Beni terketti

Birilerinin her yaptığını sineye çekmek yada düzeltmek için dünyaya gelmediniz..kişisel temizliği kendine çok gören biri neden size anlayışı çok görmesin?..temizlik kendi bedenine saygıdır aslında.

Gereksiz fedakarlık insana pişmanlıktan başka birşey getirmez.birilerini ideal sevgili konumuna getirmekle sorumlu değilsiniz..kendinizden ödün vermeyerek sevebildiğiniz biri, sizin için idealdir.

siz okadar cekmişsiniz şimdi bu adam butün sorunları halledip sizin sayenizde temiz bir adam olarak başka bir kiza gidecek büyük ihtimal :) hep böyle oluyor nedense biri adam ediyor bir başkası rahata konuyor

Senden başkasına artık bakamam derdi daha 2gün önceye kadar .Pişmanlıktan mahvolur umarım

Ağız kokusu + ter kokusu + iktidarsızlık. Sevgiliniz fatality yapmış. Bir de üstüne sizi terketmiş. Bence iyi de olmuş, defolsun. :super:

Ya dünyada başka adam mı kalmadı allasen?
Adam mağarada mı yaşıyordu da siz medeniyeti götürecekseniz.
Sevinin böyle bir ilişki bittiğine.
Bugün belki sevgilisiniz diye düzelirdi ama evlenince eski haline dönerdi nasıl olsa evlendik diye.

Bu kadar kusuru olan birinden iğrenmemeniz çok enteresan,bence bu kadar kir pasak size hayatınızda kimi hatırlatıyor? Kimin yerine koyup da kıymet verdiniz merak ediyorum,genelde eşimle beraber soğan-sarımsak yeriz,birbirimizi rahatsız etmeyelim diye,ben hamileyim diye canım çekti sormadan yedim,eşim “Önümüzdeki 24 saat -canım sevgilim- değil -Hüseyin abimsin- oğlumuzun hatrına susuyorum aşkım bu ne ya” diye alay etti benle,yatakta “ arkanı dön öyle sarılayım tahammül edemiyorum “ deyip durdu güldük geçtik,eminim normalde böyle olsam iki çocugumun babası bırakır beni,siz hangi akla hizmet idare ediyorsunuz,bahsettiğiniz şeyler öyle önemli ki herbir sebep tek başına yeterli,iktidarsızlık tam tatmin olacakken “evett benden bu kadar “ deyip olayı bitiren erkek ne demek biliyor musunuz mesela,şaşkınlıkla okuyorum bu konuyu,eski sevgiliniz pasaklılığıyla garip siz terkedilmenizle garipsiniz.

Ya sende adama kokuyor diyorsun terk edincede üzülüyorsun
İyi olmuş

Pasaklı ya da pis oluşunu beni sevdiğine inandığım için sineye çekmiştim. Sineye çekmek demeyelim de düzeltirim inancı taşıyordum. Beni seviyor üzmüyor mutlu eder diyordum. Böyle düşünürken pat diye bırakıp gitmesi çok koydu ve tüm iyi niyetimi bitirdi. Daha atlatamadım acısını. Aşık olunan sevgiliyi kaybetmekten ziyade güven ve hayal kırıklığı yaşıyorum çok fazla. Salak gibi hissediyorum biraz da.

Sormak istediğim soru ise şu: onun evinde kalan kıyafetlerimi kargolayacakmış çalıştığım ofise. Onun bende eşyası yok ama aldığı takı kolye bilezik tarzı şeyler var gümüş. Bunları bende ona geri kargolamalı mıyım yoksa çöpe mi atayım? Ayrılık günü o konusunu açınca "bende aldığın hediyeleri geri yollarım ya da başka birine hediye ederim aldığın şeyler bende durmasın" demiştim

Nolur soruma cevap kırılan gururumu toparlamam lazım saçma hareket yapmak istemiyorum :anne: verdiği hediyeleri geri kargolamalı mıyım onun gibi yoksa hiç muhattap olmayayım mı ??

Back
X