• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benide gruplariniza dahil edinnn kizlarr

zukkum

başlangıç 93.4 güncel 84.1hedef 70.0 ☆☆
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
2.450
8.769
88
31
Diyette ☺başlangıç 93.4 güncel 80.2
Evet hanımlar derdim kilom artık yoruldum bu halde gezmekten beni silkeleyin ve kendime getirin çok kafama takip üzülüyorum fakat en fazla bir ay sürüyor oda kaçamak li 168 boyunda en son tartıda 89 uygun gördüm tabi hamileyken bu 98 ı buldu şimdi sizden ricam bana arkadaş olun destek olun abla olun ama toparlanmama yardımcı olun acımasızca yorumlamadan kırmadan olsun ama lütfen :KK54:

Evet hanımlar derdim kilom artık yoruldum bu halde gezmekten beni silkeleyin ve kendime getirin çok kafama takip üzülüyorum fakat en fazla bir ay sürüyor oda kaçamak li 168 boyunda en son tartıda 89 uygun gördüm tabi hamileyken bu 98 ı buldu şimdi sizden ricam bana arkadaş olun destek olun abla olun ama toparlanmama yardımcı olun acımasızca yorumlamadan kırmadan olsun ama lütfen :KK54:

1.68 boy için 90 kilo çok ama çok kritik. Obezite başlangıcını da geçmiş, maalesef obezsiniz. Çözümü burda aramak yerine bence en yakın sağlık kuruluşundan profesyonel bir destek almalısınız. Diyetisyeninizin yazacağı programa uyarak ve bir spor planıyla hayat standartınızı çok yükseltebilirsiniz.

Back
X