- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
-
Öncelikle ilgilendigin için teşekkürlerNeler hissettigini tahmin edebiliyorum. Gercekten dusununce ben de rahatsiz oldum. Ama her insan, her iliski farklidir. Sana soylediklerini ona soyleyecek diye birsey yok. Biriyle ciddi anlamda gorusmeye basladigini nasil ogrendin? Seninle gorusmek istemesinin sebebi tamamen bi ego tatmini de olabilir, buyuk beklentilere girmemek gerekiyor. Siz ayrilali cok olmamis, daha bir ay olmus ama sunu onereyim sana, iletisim halinde kalma.. iletisim halinde kaldigin surece aci cekersin ancak. Seven adam ayri durmaya dayanamaz. Isteseydi hala ona ait olan kalbini ve seni hemen geri alirdi..
1 aylik ayrilikta neler hissettigini iyi bildigimden daha fazla birsey soyleyemiyorum. Hic gorusmemen senin hayrina diyeyim sadece. Inan bana hani arada bir icinden bir mesaj atmazsan, aramazsan seni unuturmus, ve ararsan birseyleri duzeltebilirmissin gibi geciyor ya, o tamamen yanlis bir his..
ben olsam yüz yüzeyken, direk senin amacın ne bir ona bir bana yazıyorsun, ne kadar karaktersizsin derdim. senin gibi karaktersizlerle işim olmaz der, arkamı döner giderdim...
Yerinde olsam kesinlikle gitmem o buluşmaya, telefonlarına da çıkmam.
Onun aklı bulanık zaten, sen neyi bulanıklaştıracaksın anlamadım?
Bencede seni yedekte tutmaya çalışmış.
Aklını bulandıranda diğer kız bence.
diyesim var
ama deme diyor bir arkadaşım
git kafasını karıştır diyor
gidip eski tenesemisir gibi neşeli neşeli oturacam yanında, yine aşık olacak bana
Amam ona tekrar kötülük yapmak da istemiyorum ki
ondan alacagım bir intikam yok benim
e o zaman nasıl davranayım
sevgilin var biliyorum canım benim mi diyeyim
ben o kadar geniş bi insan değilim ki
o an kalkasım gelir masadan
e o zaman niye buluşuyoruz, buluşmayalım
kafamı çok kurcalıyor ya
ders çalışamıyorum dünden beri
OKBliyim ben kesin, takıldım mı takılıyorum, özellikle bu aşk olaylarına
Micra bişey söyle bu çocuk niye benimle yüz yüze konuşmak istiyor ?
Bu erkekler neden böyle ya ?
Telefonda konuşsak olmaz mıydı ?
Onun gözlerine bakarken bi yabancı gibi kayıtsız kalamam ki ona
sevgilisi olmasaydı güle oynaya buluşacaktım
üstelik ona ilgim oldugunu biliyor, kahretsin
ben sanki yeniden birleşiriz bu konuşmadan sonra diyordum
2 gün, fazla değil sadece iki gün sonra kızın duvarına yavşamış
off ya
bence hiç uğraşmaya değmez onun için, çünkü onun yaptığına yüzsüzlük denir, karaktersizlik denir... ama ben olsam bir sorardım ne yapmaya çalışıyorsun diye. açıkçası ben de merak ettim yani bir erkek niye böyle göstere göstere birşey yapsın. gizli olarak da mesajlaşmamış, açık duvar diyorsun. senin görebileceğini tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum... aslında telefonda da konuşabilirsin ,ama yüz yüze olunca insan daha net anlar karşısındakinin niyetini diye yüzyüzeyken konuş demiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?