Beni sinir etti

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba bugün benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk ve ıkı kiz arkadaşım buluştuk. Arkadaşlarıma güveniyorum orada sorun yok ama çocuğa güvenmiyorum. Biz buluştuk çocuk sürekli bir yakın arkadaşıma adı ile seslenip napıyorsun işte sürekli falan konuştular. İşte sürekli bir dikkat çelme çabaları. Bana surekli söylesin böylesin demeler dalga geçmeye çalışıyor gibi geldi. Bardağı tasıran son nokta su oldu. Çocuğu ben aradım buluştuktan sonra işte işim var dedi arkadaşıma mesaj armış napıyorsunuz diye ben mi haksızım ya vok kötü oldum

Merhaba bugün benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk ve ıkı kiz arkadaşım buluştuk. Arkadaşlarıma güveniyorum orada sorun yok ama çocuğa güvenmiyorum. Biz buluştuk çocuk sürekli bir yakın arkadaşıma adı ile seslenip napıyorsun işte sürekli falan konuştular. İşte sürekli bir dikkat çelme çabaları. Bana surekli söylesin böylesin demeler dalga geçmeye çalışıyor gibi geldi. Bardağı tasıran son nokta su oldu. Çocuğu ben aradım buluştuktan sonra işte işim var dedi arkadaşıma mesaj armış napıyorsunuz diye ben mi haksızım ya vok kötü oldum
Senden degil de arkadasindan etkilenmis bence

Kızlar arkadaşım mesaj attı bana bunu attı diye bende dedim açıkça sana yürüyor dedim o da saçmalama dedi sen sanki bugün biraz kıskandın sanki bize öyle geldi diyor ya kıza bir şey demiyorum ya çok kötüyüm

Çocuk maymun iştahlı kimi bulursa ona yürüyor, yol ver gitsin.

Bir de niye konusmuyorsun falan dedi ya diyemedim bir şey sen ne hadsiz adamsın diye çok kotu oldum kızlar arkadaşımda ne alakası var diyip duruyor

Sessizce uzaklaş canım, ondan ne köy olur ne kasaba. içine sinmemiş seninde, hiç zaman kaybetme boşuna.

Back
X