Beni yönetmek istiyormuş!

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Bayanlar herkese günaydın öncelikle. .yine başınızı agritcam ama artık kimseye anlatamıyorum bunları dert oluyo içime. .önceki konularimi bilenler nisanlimla aramda sorunlar olduğunu bilir. Dünde sorunlarimiz bitti çok şükür dedim oda sen benim istemediğim şeyleri yapmandan ortada sorun olmaz dedi. Bende ben sen istemiyorsun diye bir sürü şey yapmaktan vazgeçtim ama sen hiçbir çaba göstermiyorsun dedim. Bunun üzerine onun zaten böyle şeyler yapmayacağını herseye dikkat ettiğini söyledi ve senin yönetilmek istemen lazım koca kadını yönetir kadında bundan mutlu olur dedi. Bende kumanda al madem işin daha kolay olur beni yönetmek dedim bu nasıl bir zihniyet ya çıldırttı Beni resmen. O bana böyle yapmasaymış ben farklı bi insan olcakmisim farklı dediği arkadaşım kendi erkek arkadaşlarının da olduğu doğum gününe çağırmıştı sonra gidememistim.. böyle şeylere fln hep gidermişim o olmasa.. bıktım artık onun bu davranışlarından benim aklım yokmuş gibi davranıyor. .bundan rahatsız olduğumu ona nasıl izah edebilirim sizce konuşmak care olmuyo..uzun oldu kusura bakmayın :KK43:

Yonetmek istemek nedir ya,bu nasil zihniyet.BU Ada,la isin zor.evlenmekcin acele etme,en azindan

amannn ne sacmalık !!! nasıl yönetecekmiş senı sorsana bı allah askına gidecegin her yer için ondan ızın mı alacakmıssın arkadaslarını gırecegın ortamı o mu sececekmıs cebıne paranı o mu koyacakmıs sureklı... erkekler boyle der der bı bakmıslar bız onalrı yonetıyoruz onlar bunun farkında bıle olmaz... bak bende esımle nısanlıyken tartısıyoduk ama tabı konu bu skılde degıldı kadın erkkek ayrımı yapmadan... sureklı ben boyleyım benı boyle kabul et derdı bende oyle kabul ettım o da benı oldugum gıbı kabullendı... tabı bunlar hep laf cambazlıgı :) evlendık para hakımıyetı bende eve gec kalmaz gıdecegı bı yer oldu mu soyler bende ona karsı oyleyım.. yanı uzun lafın kısası bırak onlar oyle sansınlar evın reısı benım nıdaları atsınlar.. evın asıl reısı kadındır. ama senınkı bıraz farklı versıyon.... ;/ sakince konusmayı deneyın en azından bırbırınızın hoslanmadıgı seylerı yapmayn ve saygınızı koruyun derim :)

amannn ne sacmalık !!! nasıl yönetecekmiş senı sorsana bı allah askına gidecegin her yer için ondan ızın mı alacakmıssın arkadaslarını gırecegın ortamı o mu sececekmıs cebıne paranı o mu koyacakmıs sureklı... erkekler boyle der der bı bakmıslar bız onalrı yonetıyoruz onlar bunun farkında bıle olmaz... bak bende esımle nısanlıyken tartısıyoduk ama tabı konu bu skılde degıldı kadın erkkek ayrımı yapmadan... sureklı ben boyleyım benı boyle kabul et derdı bende oyle kabul ettım o da benı oldugum gıbı kabullendı... tabı bunlar hep laf cambazlıgı :) evlendık para hakımıyetı bende eve gec kalmaz gıdecegı bı yer oldu mu soyler bende ona karsı oyleyım.. yanı uzun lafın kısası bırak onlar oyle sansınlar evın reısı benım nıdaları atsınlar.. evın asıl reısı kadındır. ama senınkı bıraz farklı versıyon.... ;/ sakince konusmayı deneyın en azından bırbırınızın hoslanmadıgı seylerı yapmayn ve saygınızı koruyun derim :)
Öncelikle teşekkür ederim içimi rahatlatacak tek yorum belki.. aslında bende öyle düşünüyorum lafta öyle ama yanımda herşeyini bana sorar bensiz hiçbirşey yapmaz :) Bi de böyle şeyler söylemese... güzel dille anlatsa yine birsey yok ama direk diyo işte bunu yapma!

Öncelikle teşekkür ederim içimi rahatlatacak tek yorum belki.. aslında bende öyle düşünüyorum lafta öyle ama yanımda herşeyini bana sorar bensiz hiçbirşey yapmaz :) Bi de böyle şeyler söylemese... güzel dille anlatsa yine birsey yok ama direk diyo işte bunu yapma!

canım bırde nısanlısınız erkekler boyle donemlerde nasıl davranacaklarını sasırıyorlar cunku rütbe atlıyorsunuz yanı sevgılıyken nısanlanıyosunuz artık herkes sızın nısanlı oldugunuzu bılıyor... kafasında bır dunya sey kuruyor tabı etrafından da duydugu seyler var o yuzden sana nasıl yansatacagını ya da nasıl telaffuz edecegını bılmıyor olablır... nısanlını en ıyı sen tanırsın sonucta... o bırak ''ben yönetiyorum'' sansın :) ama ıpler her daim senın elınde olur onun bunu farketmesı de zor :)

Back
X