Beni yine sinirlendirdi.

Çocuk olana kadar çok farklıydı, sinir ederdi emrivakileri vardı ama böyle arayıp bağıracak kadar saygımızı, sevgimizi yitirmemiştik.
Ki ben kayınvalide konusunda şanslı olduğumu düşünmüştüm annem bile derdi iyi bir kayınvalide denk geldi diye ama annem kayınvalidemin saçma şeylerine maalesef şahit oldu doğum sonrası ve şok oldu.
Ki annem çok sessizdir, sakindir annem biraz despot biri olsa saç saça girerlerdi o olayda.
kız annelerinin çoğu zaten hep susuyorr aman cocuğumun huzuru kaçmasın üzmesinler onu diye ama erkek anneleri maşallah.. :halay:

Herseyi abartan bir nesil olduk bizde yahu, isminizle sizi sormasına bile takılmışsınız sormasa niye sormadı diye sorun edecektiniz kafanızda.
Eskiden ne yasadiniz bilmiyorum ama kayınvalideniz ne yapsa size batacak, rahatsız olacak birşey muhakkak bulacaksınız gibi geldi bana bir önceki konunuzu hatırlıyorum çünkü.

Herseyi abartan bir nesil olduk bizde yahu, isminizle sizi sormasına bile takılmışsınız sormasa niye sormadı diye sorun edecektiniz kafanızda.
Eskiden ne yasadiniz bilmiyorum ama kayınvalideniz ne yapsa size batacak, rahatsız olacak birşey muhakkak bulacaksınız gibi geldi bana bir önceki konunuzu hatırlıyorum çünkü.

Daha öncesinden "Sana anne diyecek" diye çemkirince ister istemez soğuyor insan.
Bir de tabi insan hissediyor ya böyle durumlarda karşındakinin niyetini, ne amaçla dediğini, ne istediğini
Tabi haksız değilsiniz kayınvalideyi sevmediğim için boşver diyemmiyorum.

Back
X