Benil nickli üyemizin konusunu neden kapatip duruyorsunuz ?????

Zehir

her seçiş bir vazgeçiştir
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.847
1
156
Diğer
Bu arkadasimiza yardimci olmak icin yaziyorum bi bakiyorum konusu kapanmis,profiline gidiyorum mesajini dahi acamamis

üyelerden birine yaziyorum iletisim bilgilerini ona vermis olacagini dusunerekten ama yok yok yok

bu mu yani yardim anlayisiniz...Diger konulardaki yakarislarida mi inandirici degil???

yeni dogum yapmis bir anne ,annesi yok babasi yok ,yardim eden ögreteni hic kimsesi yok

herkes bazilariniz gibi gözü acik olmayabilir herseyi hemen kavramayabilir

birbirimize yol göstermeliyiz sizden ricam Benil´in ya ilk ya da son konusunu acmaniz....Ya da msn bilgilerini bana ulastirabilmeniz.lütfen rica ediyorum

sanırım bı ılk konusunda herkes önerıde bulundu ama duyarsız kaldıgı ıcın olabılır kımse ıcın kendını hırpalama bu sıtede erkekde dolasıyor unutma her ıhtımalı göze al

sanırım bı ılk konusunda herkes önerıde bulundu ama duyarsız kaldıgı ıcın olabılır kımse ıcın kendını hırpalama bu sıtede erkekde dolasıyor unutma her ıhtımalı göze al

ama baksana cnm diger konularina hep bebegiyle ilgili yakarislar icerisinde ..

ben zaten yurtdisindayim ona sadece internet uzerinden yardimci olmaya calisacagim

Valla önerilere kulak asmayan nice üye oldu onların konuları kendileri istemedikçe kapatılmadı. Ya üye gerçekten bu sorunları yaşıyorsa ve hala başedemiyorsa ne olacak. Ayrıca depresyonda olan insan çaresiz hisseder kendini tekrar birilerinin umursadığını hissetmek için bile yazmış olabilir.

en azından o insan hakkında araştırma yapabilseydik keşke. ya gerçekten ihtiyacı varsa.

benil de anlamadığım bir gariplik var.bir insan neden bebeği için sosyal hizmetlere gitmek isterki,eğer oraya bırakmak istemiyorsa:26:

aynisini bende düsündüm, her iki konusuda kapatilmis.
Insan depresyonda olunca bazen ne yapacagin ibilemiyor.
Neden bu kadar yargilaniyor.

az önce bende okudum konusunu resmen yalvarmış ağlayacaktım inanın gözlerim doldu resmen eğer gerçekse söyledikleri çok çok üzüldüm bende 2 ay önce anne oldum birazda bundan kaynaklanıyo olabilir duygusallığım tabi

kapatilmasi iyi olmus kaç kisi yardm etmis $öyle yap bunu yap fln gibisinden arkadas hala yardm edin ne yapayim demis anlamycak ne vardi bilmiyorum onca insan bosuna mi yazmis

aslında okuyunca ben de çok üzüldüm ama yapılan yorumlara werdiği tepkilere bakıncaa çocuğunu werebileceği bi yer weyahut birini arıyo gibime geldi.. hiç bi çözüm önerisine "aa deneyeyim bi" şeklinde bi tepkisi yok sadece "ne yapabilirim" çığlıkları war. umarım en kısa zamanda düzelir psikolojisi.. ne diyeyim Allah yardımcısı olsun özellikle de bebeğinin..

ben geçmişte açtığı konuyu ve yorumları okumadım açıkçası sadece şu an yazdığını okudum ve üzüldüm

Sevgili Benil ne olur konuyu gör ve bana ulas..

sana elimden geldiginde her konuda yardimci olacagim ..

konusunu bile tasinan yerden bulamayan ve özel mesajlasmasini bile acamayan bir üye ve karsilastigi durum hicte adilce degil...

Sevgili Benil ne olur konuyu gör ve bana ulas..

sana elimden geldiginde her konuda yardimci olacagim ..

konusunu bile tasinan yerden bulamayan ve özel mesajlasmasini bile acamayan bir üye ve karsilastigi durum hicte adilce degil...

konusunu taşınan yerden bulamadığını nerden çıkardınız.taşınankonusuna sonradan mesajlar yazmış

konusunu taşınan yerden bulamadığını nerden çıkardınız.taşınankonusuna sonradan mesajlar yazmış

benil

Nergis

Giriş tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 358

artvin de tanıdığı olanlara sesleniyorum....

hanımlar küçük 7 aylık bebeğim var çok yalnızlık çekiyorum yardıma ve desteğe ihtiyacım var. Artvin de ya da ilçelerinde tanıdığı bir aile olan var mı?? bebeğime bakmakta çok zorlanıyorum belki bana yarenlik eden birileri olur lütfen konumu silmeyin ya da kapatmayın yardım çağrımı birileri duyar belki... Bu siteye güveniyorum çok iyi insanlar var eminim bundan belki benimde karşıma yardım edecek birileri çıkar tek umudum bu site bir el verin en olur lütfennnn

Yanlış anlaşılmasın sakin maddi bir şey talep ettiğim kesinlikle düşünülmesin sadece çok yanlızım ve bebek bakımını bilmiyorum çok zorlanıyorum psikolojim altüst oldu hala lohusa depresyonunu atlatamadım lütfen çok yardıma ihtiyacım var?? SOsyal hizmetlere falan mı gitsem bilemiyorum ne yapacağımı... Mantıklı bir çözüm sunan olur belki.

Lütfen konumu kapatmayın başka yerlere taşınıyor bulamıyorum sonra siteyi kullanmayı özel mesaj atmayı falan da bilmiyorum. lütfennnn yardım edin bana hayat memat meselesi oldu bu benim için...

Bence de konunun kapatılması çok adilce olmamış.Depresyonda olan birinin psikolojisini düşünerek hareket edilebilirdi.
Söylediklerinin doğru olması durumu hiç düşünülmüyo mu yani??
Sonuçta bu site Kadın dayanışmasının yaşandığı,sadece geyik muhabbeti yapılan bir site değil.Zamanında biz de sıkıntılarımızı buradaki arkadaşlarımızın sayesinde aştık,bizim gibi sıkıntılı başka arkadaşlara da fırsat verilmeli apar topar konuları kapatılmamalı.

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk-buyuturken/478730-sorun-bebegim-cok-yanlizim-9.html

benilin bu konusunu okudunuz mu bilmiyorum.konusu taşınmış bulmuş ve cevaplarda yazmış.sayfalarca önerilerde bulunulmuş ama onları kaale almayıp hala yardım edin diye mesajlar yazmış.öneriden başka daha nasıl yardım edilebilir bu forumda.nedense bu kadar öneriden sonra hala yardım diyorsa arkasında art niyet olduğunu düşündürdü bana:26:benim düşündüğüm gibi olmayabilir ama sürekli aynı şeyleri tekrarlaması garip ve 7 aylık bebeği olan birinin saatlerce nette olması da bana garip geliyor.7 aylık bebek daha fazla ilgi ve oyun ister.bebekle annenin daha çok vakit geçirmesi gerekir.

Öncelikle şunu belirteyim. Burada üyeye özel konu açılmasına izin vermiyoruz. Am sizi cevapsız bırakmak da istemedim.

Söz konusu üyemiz sürekli yardım konuları açıp insanların dediklerini ya okumadığından ya da kaale almadığından, ya da anlayamadığım bir sebepten sadece her öneriye bana yardım edin, birisi yardımcı olsun, bebeğimi nereye bıraksam vs diyerek cevaplar veren bir üyemiz. Ve her konu açtığında ona yardımcı olmak isteyenleri isyan noktasına getirmiş durumda. Zaten konusunu kapatırken yazdım. Önce insanları vakitlerinden, sabırlarından verip bir emek harcayıp yazdığı yorumları, önerileri okuyup değerlendirmeli sonra da uygulamalı veya uygulamamalı. Hem yardım isteyip hem de konusundaki önerilere kayıtsız kalıp üstüne konusu açıkken yine bir yardım konusunu açmaktaki amacını anlayamadık. Kendisine bana özel mesajla ulaşabileceğini de belirttim. Ama yardımlara bu kadar duyarsız kalınacaksa buradaki tüm iyiniyetiyle yazanların da bu kadar yok sayılmasına tahammül edemeyeceğim kusura bakmayın. O nedenle üyemiz önce ne istediğini bilecek, sonra da gerçekten yapabileceği, yapamayacağı şeyler paylaşacak.

Ha bu senin üstüne vazife mi diyebilirsiniz. Evet benim üstüme vazife. Ben yıllar içinde burada iyi niyetlerin sömürüldüğünü çok gördüm. Bu tarz bir çok konuyu hatırlayanlar vardır. O nedenle üyemizin önce niyetini bilmek istiyorum. Gerçekten yardım mı istiyor yoksa yazmış olmak için yazıp kendince eğleniyor mu?. Yeni konu açmasına gerek yoktur. Sadece yazılanları okusun yeter.. Çok faydalı öneriler verilmiştir kendisine. Kendine geldiğinde ben konusunu açarım zaten paylaşımlarına devam eder. Ama her öneriye bana yardım edin, kimse yok mu vs tarzı yaklaşımın buradaki üyelere saygısızlık olduğunu düşünüyorum.

Güzel paylaşımlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…