Beni uyutmayan sorunum

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.277
5.214
398
Iyi geceler, bugun keyfimi baya baya kaciran bir konuyla bir basima kaldim. 1.5 aylik bir iliskim var. Kendisiyle uzaktan bir iliski yurutmeye cabaliyoruz ona gore yurutuyoruz bana gorede birseyler ters gidiyor acikcasi. Ben biraz kandirilmaya musaitim o yuzden acik açık yazacagim. Kendisiyle instagramdan tanistik ayni liseden mezunuz. Sima olarak hatirliyorum ama kendisini tanimiyordum. Galiba bir suru kiza yazip tek dusen bende olmus olabilirim :)) ki kendisi oyle birseyin olmadigini ozellikle soyluyor. Daha once 3 defa aldatildigim icin bu konuda güvensizlik yasiyorum. Sifre olayina girmedim. Mesajlarini duzenli olarak sildiğini soylemisti onu biliyorum. Bunlar ufak detaylar. En buyuk sorunumuz ise bana karsi baya baya ilgisiz mesajlasmayi sevmiyor ama fazla aramiyorda o konuyu hep benden bekliyor. Ilgi istedigimi belirtirken nankor olma ilgiliyim ya gibi kelimeler soyledi. Sanki 1.5 aylik sevgili degilde 6. Yilimiza giriyormusuz gibi monotonluk. Disarida arkadaslariyla takiliyor bu sure zarfinda beni unuttugunu hissediyorum. Ara ara mesaj varda ne biliyim bana absurt geliyor. Finalleri var, ailesinden o sorumlu cunku babasi yok, arada arkadaslariyla cikiyor, haftanin 3 4 gunu isyerinde bunlari dusundugumde haksizlik mi ediyorum diye dusunuyorum. Sizce bende mi sıkıntı yoksa gene yanlis adimlarla mi ilerliyorum.

Son düzenleme:
Kaç yasındasınız acaba? 20 yasların bası diye tahmin ediyorum, en iyi ihtimalle =) onun ilgisiz olması sizi üzebilir haklısınız ama önemli olan siz ne hissediyorsunuz ? Hoslanmanız ne kadar güçlü? Güçlü olsa idi bunları dert eder miydiniz ya da?

Değerli hissetmiyorsan uğraşma kafa yorduğuna değmez.

Mesaj silme gibi huy eşimde de var. Tanistigimiz ilk gunden siliyor telefonundaki mesajlari. Bana bunu baskasi dese kesin silinecek seyler filan vardir derdim ama gercekten huyu bu. Hatta benim telefondaki mesajlari da siliyordu, kizdim silme dedim, ondan sonra silmedi. Telefonu zaten hep bende, gelen mesajlari, aramalari ben goruyorum zaten. Tek mesaj degil telefondaki gereksiz her seyi siliyor, telefonu bombos. Oyuzden erkek arkadasiniz baskalariyla konusuyor mu konusmuyor mu bir sey diyemem.
Ama size karsi bir duygusu olsaydi sizi habire arardi, sizinle vakit gecirmek icin ugrasirdi.
Eger gecenin bu saatinde iliskiniz sizi dusunduruyorsa demek ki, cocuk guven vermemis ...

24 yaşında instagramdan birisiyle uzaktan ilişki yürütecek kadar çaresiz olunmaz seven ilgilenen sürekli yanınınzda olabılcek insanlarla birlikte olun

Mesaj silmek birşey ifade etmez bende düzenli olarak mesajlarımı silerim hatta fotoğraflarımı bile temizlerim.Ajanda kırık olmasının sebebi herhangi birşer olabilir neden sadece başkasına verip tekrar sana geldiğini düşünüyorsun.Güvensizlik problemi yaşıyorsun daha önce aldatıldığın için.Bu sebeple uzaktan ilişkin yaşaman zor bence ilgilenmiyorsa bitir o zaman üzme kendini

1,5 ayda sana nankör diyen biri 1,5 yıl sonra neler demez hiç düşünme yol ver gitsin

Sevilmiyorsun . Bunu anlamadın mı gerçekten...

Hediyeye bak... bir kadına ajanda almak için onun iş kadını olması icap eder.

Mesaj atmayi sevmiyorum. O sebeple mesaj atmıyorum. Sen de nankörlük yapma.

Size kıymet vermeyen adamlara prim vermeye devam ettiğiniz sürece "nankör" olacaksınız. Bu sözümü unutmayın...

Internetim az oldugundan toplu yanitlama yapicagim kusura bakmayin lutfen. Güven sorunum var karsi tarafta bunun bilincinde iliskiyi baslatan ben degilim bu arada israrci olan karsi tarafti. Bende nasil oldugunu algilayamiyorum. Aslinda bu ilgi alaka mevzusu en onemlisi ikilemdeyim haksizlik ediyormusum gibi hissediyorum bazende hakliymisim gibi.

Insanlara guvenmek zordur guvenmek icin acele etmeyin.

Sen şimdiden buralara takılıyosan babası yoksa annesi sizle yaşamk istediğinde napcan çok uzamadan bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…