Orda daha cok arkadas bulursun diye dusundumkız azıcık takilsaydim 34 bedenlilerle niye hemen ispikledin
Orda daha cok arkadas bulursun diye dusundum
Ustelik 34 beden olmadan aramiza katilamazsin
Kimsede yazmamis konuya sanirim benden utandilar 34 bedenim deyincepeeekiii bu gidişin umarım. Bi dönüşü olur
Hahahahaa 34 beden yazınca basireti bağlandı konununKimsede yazmamis konuya sanirim benden utandilar 34 bedenim deyince
Tamam tamam 34 beden degilim gelinHahahahaa 34 beden yazınca basireti bağlandı konunun
Geçti artıkTamam tamam 34 beden degilim gelin
Kiz sisman kaldin yaGeçti artık
Hakkaten ya amann neyse kimse bana destek olmuyor en iyisi bir dilim pasta yemek gel beraber yiyelim belki 36 olursunKiz sisman kaldin ya
Yok yok yeme git baskalarinin gruplarina musallat ol :)Hakkaten ya amann neyse kimse bana destek olmuyor en iyisi bir dilim pasta yemek gel beraber yiyelim belki 36 olursun
Evet hanımlar derdim kilom artık yoruldum bu halde gezmekten beni silkeleyin ve kendime getirin çok kafama takip üzülüyorum fakat en fazla bir ay sürüyor oda kaçamak li 168 boyunda en son tartıda 89 uygun gördüm tabi hamileyken bu 98 ı buldu şimdi sizden ricam bana arkadaş olun destek olun abla olun ama toparlanmama yardımcı olun acımasızca yorumlamadan kırmadan olsun ama lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?