Rüya Yorumları Beni ürperten rüyam hakkında yorumlarınız?

jasse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
3.630
5.578
198
Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce gördüğüm ve beni biraz ürperten bir rüyayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Rüyamda yataktan kalkıyorum. Koridora çıkıyorum.Bizim koridorda aynası olan bir portmanto var.Biraz ilerisinde de salona giriliyor direk koltuk var karşısında.Neyse koridora çıktıktan sonra portmantoya doğru ilerliyorum,aynaya yaklaştığımda aynanın içinde bir kafa görüyorum.Yaklaştığımda bu kafa benim kafammış, kendi suratım aynanın sağ alt köşesinden bana bakıyor gülerek.
Aynadan bakışlarımı çekince tam karşıdaki koltukta oturan birini görüyorum.Simsiyah giyinmiş, yüzü beyazımsı gri renkte, gözlerinde koyu bir göz makyajı var ve alnında, çenesinde, yanaklarında derin, uzun ve kanlı çizikler var.resmen birisi suratının bu saydığım yerlerini boydan boya kesmiş gibi... Dikkat edince onun da suratı aynı ben.Bana öylece gülümsüyor ama sevimli bir gülüş değil bu.O an aklımdan bu ikisinin benim kılığıma girmiş birileri olduklarını düşündüğümü hatırlıyorum.İçimi korku kapladığı sırada Ayetel Kürsi'yi okumaya başlıyorum.O sırada önce aynanın içindeki sonra da koltuktaki kayboluyor.
Sonra uyandım...
Bu rüyamı yorumlayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum...

Arkadaşlar merhaba,
2 gün önce gördüğüm ve beni biraz ürperten bir rüyayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
Rüyamda yataktan kalkıyorum. Koridora çıkıyorum.Bizim koridorda aynası olan bir portmanto var.Biraz ilerisinde de salona giriliyor direk koltuk var karşısında.Neyse koridora çıktıktan sonra portmantoya doğru ilerliyorum,aynaya yaklaştığımda aynanın içinde bir kafa görüyorum.Yaklaştığımda bu kafa benim kafammış, kendi suratım aynanın sağ alt köşesinden bana bakıyor gülerek.
Aynadan bakışlarımı çekince tam karşıdaki koltukta oturan birini görüyorum.Simsiyah giyinmiş, yüzü beyazımsı gri renkte, gözlerinde koyu bir göz makyajı var ve alnında, çenesinde, yanaklarında derin, uzun ve kanlı çizikler var.resmen birisi suratının bu saydığım yerlerini boydan boya kesmiş gibi... Dikkat edince onun da suratı aynı ben.Bana öylece gülümsüyor ama sevimli bir gülüş değil bu.O an aklımdan bu ikisinin benim kılığıma girmiş birileri olduklarını düşündüğümü hatırlıyorum.İçimi korku kapladığı sırada Ayetel Kürsi'yi okumaya başlıyorum.O sırada önce aynanın içindeki sonra da koltuktaki kayboluyor.
Sonra uyandım...
Bu rüyamı yorumlayabilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum...

Ayyy canım hayırlara çıksın ama çok korktum.
Ben de tam kalkıp mutfağa gidecektim ama sizin kii gibi aynalı portmanto varr karsisinda salon ve koltukk.
Ayyy çok korktumm.

Ama Ayetel Kürsi okumann çok çok iyi güzel hayırlı olmuş.
Galiba daralacakmissin kurtulmussun.
Bence şimdi de oku bol bol okuu canım. .

Yorum yapamicam ama ben okurken bile ürperdim.. Hayir olsun..

ya inşallah hayırlı bişeydir.
rüya tabirlerine "rüyada kendini görmek" olarak arattım baktım güzel şeyler yazıyor aslında.
Ama nedense ben hadi aynanın içindeki neyse de öbür koltuktanın ben olduğumu düşünemiyorum.Benim kılığımda birisiymiş gibi geliyor şu an bile düşününce

3 harfli rüyası gibi:KK57:
Ben de bu tarz rüyaları psikolojim bozukken görrüm hep. Nas Felak okuyun.

Hayır olsun, gündüz niyetine demek gerek.
Sabah yorumlayın bence gece rüya yorumlanmaz anlatılmaz diye biliyorum.

3 harfli rüyası gibi:KK57:
Ben de bu tarz rüyaları psikolojim bozukken görrüm hep. Nas Felak okuyun.

yav olmasın valla benim öyle şeylerle hiç işim olmaz.ne işleri var rüyamda :mad:
Aslında psikolojim normal.Her gece yatarken okurum, sokağa çıkarken okurum.

Ben de kotu ruya gordugum zaman ruyamda ayetel kursiyi okurum hemen uyanirim. Bir de koturuya gorunce kalkip sol tarafina euzubillahiminaseytanirracim deyip tu tu tu diye tukurcekmissin. Kotulukleri savarmis. Kv demisti. Ben yapiyorum. Ruyani da kimseye anlatma der. Kotuleri tabi. Aklinda bulunsun.

yav olmasın valla benim öyle şeylerle hiç işim olmaz.ne işleri var rüyamda :mad:
Oluyo bazen canım bi de benim 2
3 gece üstüste olur olunca. arada bi
yokluyolar sıkılıyolar sanırım diğer
alemde :KK53:

Canım olmasın tabiii dee ....
Şimdi sen yazınca hatırladım geçen gece de bana öyle oldu. ..
Resmen uyku uyaniklik arası geldii bogazimi sıkmaya başladı.
Nefes alamıyorum ama içimden dedim ki okuyunca sen nasıl olsa gideceksin ama Besmele yi zor çektim....
Rahatladım....
İçini ferah tut bazen oluyor ama bir Besmele bile kurtardı çok şükür....

Ben de kotu ruya gordugum zaman ruyamda ayetel kursiyi okurum hemen uyanirim. Bir de koturuya gorunce kalkip sol tarafina euzubillahiminaseytanirracim deyip tu tu tu diye tukurcekmissin. Kotulukleri savarmis. Kv demisti. Ben yapiyorum. Ruyani da kimseye anlatma der. Kotuleri tabi. Aklinda bulunsun.

canım çok teşekkür ederim bir daha görürsem bunu yapıcam.Öğrendiğim iyi oldu...

Bu arada arkadaşlar buralarda yazamayacağınız türde yorumlarınız varsa özelden yazabilirsiniz.
İtina ile okunur :)

Evett gece yorumlanmazz anlatılmazda, kkötü rüyanı da suyu aç ona bakarak anlat ki su gibi akıp gitsin derler.
Bu ayrıldığın nisanlinla ilgili galiba ama o yüzden kötü şeyler hissediyorsun üzülme demek kolay ama üzülme, belki bilinç altına bastrdin üzülme duygunun ordan patlak verdi.

Sana gerçek bir yorum yapmak istiyorum bak ayna izlendiğini işaret ediyor. Ama bu iyi biri değil bir düşman olabilir. Senin güzelliğinin tam tersi çirkinlikte karakter ve tipte. Senin kılığına girdiğini düşünmense senin asla tahmin edemicen birisi. Ondan gelicek kötülüklerden Allaha sığınman gerek Allahın kelimeleriyle.

Canım olmasın tabiii dee ....
Şimdi sen yazınca hatırladım geçen gece de bana öyle oldu. ..
Resmen uyku uyaniklik arası geldii bogazimi sıkmaya başladı.
Nefes alamıyorum ama içimden dedim ki okuyunca sen nasıl olsa gideceksin ama Besmele yi zor çektim....
Rahatladım....
İçini ferah tut bazen oluyor ama bir Besmele bile kurtardı çok şükür....

Canım karabasan değil benim bu kesinlikle.Onu da yaşadım biliyorum.
Bu rüya,bildiğin rüya.Ama korkunçlu rüya..
Sana da çok geçmiş olsun,karabasan da sıkıntılıdır bilirim.

Evett gece yorumlanmazz anlatılmazda, kkötü rüyanı da suyu aç ona bakarak anlat ki su gibi akıp gitsin derler.
Bu ayrıldığın nisanlinla ilgili galiba ama o yüzden kötü şeyler hissediyorsun üzülme demek kolay ama üzülme, belki bilinç altına bastrdin üzülme duygunun ordan patlak verdi.

Ben bunu yapayım şimdi,yeni öğrendim canım deneyeyim...
Ya aklıma geldi aslında, takmayaya üzülmemeye çalışıyorum.Bayağı rahatlattım sayılır kendimi ama bilinçaltı oynuyor da olabilir işte..

Sana gerçek bir yorum yapmak istiyorum bak ayna izlendiğini işaret ediyor. Ama bu iyi biri değil bir düşman olabilir. Senin güzelliğinin tam tersi çirkinlikte karakter ve tipte. Senin kılığına girdiğini düşünmense senin asla tahmin edemicen birisi. Ondan gelicek kötülüklerden Allaha sığınman gerek Allahın kelimeleriyle.

Canım burda "insan" dan bahsediyoruz değil mi?İzleyen falan :KK14:
Olabilir çok mantıklı, teşekkür ederim yorum için

Canım karabasan değil benim bu kesinlikle.Onu da yaşadım biliyorum.
Bu rüya,bildiğin rüya.Ama korkunçlu rüya..
Sana da çok geçmiş olsun,karabasan da sıkıntılıdır bilirim.

Ayyy Sağol canım hakkaten çok çok kötüydü....
Hani sen de okuyunca kayboldu diyince senin ki de farklı bir tarz karabasan mı diye düşündüm ...

Ama tam bilmiyorum durumunu şimdi biraz anladım canım.
Kesinlikle yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı oluyor bu rüyalar ve karabasanlar...
Zayıf düşüyor sinirlerimiz ruhumuz direncini kaybediyor gibi.
Rabbim tekrar yasatmasin rüya bile olsa.

Back
X