Kizlar, tanisma faslinda oldugum biri var, suan sadece telefonlasiyoruz, iki defada bulustuk, arkadas ccevresinde tanistik.
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin. Daha önce böyle konusmazdi, son bir aydir böyle konusmaya basladi.
Her seferinde tamam yeter sus abartma diyorum.
Tamam tamam saka yaptim deyip susuyor.
Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.
Bende tabi her lafina karsilik verdim.
Bu sabahta aradi, kavga ettik, neymis efendim ben ona gercek yüzümü göstermisim, beni denemis simdiye kadar bu tür konusmalariyla.
Anlamadim denemek ne demek, olurmu böyle sacmalik.Gercek yüzümü görmüs ne demek.
Dedim ona ben bugüne kadar senin o igrenc laflarini dinledim, ben karsilik verince, ne bu hareketler dedim.
Yok bilmem beni denemis, gercek yüzümü ortaya cikartmak istemis.
Terbiyesizce konusmalarla bir insani denermi insan ya.
Bide demezmi seni birdaha aramiyorum, sen yoluna ben yoluma
son yorumum 5. sayfada, orda daha net bi sekilde acikladim herseyi :)
Beni her aradiginda terbiyesizce konusur, belalti seyler örnegin. Daha önce böyle konusmazdi, son bir aydir böyle konusmaya basladi.
Her seferinde tamam yeter sus abartma diyorum.
Tamam tamam saka yaptim deyip susuyor.
Dün gece arkadasim yanimdayken telefon etti, arkadasim dinledi konusmayi.
Dedi ki o öyle istiyorsa sende öyle konus, seni bu kadar ucuz görmesin, hangi cürretle seninle böyle konusabiliyor, sende karsilik ver dedi.
Bende tabi her lafina karsilik verdim.
Bu sabahta aradi, kavga ettik, neymis efendim ben ona gercek yüzümü göstermisim, beni denemis simdiye kadar bu tür konusmalariyla.
Anlamadim denemek ne demek, olurmu böyle sacmalik.Gercek yüzümü görmüs ne demek.
Dedim ona ben bugüne kadar senin o igrenc laflarini dinledim, ben karsilik verince, ne bu hareketler dedim.
Yok bilmem beni denemis, gercek yüzümü ortaya cikartmak istemis.
Terbiyesizce konusmalarla bir insani denermi insan ya.
Bide demezmi seni birdaha aramiyorum, sen yoluna ben yoluma
son yorumum 5. sayfada, orda daha net bi sekilde acikladim herseyi :)
Son düzenleme: