Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar dün transferimin 4.günüydü.eşimle çok kötü kavga ettik.ilkindede böyle olmuştu.5.gün eşim mutfaktaki tencereleri yemekleri yerlere fırlatmıştı.çığlıkçığlığa bağırmıştı.çok üzülmüştüm tutmamaıştı...
şimdide aynı şey oldu.eşim gene üstüme bağırdı.eğer bebekler tutmazsa boşanacağını söyledi.nerdeyse üstüme yürüyecekti..bnde kaçtım.aslında ewde yatmam gerekiyordu.doktorum öyle demişti.ama çıktım.5 saat boyunca arabayla dolandım.alışveriş merkezlerinde yürüdüm.ailemdende kimseye söylemediğim için bu denemeyi kimseye gidemedim.tüm gün ağladım.acaba bebeklerim beni terketmişmidir?:1no2:çok üzülüyorum.
iki tedawimide maddi manewi kendim karşıladım.eşimde morfoloji %1.olmasına rağmen her başarısız denemede senin yumurtaların kalitesiz ondan olmadı diyor.maddi manevi yalnız kaldım tedawimde.ailemede söyletmedi.sadece siz varsınız..bnde sizinle paylaşmak istedim.bebeklerim beni terketmesin nolur dua edinsenağlamasenağlamasenağlama
tabi ki bu sürecin her ikiniz için de zor olduğunu tahmin
edebiliyorum arkadaşım..
gergin bir bekleyiş olması doğaldır sanırım.
eşinin yaptığı hiç doğru değil elbet,hatta çok kötü..
ama şu an düşünmen gereken bu değil..
lütfen kafanı topla ve bebeğin için biraz sabret,
mümkün olduğunca önce kendini ve bebeğini düşün..
hele bi doğsun(lar),sonrasına bakarsın eşinle alakalı..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh!!!
canım ya insallah bebislerin seninledir gercekten kotu bi durum ama yat dinlen bunlara kafanı yorma desemde nafile sabahlara kadar uyumazsın biliyorum ama bu kez bebislerin gelip kocanla aranızı duzeltecek hep bunu dusun sen mutlu olki bebeklerinde mutlu olsun bizi hbersiz bırakma:teselli:
çok üzüldüm. keşke kendini bu kadar hırpalamasaydın. insanın elinde olmuyor biliyorum. benim eşim de çok sorumsuz ve bencil biri. seni anlayabiliyorum. genelde kendilerini zayıf ve çaresiz hissettiklerinde öfkelerini bu şekilde her şeyin sorumluu senmişsin gibi sana saldırark çıkarıyorlar. tek yapacagın su andan itibaren kendine dikkt etmen. merak etme tutunacağı varsa öyle 5 saat dolaştığın için falan gitmezler. ağır kaldırma koşma çok yorulma deniyor sadece. bir de ilk 3 gün bol bol yat dinlen. sonraki gün başka şehirde oturuyorsan 8 saat araba yolculuğu yapıp evine dönebiliyorsun bile. ama üzülme artık. test gününe kadar eşinle min . kontak kur sadece beklerini düşün. inşallah tutunacaklar ondan sonrada sadece onları düşünecksin kaydirigubbakcemile3 olmadı diyelim allah koruun işte eşinle ilişkini hayatını o zaman düşünürsün. unutma her şerde bir hayır vardır şimdi göremesek de. inşallah bebeklerine kavuşursun a.s.
ayyy canım yaaa.eşindeki mantığı anlamak imkansız ama belki yaşadığı strestendir diyorum hernekadar ağzıyla senin yumurtaların v.s. desede aslında oda biliyor gerçekte ne olduğunu.acaba tüm çevreniz biliyor mu eşinden kaynaklandığını? belki o yüzden böyle agresifleşmiştir.inşallah en kısa zamanda aklı başına gelir.sende bebişler konusunda üzmemeye çalış kendini tatlım.eğer inatçılarsa ve rabbim ol dediyse ne olursa olsun onlar geleceklerdir......
canım rabbım yardım etsın .....nasıl bır eş anlam veremedım.....ve nasıl sana herşeyı yukluyo hayret............bence ailenle mutlaka paylaş canım mutlaka bı annen bı ablan bılsın .....o yuzden bu kadar cesaret alıyo......canım tutsa bıle o adamla devam etmek bu pskolojıyle nasıl olur bılemem ....rabbım gonlune gotre versın inş herşey duzelır ..........inş bebklerın sana mutluluk getırır.
canım üzüldüm senin adına senin bu dönemde stressiz olman gerektiğini bilmiyomu bi ara anlatsana
hep böyle sinirli bi insanmıiöyleyse allah yardımcın olsun iyi katlanıyon
ve söledikleri çok çirki
1 defa üzülmeyle seni terketmezler korkma
topla kendini iyi şeyler düşün
öptüm
canım sana llahtan hem bebiş hem de sabır diliyorum,
ne olur kusura bakma haddim degil ama bence sen o bebiler tuttuktan sonra herkese eşinde sorun olduğunu söyle, böyle haksızlık biyle eziyet olur mu ?????? zaten tüm eziyeti çeken sensin, o kocacığının kulağını bir sağlam büüküver..test gününe kadar da minimum irtibat kur diyen arkadaşımıza can-ı gönülden katılıyorum ve de lütfen ailenden 1 kişiye söyle en azından..kenini yıpratma, etrafında konuşacak kimse oksa biz varız...
arkadaşlar çok saolun ya.gerçekten çok moral oldunuz.aynı ewin içinde iki yabancı gbiyiz.şimdi uyandı çarptı kapıyı gitti.erkekler nekadar vicdansız oluyor.tabi herkezin eşi benimki gibi değildir...dün yemediğim küfür kalmadı.sadece internette bişeye gizlice bakıyordu.ben gelince panikle kapattı.bndene o die ısrar ettim.zaten çok zor bi dönemdeyim.kimsem yok bu durumumu bilen.arkadaşlarımla bile artık hiç görüşmüyorum sorucaklar diye.herneyse işte ben aç diye bağırıp ağlayınca itti beni hakaretler sawurdu.odama gittim.dövücekmiş gbi üstüme yürüdü.çok korktum ya.travma resmen hala gözümün önünden gitmiyor.bu bebekler tutunmazsa boşıcam seni falan dior...sen başkasıyla yatarsın şimdi çocuk için diyor.daha neler..çok sewerek ewlenmiştim.şimdi onu tanıyamıyorum.anne olmayı çok istiyorum.ama artık eşime güvenemiyorum.en çok ihtiyaç duyduğum zaman bile beni acıtmaktan zewk alıyor.allahım inşallah bebişlerim tutunur.bende eşimden ayrılırım.ama bebişlerimle mutlu mesut bi hayat geçiririm.
gerçekten çok zor bir durum ama senin güçlü olman lazım.bebeklerin için şuanda mutlu olmaya çalışmak eminim çok zordur.elinden geleni yap.bebeklerin senin onları nekadar istediğini anlarlar.en azından ailenle tedavini paylaş.eşin bu problemi kabullenemediği için seni suçlıyor.sakın kendini karşısında zayıf hissetme.en başta bu bir rahatsızlık ve sorun kimde olursa olsun suçlu değiliz.galiba erkekler bu olaya bizden daha farklı bakıyor.lütfen kendini üzme.
arkadaşlar çok saolun ya.gerçekten çok moral oldunuz.aynı ewin içinde iki yabancı gbiyiz.şimdi uyandı çarptı kapıyı gitti.erkekler nekadar vicdansız oluyor.tabi herkezin eşi benimki gibi değildir...dün yemediğim küfür kalmadı.sadece internette bişeye gizlice bakıyordu.ben gelince panikle kapattı.bndene o die ısrar ettim.zaten çok zor bi dönemdeyim.kimsem yok bu durumumu bilen.arkadaşlarımla bile artık hiç görüşmüyorum sorucaklar diye.herneyse işte ben aç diye bağırıp ağlayınca itti beni hakaretler sawurdu.odama gittim.dövücekmiş gbi üstüme yürüdü.çok korktum ya.travma resmen hala gözümün önünden gitmiyor.bu bebekler tutunmazsa boşıcam seni falan dior...sen başkasıyla yatarsın şimdi çocuk için diyor.daha neler..çok sewerek ewlenmiştim.şimdi onu tanıyamıyorum.anne olmayı çok istiyorum.ama artık eşime güvenemiyorum.en çok ihtiyaç duyduğum zaman bile beni acıtmaktan zewk alıyor.allahım inşallah bebişlerim tutunur.bende eşimden ayrılırım.ama bebişlerimle mutlu mesut bi hayat geçiririm.
öncelikle cok büyük sabırlar diliyorum sana arkadasım bence kendı halıne bırak o adamı ve hic umursma suna inan o ne seni nede o beebkleri haketmiyor sızofren yaratıka.s.
böyle bir dönemdeyken eşinin kusura bakma sorumsuzluğu ve düşüncesizliği diyeceğim; seni üzmeye hiç hakkı yok.zira stres baş düşmanı bu durumun...
düşün ki; test gününe kadar düşünme stresi bile olumsuz etkileyebiliyormuş(zira bana sebeğ onu gösteriyorlar)
senin yaşadığın bu saatler neler getirebilir? umarım mutlu haberi alırsın canım...
canım yaa. çok yazıp sildim ama söylemedende duramayacağım.sen bu bebekleri doğurduğunda oda malesef ve mecburen baba oluyor.eminim farkındasındır ama sen o adama bebek doğurmak istediğine emin misin canım.sen ondan ayrılmayı düşünüyorum diyorsun ama o hep senin hayatında olacak mecburen.gerçi şu anda bunları söylemek boş ama olaki tutunamazlarsa da kendini çok yıpratma canım.rabbimden hep senin için hayırlı olanı iste.o sana gitmen gereken yolu çizecektir zaten....
canım gerçekten çok zor ya sen bence sesini hiiiç çıkarma ne dersi desin hiç sesini çıkarma tamam de ((ama tabikide tamam deil))) biraz duygu sömürüsü yap ben seni çok seviyorum de hiç çocuk olmasada önemli olan sensin de sen fiti ver geri çekil yani bu konuşmalardan sora hiç bi erkek sanmıyorum ki içi cız etmesin yaaa afedersin gaddar herif:( bunları söle ve sus sessiz kal.......canım annesiyle aran nasıl yani onun ailesiyle olmazsa son çare onlardan yardım iste
CANIM BENIM NERDEN VE NASIL BASLASAM BILMIYORUM AMA TEK DIYEBILECEGIM ALLAH SABIR VERSIN COK ZOR BIR DURUM
BOYLE ZAMANLARDA BIZ ESLERDEN COK SEVGI VE ILGI ISTIYORUZ AMA DEMEKKI ERKEKLER BIZIM GIBI DUYGUSAL OLAMIYORLAR HATTA GUCLUDE
ama ne olursa olsun oyle davranmasinin hic bir aciklamasi ve hakli yani yok suclu ve seni yalniz birakiyor ne kadar zor birsey oldugunu bende cok iyi anliyorum cunku ayni seyleri negatiften sonra bende yasamistim
esimin hicbirsey umurunda degildi galiba dedigim gibi bizim gibi guclu degiller ve hirslarini cikaracak yer geziyorlar
ins bebislerin tutunur sen onun dediklerine hic kulak asma bence oda hatasini anlayacaktir zamani geldiginde guzel guzel anlatirsin
allah yardimcin olsun canim
iremnaz saol ama bizimki o kadar serttirki.ağladığım zaman bile aşağılar.boşver artık onu takmıyorum,tek düşündüğüm bebişlerim.inşallah bna sıkısıkı tutunurlar..tek tesellim bu canım
CANIM BENIM NERDEN VE NASIL BASLASAM BILMIYORUM AMA TEK DIYEBILECEGIM ALLAH SABIR VERSIN COK ZOR BIR DURUM
BOYLE ZAMANLARDA BIZ ESLERDEN COK SEVGI VE ILGI ISTIYORUZ AMA DEMEKKI ERKEKLER BIZIM GIBI DUYGUSAL OLAMIYORLAR HATTA GUCLUDE
ama ne olursa olsun oyle davranmasinin hic bir aciklamasi ve hakli yani yok suclu ve seni yalniz birakiyor ne kadar zor birsey oldugunu bende cok iyi anliyorum cunku ayni seyleri negatiften sonra bende yasamistim
esimin hicbirsey umurunda degildi galiba dedigim gibi bizim gibi guclu degiller ve hirslarini cikaracak yer geziyorlar
ins bebislerin tutunur sen onun dediklerine hic kulak asma bence oda hatasini anlayacaktir zamani geldiginde guzel guzel anlatirsin
allah yardimcin olsun canim
asicim hatırlıyorum senin de zor dönemlerin olmuştu.allah kadınlara ne büyük yaşam gücü vermiş .herşeyi çeken biz olduğumuz halde bi de ortam soytarısı gbi neşelendirmeye moral vermeye çalışan biziz.biliyormusun bunları yazarken yumurtalıklarımda rahmimde bi sızı girip çıkıyor.keşke bebişler tutunuyor olsa.hiçbişey umrumda olmazdı.