cok karısık yazmıssınız annenızı suclamayı bırakın bence kocaman kadınsınız ıstersenız bır ylunu bulursunuz bulamazsanız da annenızı suclamayın
5 aylık evliykrn kaybettiğimiz kv den kalan tüm çileyi ben çektim.evimi kapattırdı eşim kp yaşamak zorunda bırakıldım.6 ayin sonunda artık dayanamıyorum diye annene gidip agladığımda sensin gelin bakacaksın diyen annem,dogum sonrası gorumcemle tartıştı.annemi aramış ağlamış.beni ariyor annem hesap sormaya niye uzuyor musun onu? Eşini niye arayıp hesap sorması?
Darp raporu alıp gittim,sahurunu yapıp yattı.aldigin kararın arkadinda olurum demedi.
İki bebeğe yetişemiyorum.defalarca yardımcı ol dedim evi tasimsk icin aylarca eşimle kavga ettim.esimi ikna ettiğim gün bizdeydi,esim gelmeden çekti gitti.g.. gibi bıraktı arayıp sormadi
Üzerine vana mi sordun iki tane koydurmasaydin dedi.neler cektigimi biliyor sanki de
Daha neller var..evet çevrede girdiklerinde gibi bi annem olsun isterdim.cocuklarim 15 aylık olunca aramış,bakici bulma ben torunlarima bakacağım deyip ozur diliyor..
Ne ala demi..herkes işine geldiği davranıp durust olamıyor,sonra ben gerçekleri yüzüne söylüyorum diye ne yapacaklarını sasiriyorlar.
Anne kavramının ici bos bende..kinada toplananlar da çocukların deyip,kendisi almış haberim yok.kv sordu düğün sabahı..sen anneysrn bunlari yasatmazsin evladına.ev aldık toplu para yaptırmanız gerekiyordu birde..
Çok ofkeliyim..aynı şehirde yapayalnız..ama annemin insanlar ne diyecek diye yaşadığını görebilseydim,hersey farkli olurdu..
benim eşimde çok problemli akılsız biriydi.nasıl olduysa ne desem yapmaya başladı ama ben güvenmiyorum iyiliği beni zerre etkilemiyor bağlamıyor.her gece kafamda bir sürü soru neyin planı bu iyilik düşünün o seviyedeyim.ikiyüzlü olup gülüp geçeseksin ve çocukların kreş yaşına geldiğinde çat diye davanı açacaksın.bende bekliyorum evlilik bana oyun oynamayı öğretti ne kadar acı bilemezsin ailemde her zaman şeffaflık gören ben ikiyüzlülüğü oynamayı öğrendim.sabret rabbim zamanı su gibi akıtsın
Sabır bitti,ben dolup tastigimi defalarca soyledim.tartismadi hic.simdi tartissak da çözüm bulamıyoruz.onun babasının insana ihtiyacı varmis,o yüzden hiç konuşmamış..sesini yükseltmemis..
İnsanlar aynı evde 3 yıl birini tanıyamaz mi.taniyamiyormus.3 yıl çocuğum yokken nasıl gerçek yüzünü göremedim diye düşünmekten yiyorum kafayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?