Beni yok yere terkettı

Hepınıze merhaba arkadaslar 6 senedır bırlıkte olduğum kişi Ocak ayının basında aıleme artık cıddı olduğumuzu söylememi ıstedı bende soyledım babam dahıl 15 tatılde nısan olsun dıye konusuyorduk aıleler bır ıkı hafta ıcınde tanışacaktı benden bır takım ısteklerde bulundu goruntumle alakalı saç gıbı bende degısım yapmıyacagımı soyledım ve benı terkettı Ocak ayından berı tek bır msj atmadı benı aıleme reZıl ettı aslında bu geceye kadar umursamıyordum ama bu gece nıyeyse çok zoruma gıttı yasadıklarım 2 yasında çocuğun yaptığı bır bahaneyle terkedıldım aılem allahtan destek oldu ama bu iş bıttı artık dedıler zaten onunda ıstedıgı yokmuş madem bole yapacaktın neden cıddılesmek ıstedın çok zoruma gıdıyor iş bulamıyorum sosyallesemıyorum dogru duzgun arkadaş bulusmaları dısında coddı anlamda psikolojim cok bozuk

Bir insana umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bırakanın başına illa ki bir şey gelir.
Aynısını yaşamıştım gerizekalı yerine konmak çok kötü ama sonradan asıl gerizekalı ve adinin kendısı oldugunu anlamıstım.
Hiç üzülme, herkes kendi defterini dolduruyor.
İşin daha kötüsü sonrasında hiç kimseye inanmıyorsun ben şimdi her söze her insana şüphe ve yalancı gözüyle bakıyorum.
Geçer gider boşver..

Hepınıze merhaba arkadaslar 6 senedır bırlıkte olduğum kişi Ocak ayının basında aıleme artık cıddı olduğumuzu söylememi ıstedı bende soyledım babam dahıl 15 tatılde nısan olsun dıye konusuyorduk aıleler bır ıkı hafta ıcınde tanışacaktı benden bır takım ısteklerde bulundu goruntumle alakalı saç gıbı bende degısım yapmıyacagımı soyledım ve benı terkettı Ocak ayından berı tek bır msj atmadı benı aıleme reZıl ettı aslında bu geceye kadar umursamıyordum ama bu gece nıyeyse çok zoruma gıttı yasadıklarım 2 yasında çocuğun yaptığı bır bahaneyle terkedıldım aılem allahtan destek oldu ama bu iş bıttı artık dedıler zaten onunda ıstedıgı yokmuş madem bole yapacaktın neden cıddılesmek ıstedın çok zoruma gıdıyor iş bulamıyorum sosyallesemıyorum dogru duzgun arkadaş bulusmaları dısında coddı anlamda psikolojim cok bozuk

Geçmiş olsun. Erkeklere sonuna kadar güvenilmeyeceğini bir durumda daha görmüş olduk.
İşte bu yüzden kızlara sakın erkek arkadaşınız için kendinizden fazla ödün vermeyin, o istemiyor diye çevrenizdekilerle ilişkileri kesmeyin ya da çalışmamazlık yapmayın demiyoruz. Adama bak 6 yılın sonunda nasıl da kolay bırakıp gitmiş.
Gün yüzü görmez inşallah o odun...

Sacini degstr nedir ya allah kurtarmis sadaka.verin ne aliyormus eş mi vitrin mankeni mi

6 sene ilişki mi olur?ya evlenirsin ya ayrılırsın adamların kaybedeceği birşey yok ki 6 senede ilişki yaşar 10 senede kızlarımız gözünü açmalı ben evlenmeyi düşünmüyorum derseniz o ayrı tabi ama onun dışında olan kaybedilen onca zamana oluyor.

Hiç sorma ya... Bn 3 ay süre tanrım baktım lay lom yallah blokla

Back
X