Beni terbiyesizce sözlerle denemis :S

arkadaşınız çok mantıksız bir akıl vermiş size.senin yapacağın şey şu olmalıydı.öyle konuşmaya başladığında benimle nasıl böyle konuşmaya cesaret edersin,ya düzgünce konuşursun ya da görüşmeyelim demeliydiniz.o öyle konuşup dururken siz ne derseniz deyin görüşmeye devam ettiğiniz için size böyle yaklaşılmasını kabul etmiş oldunuz. bir de üstüne o arkadaşınızın aklıyla o kişiyle onun gibi konuşmuşsunuz.karşınızdaki erkek çok seviyesiz bir kere.ayrıca sizi önemsemediği belli.bence görüşmeyi kesin ve daha seviyeli kişilerle muhattap olun

güzelim sende hakkaten çok SAF mışsın. Seninle bu şekilde konuştuğunda eğer ağzının payını verseydin bu raddeye gelemezdi. Beni bidaha arama senin derdin belli deyip kapatacaktın. Eğer seni deniyosa arayıp özür diler ve ilişki devam ederdi. Denemiyosa foyası ortaya çıkardı.

Yaşın bir hayli küçük herhalde..Ne diye 1 ay boyunca o adamın böyle salak salak konuşmasına izin verdin ki?Anlaşılan o ki ikiniz de cinselliği yeni yeni keşfettiğiniz için bu tarz konuşmalar ikinizin de hoşuna gitmiş yoksa gerçekten istemesen daha sevgilimisiniz değilmisiniz belli olmayan bi adamın'benle cinsel ilişkiye girsen çok zevk alırsın da bilmem ne 'gibi salakça cümleler sarf etmesine izin vermezdin..Dediğim gibi yaşın küçük ve hata yapabilme ihtimalin yüksek o nedenle bu tip adamlardan uzak dur derim canım ben

yok yaa
beni denicek öyle bel altı sözlerle
ben de karşılık vermicem
sora aricak hicbisi olmamıs gibi dicek naber
hayır yani senin amacın nedir
ne bekliyosun bizden? ne dememizi bekliyosun?
hala devam et gibisinden sözler mi?
tabii ki ayrılcaksın.

Back
X