Beni terbiyesizce sözlerle denemis :S

jelly_bon

OffYineKapaliTümKapilar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
86
0
86
Almanya
Kizlar, tanisma faslinda oldugum biri var, suan sadece telefonlasiyoruz, iki defada bulustuk, arkadas ccevresinde tanistik.
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin. Daha önce böyle konusmazdi, son bir aydir böyle konusmaya basladi.
Her seferinde tamam yeter sus abartma diyorum.
Tamam tamam saka yaptim deyip susuyor.
Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.
Bende tabi her lafina karsilik verdim.
Bu sabahta aradi, kavga ettik, neymis efendim ben ona gercek yüzümü göstermisim, beni denemis simdiye kadar bu tür konusmalariyla.
Anlamadim denemek ne demek, olurmu böyle sacmalik.Gercek yüzümü görmüs ne demek.
Dedim ona ben bugüne kadar senin o igrenc laflarini dinledim, ben karsilik verince, ne bu hareketler dedim.
Yok bilmem beni denemis, gercek yüzümü ortaya cikartmak istemis.
Terbiyesizce konusmalarla bir insani denermi insan ya.
Bide demezmi seni birdaha aramiyorum, sen yoluna ben yoluma

son yorumum 5. sayfada, orda daha net bi sekilde acikladim herseyi :)

Son düzenleme:
Kizlar, tanisma faslinda oldugum biri var, suan sadece telefonlasiyoruz, iki defada bulustuk, arkadas ccevresinde tanistik.
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin.
Her seferinde tamam yeter sus abartma diyorum.
Tamam tamam saka yaptim deyip susuyor.
Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.
Bende tabi her lafina karsilik verdim.
Bu sabahta aradi, kavga ettik, neymis efendim ben ona gercek yüzümü göstermisim, beni denemis simdiye kadar bu tür konusmalariyla.
Anlamadim denemek ne demek, olurmu böyle sacmalik.
Terbiyesizce konusmalarla bir insani denermi insan ya.

Siz ona çıkışınca psikolojik olarak kendisini yenik hissetmiş ve kendini haklı çıkarmak için son kurşununu atarak saçma sapan bir bahane yaratmış.

Daha yalın haliyle; çevir kazı yanmasın......

Bir Oşşşt çekseydin o hayvana bence..Anlardı o zaman senin gerçek yüzünü..
Çok kızıyorum böylelerine...:mymeka:

baktı ki sen onun istedigi gibi hafif bir kız değilsin
eee nasıl kurtulacaktı seni suçlayarak
şer.....
alsanaalsanasmile

ya bilmiyorum iste, eskiden böyle konusmazdi, sonradan böyle konustu, bende hep arkadasima anlatiyordum bana böyle dedi falan diye, oda dün sans iste yanimdaydi, sende karsilik ver dedi

ya hicbir erkek 1. aydan boyle konusmalara baslamaz..zaten zamanla karsındaki kızın nasıl bir kız oldugunuda anlar bunun icin boyle denemelere girmesine gerek yok...bence o bu tarz bir sohbet istedi senden olmayınca boyle bir davranıs yaptı

bana biri bunu yapsa kesinlikle yol veririm..

ben nerden bilcem beni denemek için yapmadığını!!!

bence senide tav etmeye çalışıyo..

şunu anlamadım sen onu tersledin mi? cevap yazan arkadasların yorumlarından bunu anladım.
yoksa sen de mi onun tarzında konuştun? senin yazdıklarından da bunu anladım?
açıklık getirirsen ona göre sağlıklı bi yorum yapabilirim :)

böyle birine güvenmeyi düşünmüosun daha dimi erkekler yaptıklarının ters olduğunu söylediğin anda ben seni denemiştim yok efendim şakaydı yok ne diceksin die dedim die zırvalar dururlar haddini bil hayvan deseydin ya madem o dilden anlıyo saysaydın sende ona ve uzak dur ondan kesinlikle:oklava:

Boşver güzelim be kurtulmuşsun işte... Daha tanışma aşamasında böyleyse oooooo...
Sen onun dediğini yap bence. Arama... Kaçan kovalanır o senin peşinden koşsun.
Terbiyesiz şey alsanaalsanasmile

şunu anlamadım sen onu tersledin mi? cevap yazan arkadasların yorumlarından bunu anladım.
yoksa sen de mi onun tarzında konuştun? senin yazdıklarından da bunu anladım?
açıklık getirirsen ona göre sağlıklı bi yorum yapabilirim :)
aynen cnm bende senin gibi kafam karisti acikcasi benneyaptımki

eger sen ona karsilik vermeyip tersleseydin neden "senin gercek yüzünü ortaya cikardim, seni denemistim" desin ki?
burda "o laflarla senin basit bi kiz oldugunu ortaya cikardim" demek istemis
hic bi erkek o tarz konusmalari tersleyen bi kiza böyle demez
daha dogrusu diyemez cünkü kiz tersleyince ortaya cikarilcak bi yüz olmazki :smiley-cool:
dogal olarak erkek savunmaya gecer, özür diler, sakaydi der ama "senin gercek yüzünü ortaya cikarttim" demez
buda demek oluyoki yorum yapan arkadaslar yanlis anlamis
dogru anladiysam sende onun tarzinda yani "terbiyesizce" konusmussun:olmaz:
eger onun tarzinda konustuysan kusura bakma ama sen hatalisin
bi insani denemek sacma bisey tamam ama kadinlarda cogu zaman deniyo erkekleri
bu yüzden ben cocuk haksiz diyemicem cnm hakli cocuk:1closedeyes:

Bir kere denemiş almış cevabını,iki kere denemiş almış cevabı...
Eee yok illa ki bir gün dayanamaz karşılık verir demiş
Sizde verince...
Verdi olmuş.

Bu arada sizin plandan hiçbirşey anlamadım o ayrı.
Hele durma sende bu bel altı muhabbete cevap ver,onun istediği gibi konuş seni ucuz sanmasın nasıl bir mantık onu hiç çözemedim ya neyse.

Velhasıl...aramayın sizde.Ne böyle insan denemek hoş ne de buna karşılık vererek kendinizi aklamak(!)

Bir kere denemiş almış cevabını,iki kere denemiş almış cevabı...
Eee yok illa ki bir gün dayanamaz karşılık verir demiş
Sizde verince...
Verdi olmuş.

Bu arada sizin plandan hiçbirşey anlamadım o ayrı.
Hele durma sende bu bel altı muhabbete cevap ver,onun istediği gibi konuş seni ucuz sanmasın nasıl bir mantık onu hiç çözemedim ya neyse.

Velhasıl...aramayın sizde.Ne böyle insan denemek hoş ne de buna karşılık vererek kendinizi aklamak(!)

aynen yaa
"Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin," nasil bi mantiktir bu cözemedim ya:roflol:
"seni bu kadar ucuz görmesin o yüzden ucuzlasarak konus" demis resmen:roflol:

karşılıklı küfürleştinizmi naptınız:ecrin_bebek:
ikinizede aferin o zaman

1 ay kadar konuşurken nasıl izin verdin ki
ikaz etmene ragmen şaka yaptım diyip üstünü örtmesine nası müsade verdinki.
yüzüne telefonu kapatarak tepkini göstermeliydin.

arkadaşında ucuz kız olmadıgını göster diyerek neyi kastetti cok merak ettim doğrusu.
pahalı kız ın tarifi nedir:hulya:

BıDE SIMDI BUMU MODA OLDU UCUZ KIZ PAHALI KIZ ANKARALI NAMIK IN SARKISI AKLIMA GELSI SIMDI BI KUTU SAKIZ MESELESı GıBı TÖBE YARABBIMkaydirigubbakcemile3

bu nasıl bir mantıkdır yok terbiyesizce konuştu yok beni denemiş nesin sen bir ürünmü nasıl böyle birşeye izin verirsin bel altı konuşma insan evleneceği insanla bile böyle şeyler konuşmuyor bırak evleneceği insanı evlendiği insanla konuşamıyor birazda sende hata var gibi geldi bana

Back
X