Beni terketti

skantaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
144
83
98
Bir önceki konumda sevgilimin ilişkinin başından beri ağız kokusu olduğundan bahsetmiştim. Salı günü diş hekimine gidecekti. Bu olay aramızda soğukluk yaratmıştı ben sarılıp öpemediğim için. Ve alakasız sebeplerle tartışıyorduk. Bugün mesajlaşırken tekrar gereksiz bir tartışma ortamı oldu bu da başladı biz uyuşmuyoruz anlaşamıyoruz bizden olmaz falan demeye. Uzun uzun yazdı en sonda ayrılmak istediğini benim herşeye kızdığımı hiç ılımlı olmadığımı falan söyledi. Şok geçirdim.

Başka biri olsa çoktan soğuyup gitmiştim ama ona değer verdiğim için sabırla her sorunu çözmeye çalıştım.
Yazın çok kötü ter de kokuyordu onu rencide etmemek için gittim iyi bir deodorant aldım o sorunu öyle çözdüm. Söylemesi ayıp iktidarszlk problemi vardı sanırım psikolojikti bunu bana söylediğinde hiç kötü yorum yapmadım evlenene kadar düzelir doktora gidersin hallederiz diye güven verdim . Ya da hasta olurdu giderdim günlerce yemek yapar başını beklerdim. Bazen sevgisi beni bunaltırdı onu kırmamak için hiç belli etmezdim günde 50 kere seni seviyorum diyorsa bıkmadan aynı aşkla karşılık verirdim.

Ama ne oldu herşeye kızıyormuşum onu sevmiyormuşum benimle konuşmaya korkuyormuş üzülmekten bıkmış bilmemne.

Kimseyi kırmayacam diye uğraşmayacaksın sanırım. Kendimi terkedilmiş ve iğrenç hissediyorum.. Nasıl atlatacağımı da bilmiyorum :cry:

Son düzenleme:
teri, ağzı kokan, üstelik iktidarsızlık problemi yaşayan biriyle neden birlikteydiniz ki?
anladığım kadarıyla aşkınızdan ölmüyorsunuz da... adam iyilik etmiş de kendi terketmiş.

dipnot: üçü de önlenebilir/tedavi edilebilir şeylerken (en başta ter kokusu) adamın sevgilisinden uyarı gelince önlem alması, özensiz, pis ve umursamaz olduğunu gösterir, ayrıca böyleleri evlenene kadar huyuna gidip evlendikten sonra eski kokmuş halledine dönerler, aksini ne duydum ne gördüm.

Sanirim su hissettikleriniz ona olan sevgiden degil, o bitirdigi icin boylesiniz. Herseyin bir sonu var. Ter kokan, agzi kokan birinin yaninda bir omur durmak zordur. Su anki hisleriniz de gececek merak etmeyin. Siz degil de onun bitirmesi gucunuze gitmis sanirim. Kimin bitirdigine bakmayin, zaten bitecek bir iliskiymis gibi. Sizi mutlu eden baska birileri de cikacaktir. Belki biraz da nazinizi ceken birini kaybettiginiz icin uzuluyorsunuzdur. Sevgi degil sanki bu ama. Merak etmeyin gecer. Her ayriligin bir taziye donemi vardir.

Siz acaba o kişiye karşı biraz Theresa annesi psikolojisine girmiş olabilirmisiniz? Yanu "ben onu kurtaririm/ona yardim ederim" kafasi biraz. Cünkü ortada pozitif birşey yok
ben onu seviyordum ve bağlıydım bedelli askerlik yapıp geldikten sonra uzatmadan söz keseriz diye düşünüyorduk bu yüzden bu tarz problemler yüzünden ilişkiye yazık etmek istemedim çözmeye çalıştım hep :olamaz:

ben onu seviyordum ve bağlıydım bedelli askerlik yapıp geldikten sonra uzatmadan söz keseriz diye düşünüyorduk bu yüzden bu tarz problemler yüzünden ilişkiye yazık etmek istemedim çözmeye çalıştım hep :olamaz:

Üzüldüm verdiğiniz değerin karşılığını görmediğinize

Kişisel bakımana özen göstermeyen bir adamla nasıl aynı yatağa girilir? Bırak yatağı ,yanyanayken bile insan rahatsız olur .deodorant almak da pis kokuyorsun demek aslinda :) bunun yerine butun sorunlar konuşularak çözülebilir, tedaviye yönlendirilebilir fakat bence yine de olmaz .adam çok pis

Bu kadar eleştiriye iyi bile dayanmış aslında seven insan bu kadar kusur bulmaz yada görmez ya :işsiz:

Bu kadar eleştiriye iyi bile dayanmış aslında seven insan bu kadar kusur bulmaz yada görmez ya :işsiz:
İlk ay gözüm görmüyordu hiç insanlık hali deyip geçiyordum ağzı koksa bile öpmek istediğinde kaçmıyordum sonra baktım sorunlar devam ediyor bu sefer yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım bilmiyorum:cry:

İlk ay gözüm görmüyordu hiç insanlık hali deyip geçiyordum ağzı koksa bile öpmek istediğinde kaçmıyordum sonra baktım sorunlar devam ediyor bu sefer yavaş yavaş rahatsızlık duymaya başladım bilmiyorum:cry:
Boşver hakkında hayırlısı buymuş demekki

bence iyi olmus canım sende arama sorma emın ol o pişman olucak. kım katlanır o kokarcaya

Sevdiginizi sanip fatkli bi iliskide olabilir sizin yasadiginiz insan ben kocamim agzinin koktugunu yada ter koktugunu falan evlendikten iki sene sonra farkettim

Bana gelip ayrılığın a sı bile geçmesin ilişkimizde ben o eşiği geçtim ayrılamam senden diyen adam nasıl olur 1 ay sonra pat diye beni terk eder ya. Durduğum yerde duramıyorum ağlayabilecek ortamda da değilim etrafımda akrabalar konuşup gülüşüyor ben içime atıyorum yalnız ve mutsuz hissediyorum :cry: yarın bana çok değil 1 hafta önce aldığı hediyeleri kargolayıp evine iade edeceğim o da işyerime yollayacakmış onda kalan eşyalarımı. Ortada bırakılmış gibi hissediyorum kendimi

Gitmek isteyene yol ver gitsin üzüldüğün şeye bak 1 dahakine edebli temiz güzel Ahlâklı birini seç kurtulmuşsun işte ömrün onun pis kokusuyla geçecekti

Bir kokarcayla evlilik hayali kuracak kadar aşık olmak iyi değil.
Arada mantığı da kullanmalı.

Back
X