Beni tanıyamamış

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
Kafayı yemek üzereyim konuyu yeniden anlatiyorum kusura bakmayin telden yazdigim icin sorun oldu bugun okuldan ciktim duraga gidiyordum bayan hocamla karsilastik beraber yuruduk sonra baska erkek olan hocam sizi birakayim dedi arabasiyla (bu hocam gecen yillarda bi kiz arkadasimls birliktelik yasadi bana anlatiyodu ) neyse ayip olmasin diye kabul ettim bindik arabaya biner binmez erkek arkadasima mesaj attim iste ali hoca bizi birakiyo kiyameti kopardi ama hani ben kotu niyetle binmedim ki hocamin bana karsi ters bi hareketi yok bir suru laf soyledi sen o hocayi biliyosun nasil biri nasil binersin o arabaya sabahtan beri anlatiyorum anlamiyo ayrildik bu yuzden senin niyetin iyi fakat hocanın kotu biri srni gorse onun arabasinda ne der artik tuy bitti dilimde anlamiyor beni ne yapacagimi bilmiyorum artik umarim aciklayici olmustur tekrar sorry

Son düzenleme:
Ogrenelim tatlim ne olmus anlayamadikki bisey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

terbiyesiz adam / kadın nasıl tanıyamaz sizi yaa inanamıyorum :53::53::53::47:

Son düzenleme:
Ogrenelim tatlim ne olmus anlayamadikki bisey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun hocamla bayan okulda duraga kadar yuruduk başka bi hocamız arabyla önümüzde durdu gidecgnz yere bırakayım dedi bende ayıp olmasın diye bindim bu hocada geçen yıllarda bi arkadaşımla birlikte oldular sevgilimde biliyo dedim x hoca bırakıyo kopardı kıyameti

bakıyorum bakıyorum..allah allah..yazılan bırşey varda ben mı goremıyorum dıyorum..
sonraları anladım ben onu:)
jeton işte..

Kuzlar bende çok isterdim gülmeyi telden yazdım olmadı yorumlara cevap atabiliyorum mazur görün beni maalesef kötü niyetim olmadan bindim o arabaya nelerle suçladı beni

bugun hocamla bayan okulda duraga kadar yuruduk başka bi hocamız arabyla önümüzde durdu gidecgnz yere bırakayım dedi bende ayıp olmasın diye bindim bu hocada geçen yıllarda bi arkadaşımla birlikte oldular sevgilimde biliyo dedim x hoca bırakıyo kopardı kıyameti

bişi anlayan var mı? :53::53::53:

Back
X