beni unutmuş mu sizce.?çim kavruluyor:((

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
üç hafta once ayrıldık yıne.ıkı senedır yuvarlanıp gıttık ayrılıklaırmız oldu.ama suan ayrıldık canım oyle acıyo kı daha yenı barısmıstık ve ben aramıstım ama ıkı uc gun surdu barısmamız canım cok acıyo şuan..
ruyamda gordum bugun baska kızlarlaydı uyandım basladım aglamaya hala aglıyorum ıcım parcalanıyo..

aramıyorum sevmısmı gormek ıstedım ve uc haftadır hıc aramadı sevmemıs demı kızlar unuttu ruyamdakı gıbı o mutlu demı:43: sevmişmi görucem dıye bekledım ve aramadı hıc gördüm seven arardı sizcede ole degılmı gururma yedıremıyorum arıyamıom ama ben aramadıkca benı unutuyo

BANA YARDIM EDIN KIZLAR CANIM COK ACIYO
:43:

üç hafta once ayrıldık yıne.ıkı senedır yuvarlanıp gıttık ayrılıklaırmız oldu.ama suan ayrıldık canım oyle acıyo kı daha yenı barısmıstık ve ben aramıstım ama ıkı uc gun surdu barısmamız canım cok acıyo şuan..
ruyamda gordum bugun baska kızlarlaydı uyandım basladım aglamaya hala aglıyorum ıcım parcalanıyo..

aramıyorum sevmısmı gormek ıstedım ve uc haftadır hıc aramadı sevmemıs demı kızlar unuttu ruyamdakı gıbı o mutlu demı:43: sevmişmi görucem dıye bekledım ve aramadı hıc gördüm seven arardı sizcede ole degılmı gururma yedıremıyorum arıyamıom ama ben aramadıkca benı unutuyo

umut vermek istemem ama daha 3 hafta olms çok degil yanii sen benm yermde olsan inthr edrdn heralde ayrılalı 4 ay oldu hala bekliorm :)

sevmek öyle anlasılmaz kızgındır snrlıdır zamana bırak içi sogusun sennde onunda

umut vermek istemem ama daha 3 hafta olms çok degil yanii sen benm yermde olsan inthr edrdn heralde ayrılalı 4 ay oldu hala bekliorm :)

ne bılım gordugum ruya cok etkıledı baska bı kıza hayr dıyemedı ruyamda bu bı ısaretmı oldum.haklısın olayın ustunden gecmesı gerekıyo ama ne bılım off:5:

ilk gunler hep beklersin ha aradı ha arayacak... aramaz.... aramaz... gunler birbirini kovalar...umudunu eksersin artık.....yavaş yavaş unutmaya başlarsın.... daha doğrusu hayatını yoluna koymaya başlarsın..... acın azalmaya başlar.....................................ve arar
bende dahil olmak üzere birçoğumuz uzerinde test edildi onaylandı:51:

Neden ayrıldınız peki ?
Eğer beraberken seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan ne olursa olsun yine sana gelicektir bundan emin ol.

Back
X