Beni yedege alan eski erkek arkadaşım !

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Yazıklar olsun arkadaşlarım
bu gece hiç ilgilenmediniz benimle

Olay şu bayanlar
Eski erkek arkadaşımla ayrılalı 1 ay oldu
ayrılırken onu çok üzdüm
her zamanki gibi beni yanlış anladı bu yüzden çok üzüldü
onun üzülmesine dayanamadıgım için ona uzun bir mail hazırladım, durum şu beni yanlış anladın
hafif neşeli de bir maildi, ciddi değildi pek
ona karşı meyilli oldugumu düşünecegi bir maildi
çünkü ben onu hala seviorum
neyse
mailimi gördü
cevap yazmasını istedim
o da yüz yüze görüşmek istedigini söyledi
bu ay içinde onun oldugu şehre gidicem gidince de görüşecektim
ama bu gece yen bir kızla çıkmaya başladıgını öğrendim
peki neden benimle görüşmek istedi
kıytırık bir mail yazıp beni başından savabilrdi
neden görüşelim dedi ??
Beni yedege mi aldı ?
Kıza yazıyor şu an tam çıkmıyorlar
ikimizi tartacak karar mı verecek ?? lütfen yorummmmm

Çok bozuluyorum ya
eski erkek arkadaşlarımı bana söyledigi güzel sözleri başka bir kıza söylerken gördüğümde veya hayal ettigimde uykularım kaçıyor

Neler hissettigini tahmin edebiliyorum. Gercekten dusununce ben de rahatsiz oldum. Ama her insan, her iliski farklidir. Sana soylediklerini ona soyleyecek diye birsey yok. Biriyle ciddi anlamda gorusmeye basladigini nasil ogrendin? Seninle gorusmek istemesinin sebebi tamamen bi ego tatmini de olabilir, buyuk beklentilere girmemek gerekiyor. Siz ayrilali cok olmamis, daha bir ay olmus ama sunu onereyim sana, iletisim halinde kalma.. iletisim halinde kaldigin surece aci cekersin ancak. Seven adam ayri durmaya dayanamaz. Isteseydi hala ona ait olan kalbini ve seni hemen geri alirdi..

1 aylik ayrilikta neler hissettigini iyi bildigimden daha fazla birsey soyleyemiyorum. Hic gorusmemen senin hayrina diyeyim sadece. Inan bana hani arada bir icinden bir mesaj atmazsan, aramazsan seni unuturmus, ve ararsan birseyleri duzeltebilirmissin gibi geciyor ya, o tamamen yanlis bir his..

Neler hissettigini tahmin edebiliyorum. Gercekten dusununce ben de rahatsiz oldum. Ama her insan, her iliski farklidir. Sana soylediklerini ona soyleyecek diye birsey yok. Biriyle ciddi anlamda gorusmeye basladigini nasil ogrendin? Seninle gorusmek istemesinin sebebi tamamen bi ego tatmini de olabilir, buyuk beklentilere girmemek gerekiyor. Siz ayrilali cok olmamis, daha bir ay olmus ama sunu onereyim sana, iletisim halinde kalma.. iletisim halinde kaldigin surece aci cekersin ancak. Seven adam ayri durmaya dayanamaz. Isteseydi hala ona ait olan kalbini ve seni hemen geri alirdi..

1 aylik ayrilikta neler hissettigini iyi bildigimden daha fazla birsey soyleyemiyorum. Hic gorusmemen senin hayrina diyeyim sadece. Inan bana hani arada bir icinden bir mesaj atmazsan, aramazsan seni unuturmus, ve ararsan birseyleri duzeltebilirmissin gibi geciyor ya, o tamamen yanlis bir his..
Öncelikle ilgilendigin için teşekkürler
Feysbukta duvarı açık, kızın da. Açıktan yazıyorlar birbirlerine, acaip belli. Ya devam etsin yoluna, dünden beri düşün düşün kabul ettim artık. Ama haftasonu eve gidesim var, yanlış bilmiyorsam haftasonu anneler günü. Anneme en güzel hediye yanına gitmek olacak. Gidince görüşecek miyim ? Görüşünce yüzüne gülecek miyim ? Onun bi başka kızla birlikte oldugunu bildigimi belli edeyim mi ? Yoksa ben hala seni seviyorum ayagında tekrar onun kafasını karıştırayım mı ? Bu sorular dönüyor beynimde...
Haklısın sanırım ego tatmini için benimle görüşmek istiyor... Ama gözümün içine baka baka benim yeni bir sevgilim var diyecek diye çok korkuyorum. Yani bunu dinleyip de yüzüne geçirmeyecek kadar geniş bi insan değilim ben.
Görüşmesem mi acaba diyorum. Bir arkadaşım da görüş, aklını bulandır diyor. İstesem çok güzel bulandırırırm, bir gülüşüme bakar yani. Ama bunu yağmak istiyor muyum ? Doğru olur mu ? Offfff

ben olsam yüz yüzeyken, direk senin amacın ne bir ona bir bana yazıyorsun, ne kadar karaktersizsin derdim. senin gibi karaktersizlerle işim olmaz der, arkamı döner giderdim...

ben olsam yüz yüzeyken, direk senin amacın ne bir ona bir bana yazıyorsun, ne kadar karaktersizsin derdim. senin gibi karaktersizlerle işim olmaz der, arkamı döner giderdim...

diyesim var
ama deme diyor bir arkadaşım
git kafasını karıştır diyor
gidip eski tenesemisir gibi neşeli neşeli oturacam yanında, yine aşık olacak bana

Amam ona tekrar kötülük yapmak da istemiyorum ki
ondan alacagım bir intikam yok benim
e o zaman nasıl davranayım
sevgilin var biliyorum canım benim mi diyeyim
ben o kadar geniş bi insan değilim ki
o an kalkasım gelir masadan
e o zaman niye buluşuyoruz, buluşmayalım

kafamı çok kurcalıyor ya
ders çalışamıyorum dünden beri
OKBliyim ben kesin, takıldım mı takılıyorum, özellikle bu aşk olaylarına

Micra bişey söyle bu çocuk niye benimle yüz yüze konuşmak istiyor ?
Bu erkekler neden böyle ya ?
Telefonda konuşsak olmaz mıydı ?
Onun gözlerine bakarken bi yabancı gibi kayıtsız kalamam ki ona
sevgilisi olmasaydı güle oynaya buluşacaktım
üstelik ona ilgim oldugunu biliyor, kahretsin
ben sanki yeniden birleşiriz bu konuşmadan sonra diyordum

2 gün, fazla değil sadece iki gün sonra kızın duvarına yavşamış

off ya

Yerinde olsam kesinlikle gitmem o buluşmaya, telefonlarına da çıkmam.
Onun aklı bulanık zaten, sen neyi bulanıklaştıracaksın anlamadım?
Bencede seni yedekte tutmaya çalışmış.
Aklını bulandıranda diğer kız bence.

Yerinde olsam kesinlikle gitmem o buluşmaya, telefonlarına da çıkmam.
Onun aklı bulanık zaten, sen neyi bulanıklaştıracaksın anlamadım?
Bencede seni yedekte tutmaya çalışmış.
Aklını bulandıranda diğer kız bence.

Çok sert...
öyle mi diyorsun
sahi ben onunla niye görüşmek istiyorum ki ...

Ama görüşmeyince de 'tenesemisir yeni kızı öğrendi, bozuldu, o yüzden buraya geldigini haber vermedi' olmaz mı
gerçi ne düşündügünün ne önemi var ki...
Dedim ya OKByim ben kesin, takıldım kaldım salak gibi !

diyesim var
ama deme diyor bir arkadaşım
git kafasını karıştır diyor
gidip eski tenesemisir gibi neşeli neşeli oturacam yanında, yine aşık olacak bana

Amam ona tekrar kötülük yapmak da istemiyorum ki
ondan alacagım bir intikam yok benim
e o zaman nasıl davranayım
sevgilin var biliyorum canım benim mi diyeyim
ben o kadar geniş bi insan değilim ki
o an kalkasım gelir masadan
e o zaman niye buluşuyoruz, buluşmayalım

kafamı çok kurcalıyor ya
ders çalışamıyorum dünden beri
OKBliyim ben kesin, takıldım mı takılıyorum, özellikle bu aşk olaylarına

Micra bişey söyle bu çocuk niye benimle yüz yüze konuşmak istiyor ?
Bu erkekler neden böyle ya ?
Telefonda konuşsak olmaz mıydı ?
Onun gözlerine bakarken bi yabancı gibi kayıtsız kalamam ki ona
sevgilisi olmasaydı güle oynaya buluşacaktım
üstelik ona ilgim oldugunu biliyor, kahretsin
ben sanki yeniden birleşiriz bu konuşmadan sonra diyordum

2 gün, fazla değil sadece iki gün sonra kızın duvarına yavşamış

off ya

bence hiç uğraşmaya değmez onun için, çünkü onun yaptığına yüzsüzlük denir, karaktersizlik denir... ama ben olsam bir sorardım ne yapmaya çalışıyorsun diye. açıkçası ben de merak ettim yani bir erkek niye böyle göstere göstere birşey yapsın. gizli olarak da mesajlaşmamış, açık duvar diyorsun. senin görebileceğini tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum... aslında telefonda da konuşabilirsin ,ama yüz yüze olunca insan daha net anlar karşısındakinin niyetini diye yüzyüzeyken konuş demiştim...

bence hiç uğraşmaya değmez onun için, çünkü onun yaptığına yüzsüzlük denir, karaktersizlik denir... ama ben olsam bir sorardım ne yapmaya çalışıyorsun diye. açıkçası ben de merak ettim yani bir erkek niye böyle göstere göstere birşey yapsın. gizli olarak da mesajlaşmamış, açık duvar diyorsun. senin görebileceğini tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum... aslında telefonda da konuşabilirsin ,ama yüz yüze olunca insan daha net anlar karşısındakinin niyetini diye yüzyüzeyken konuş demiştim...

şeytan yanım git konuş diyor
Umursamaz davran, iyi ki terkettim havasında takıl
neşeli hallerinle aklını

Notr yanım ne istiyorsun diyor, gitme de konuşma da diyor
bişey istemiyorum ki
yüz yüze konuşalım diye ben demedim ki ona

Dedim ya okbliyim, konuşmazsam kurt olacak içimde rahatsız edecek günlerce. off

ilişkinin nasııl bittiği önemli değil ki baksana adama

2 günde sırnaşmasını bilmiş başkasına...sevgi saygı mı bu şimdi...?

iyiki bitmiş de yüzünü görmüşsün...

arkadaşım sanırım yazdığın maile zahmet etmene gerek yoktu gibi bir cevap vermişti
o zaman da bana çok ciddi gelmemişti
bence de takmışsın bu konuya
normal bir arkadaş gibi buluş istersen
normal davran bakalım o neler anlatıcak
sen de kayıtsızmışsın gibi davran
konunun gidişatına göre davranırsın artık

Adam tabi çağıracak seni ben daha hiçbir erkek tanımadım ki kendisine meyilli kıza hayır desin.

Erkekler sever böyle şeyleri hatta benim normal bir erkek arkadaşım demişti ki sevgilimiz varken bize teklif gelse hayır demeyiz ben demedim dedim diyen de sallıyordur.

Yani istemem yan cebimde dursun olmuşsun onun için.

Gururun ve egonla savaş halindesin.

Gururun diyor ki bile bile gidilir mi kendine saygın?

Egon da onu o kıza bırakma seni sevsin, aşık olsun, git aklını karıştır.

Benim önerim ikisini de dinleme mantığını dinle neden bu adam karakter yok ki bunda sen buna mı layık görüyorsun kendini?

İleride bir ilişki için savaş vereceksen bu gerçekten değecek bir adam için olsun bir adamcık için değil.

Ben olsam bile bile gitmem ve ona son bir mesaj atıp ya içimi kusarım ya da salarım, hiç konuşmam bile.

Kızlar çok teşekkürler yorumlarınız için
konuyu açar açmaz zindanlara yollandım ama gayet memnunum aldıgım bandan. İlişki sonundaki o...m gibi bir duyguydu :ssz:

Neyse konuya dönersek
Ben memlekete gittim, bununla görüşmedim hatta aramadım bile
sonra bu bana geçen gün kandil mesajı çekti
bugün de nasılsın diye mesaj attı
ben de arayıp bagırdım buna

Sonra o kızla aralarında bişey olmadıgını söyledi.
Bayagı konuştuk telefonda
Sonunda döküldü, ben seninle yeniden biraraya geliriz ümidiyle yüz yüze konuşalım dedim dedi (tahminimizde gram yanılma payı yok bu erkekler üzeirmizde bi niyeti olmasa asla bizimle görüşmek istemezler)
Biz galiba yeniden biraraya gelecegiz.. Bilmiyorum... Bayagı bişey konuştuk... Karar da bana kaldı... Napıcam ben ya :43:

kesinlikle görüşme istemediğini söyle belli ki o kızla sana nispet yapmaya çalışıyor.Samimiyetinden emin olmaz istiyorsan konuşup görüşme.Çok istiyorsa gelir o karşına çıkar zaten

Back
X